- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
Çok teşekür edrim canım haklısın allaha siginmaktan Baska care yok bol bol dua ediyorum bendeCanım sen korkma dua et yat sürekli Allah sizlere bağışlasın çok üzülüyorum böyle haberlere
Çok teşekür ederim canım amin hepimizi allahım üzme sin insallhGeçmiş olsun Allah korusun miniği ve annesini!!!
Amin canım dualarım sizlerle Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah!!!Çok teşekür ederim canım amin hepimizi allahım üzme sin insallh
Kızlar merak et metin ilaç ile cabuk düşüyor ilaç içiyorsanız aile hekimliği ya da bir şekilde iki üç haft ya kontrol ettirin derim üçüncü aydan sonra bebek kendi tiroid hormonunu üretmeye başlarmış daha rahatlicazAynı canın ya bende de tiroid yoktu ama hamilelikle beraber t çıktı epey yüksek çıktı korktum açıkçası bende ilaç kullanmaya iki hafta önce başladım. Rabbim şifa versin ve inşallah ikimizinki de düşmüştür. Cevap verdiğin için çok sağol
Hoşgeldin canım. Ben de 26 ağustosta gidicem doktora benim ki bi hafta önden gidiyordu. O zaman bizde de bişiler görebilir doktor o zaman :)Selam Güzel Anneler...
Tatilden yeni dündüm tatil dolayısı ile girip arada baktım ama birşeyler yazamadım sizlere ve işdede çok yoğunum çok sık girip konuyu takip edemiyorum devralmak isteyen olursa devrede bilirim konuyu çünkü ilgilenemiyorum .
Bugün doktor kontrolüm vardı 12+0 haftadayım ama ultrasonda 11+4 çıktı çok takmadım açıkçası.
Herşey normal görünüyordu bebiş hiç hareket etmedi uyuyodu ama bi ara bacaklarını hareket ettirdi :)
İkili tarama testini yaptırdım bakalım sonuçlar cumaya çıkarmış.
Asıl bomba cinsiyet tahmininde bulundu doktorum :) varmı buzamana kadar cinsiyetini öğrenen tahminde bulunan :=)
Aile hekimi dahiliyeye gönderdi o da 3 hafta yada 1 ay sonra tekrar geri dedi. Çok çok sağolun kızlar için rahatladı Allah razı olsunKızlar merak et metin ilaç ile cabuk düşüyor ilaç içiyorsanız aile hekimliği ya da bir şekilde iki üç haft ya kontrol ettirin derim üçüncü aydan sonra bebek kendi tiroid hormonunu üretmeye başlarmış daha rahatlicaz
Selam Güzel Anneler...
Tatilden yeni dündüm tatil dolayısı ile girip arada baktım ama birşeyler yazamadım sizlere ve işdede çok yoğunum çok sık girip konuyu takip edemiyorum devralmak isteyen olursa devrede bilirim konuyu çünkü ilgilenemiyorum .
Bugün doktor kontrolüm vardı 12+0 haftadayım ama ultrasonda 11+4 çıktı çok takmadım açıkçası.
Herşey normal görünüyordu bebiş hiç hareket etmedi uyuyodu ama bi ara bacaklarını hareket ettirdi :)
Asıl bomba cinsiyet tahmininde bulundu doktorum :) varmı buzamana kadar cinsiyetini öğrenen tahminde bulunan :=)
Çok geçmiş olsun nasıl oldungünaydın arkadaşlar ben yine migren krizi ile savaşıyorum dünden beri ne yaptıysam hafifletemedim ileri derece olduğu içinde kolay kolay geçmiyor hamilelik boyunca bir kere bile midem bulanmadı migren yüzünden dünden beri çıkarıyorum ve bu halde işe gelmek zorundayımakşama geçmezse mutlaka hastaneye gidicem
canım hala kıvranıyorum iş yerindeyim mecburen aklıma gelen tavsiye edilen tüm yöntemleri denedim işten bir çıkıım direk hastaneye gidicem çünkü midem kötü su bile içemiyorum bebek susuz kalacakÇok geçmiş olsun nasıl oldun
bende varım canım :) yumşatıcı hele bitiriyor benibenimde parfüm tarzı olan herşey migdemi bulandırıyor sabun yumusatıcı rolon pudra şampuan vs vs:)
bu yaz gününde güzel kokulara tiskinen sadece benim büyük ihtimal:)
inşallah :)Hoşgeldin canım. Ben de 26 ağustosta gidicem doktora benim ki bi hafta önden gidiyordu. O zaman bizde de bişiler görebilir doktor o zaman :)
cinsiyeti için erkek dedi ufak bir pipi var burda dedi :)hayırlı olsun, cok heyecanlı ne dedi cinsiyeti için benimde arkadasıma ikili taramada erkege benziyor yapısı demisti oglu oldu gercektende :)
cinsiyeti için erkek dedi ufak bir pipi var burda dedi :)
erkek tahmin ediyormuş ufak bir pipi var dedi :)hoşgeldin canım.....ne tahminde bulundu bakalım doktorun...bizim için çok erken daha da....
aminnn hepimizinkini nazardan saklasın inşallahayyyyy masallaah Allah nazarlardan saklasııınnn :) yaa cok heyecanlı darısı bizlere olsun cok sevindim hayırlı olsun
Selam Güzel Anneler...
MAŞALLAH çok sevindim bende pazartesi günü gidicem umarım bende bı tahmın alabılırm. darısı tüm mart annelerineerkek tahmin ediyormuş ufak bir pipi var dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?