kuzum inan bilmiyorum ama dr haftada 2 defa dedi o gazla geldim yaptım ama yok yiyemedimYa balık ben daha hiç yemedim bılmıorum ne olcak böle yiyebilceqimide sanmıorum eksikliqi neyle tamamlanabilir acaba..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum inan bilmiyorum ama dr haftada 2 defa dedi o gazla geldim yaptım ama yok yiyemedimYa balık ben daha hiç yemedim bılmıorum ne olcak böle yiyebilceqimide sanmıorum eksikliqi neyle tamamlanabilir acaba..
Canım ben özelde tüp bebek yaptırmıştım hala oraya gidiyorum.Testler için falan zekai tahire gitmiştim ama doğum için bilmiyorum çok kararsızım.Ben zekai tahir büyük doğuma qidiyorum canım doqumuda orda yaparım heralde sen nereye qidiosun?
Canım ceviz semiz otu diye duymuştum ben.Ya balık ben daha hiç yemedim bılmıorum ne olcak böle yiyebilceqimide sanmıorum eksikliqi neyle tamamlanabilir acaba..
Aynen ya süt yumurta içim almıo bilmıorum ne olcak böle üzülüyorum çok ama elimden bişey qelmıokuzum inan bilmiyorum ama dr haftada 2 defa dedi o gazla geldim yaptım ama yok yiyemedimceviz desen öğğğğğ çok kötü oluyorum tadından artık onun yerine badem yiyorum süt yumurta sıfır bende nolcak böyle yaa napcas biz
Artık onlardan yemeye calıscam başka çaresi yok canım...Canım ceviz semiz otu diye duymuştum ben.
senin kaç haftalık zamanla biraz azalıyor neyseki ben de öyleydim canım inşallah yavaş yavaş geçer senin de ben sade makarna yayla corba patates haslamayla bide elma yiyordum sadeceKeşke bende yiyebilsem disardada heran bulantiyla yasiyorum böyle
Canim valla ayni beni tarif ettin.. Hatta ben bu evden tasinalim diye yakiniyorum bu tiksintiyle kalamiyorum evde surekli disaridayim yada annemde cok kotu yani allah yardim etsin diyorum yapcak biseyde yok arkadasimKızlar ya bir haftadır annemlerdeydim bulantım kusmam yoktu dün evime geldim başladımutfagıma giremiyorum ne zaman gececek bu tiksinti şimdi tatil ama yakında okul açılacak eşim yapıyor herşeyi ama bir yere kadar sizlerden var mı evinden tiksinen ?
ben de aynı durumdayım üstelik et yumurta yiyemem normalde doktor eşimin yanında günde bi avuç kadar kırmızı et yesin dedi artık kaçısim yok eşimden balık zaten taze yok buralarda bakalım nasıl geçecek bu süreçkızlar doktor bana haftada 2 defa balık ye dedi samsunluyum balık taze çok şükür ama 2 lokma anca yiyebiliyorum balıktan aşırı tiksinti geldi aynı şekilde kırmızı et de yiyemiyorum adını bile duymak istemiyorum çatalın ucuyla köfte yiyorum nolcak böyle yaa bide her gün bir öğünde mutlaka bol yeşilliğin olsun dedi kiii ben tam bir otcuyum salata ver başka bir şey istemem
Ben oğluma hamileyken eşimden midem bulanıyordu..kokusuna tahammülüm yoktu .Oarfüm falan da sıksa nafile...Meğerse oğlum olacakmış .Belki seninde oğlun olur:)))şaka bir yana bu hamileliğimde hiç bunları yaşamıyorumKizlar ya eşinize uyuz olan varmı ? Yada görmeye tahmin edemeyen? Bana adam ne derse tuhaf geliyor ve aglamaya başlıyorum. . Sonra konusmuyoruz
Aynen ya süt yumurta içim almıo bilmıorum ne olcak böle üzülüyorum çok ama elimden bişey qelmıo![]()
Canım üzülmeyin en önemlisi 12.haftadan sonrası. Dr. ben de sordum bana yiyebildiklerimi yememi söyledi siz de öyle yapın. Bazı videolarda doktorlar haftalar arası yorumlarda bulunmuşlar onlarda önemli olan 12.haftadan sonrası diyor.Artık onlardan yemeye calıscam başka çaresi yok canım...
isimleri bile bulantıya sebep oluyor ne garip yaa oysaki benim öyle kusmam falan yok çok şükür ama aşırı tiksinti geldi hafta sonu eve temizlik için kadın geldi buzdolabında ne var ne yok attırdım görmeye dayanamıyorum her yer kokuyor iş yerinde yiyemiyorum bugün sadece mercimek çorba içtim oda zorlaAynen ya süt yumurta içim almıo bilmıorum ne olcak böle üzülüyorum çok ama elimden bişey qelmıo![]()
Allah sabır versin sana da canım aksi gibi annem de başka şehirde mecbur olunca agzımı burnumu baglayıp giriyorum mutfağaCanim valla ayni beni tarif ettin.. Hatta ben bu evden tasinalim diye yakiniyorum bu tiksintiyle kalamiyorum evde surekli disaridayim yada annemde cok kotu yani allah yardim etsin diyorum yapcak biseyde yok arkadasim
Benimde esimin kokusundan midem cok bulandi hatta birkac kere kustum bile. Uzulmesin diyede hic soylemedim:/ cok sukur ki gecti :)Ben oğluma hamileyken eşimden midem bulanıyordu..kokusuna tahammülüm yoktu .Oarfüm falan da sıksa nafile...Meğerse oğlum olacakmış .Belki seninde oğlun olur:)))şaka bir yana bu hamileliğimde hiç bunları yaşamıyorum
Biliyorum Düzgün beyi çok iyi doktordur...
kızlar doktor bana haftada 2 defa balık ye dedi samsunluyum balık taze çok şükür ama 2 lokma anca yiyebiliyorum balıktan aşırı tiksinti geldi aynı şekilde kırmızı et de yiyemiyorum adını bile duymak istemiyorum çatalın ucuyla köfte yiyorum nolcak böyle yaa bide her gün bir öğünde mutlaka bol yeşilliğin olsun dedi kiii ben tam bir otcuyum salata ver başka bir şey istemem
Canim valla ayni beni tarif ettin.. Hatta ben bu evden tasinalim diye yakiniyorum bu tiksintiyle kalamiyorum evde surekli disaridayim yada annemde cok kotu yani allah yardim etsin diyorum yapcak biseyde yok arkadasim
kızlar benim çok kötü migrenim tuttu yaa ne yapsam??
yok canim yapmam da neden bulasik deterjani cekiyo anlamis degilim benim bulasik makinem yok mecbur elde yikiyombenim eltimde hamileyken bulasık yıkıyormus elde.. birazda domestos damlatmıs canı cekmis dayanamayıp emmis süngeri sonra agzını calkamıs aman sen öyle seyler yapma sakın :)
misesseste bak bebislerimizin dogum tarihlerine seninki benimkindn 1 gun oncebenim eltimde hamileyken bulasık yıkıyormus elde.. birazda domestos damlatmıs canı cekmis dayanamayıp emmis süngeri sonra agzını calkamıs aman sen öyle seyler yapma sakın :)
iş yerindeyim daha canım yaa çıkmama var dahaEvet gercekten öyle, muayene ücretleri hayli pahalı olmasına ragmen cok memnunum o yüzden ona devam edecegim sen nereye gidiyorsun. Güneşlide bizde ev baktık ama yeni yapılanların fiyatları öylesinee ucmuski starcitynin oralar vazgectik :)
ayy benim annemde iş için Ordu da ptesi bende Ordu ya gidiyorummm dısarıda pismisse balık yiyebiliyorum cok sükür
bende evimden tiksiniyorum tülbentle agzımı burnumu kapatıyorum öyle oturuyorum salonda bir balkonda birde yatak odasında rahatım
ay canımmmm benimde migrenim var herseyi kapat uyu. ben dr a sordum dayanicaksın dedi. nörologa git dedi o uygun ilacı verebilir dedi ama gitmedim cok sükür 1 defa tuttu daha