Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim. Keske bu gece izin alabilseydin dinlenseydin.merhaba hanımlar
ben bu aralar bıraz dertlıyım dun aksam ıs cıkısı ewe gıderken ayaklarım tıtrıyordu dedımkı karnım ac heralde o yuzden. neyse ewe gıttım yemek yedım felan benım kafa goz kaymaya basladı dedımkı uzanayım saga donuyorum olmuyor sola donuyorum olmuyor. uykum war uyuyamıyorum içimde sankı yılların gazı warmıs gıbı agrı da basladımı. ne yapcagımızı bılemedık. bu sabah uyandıgımda hala gaz sancısı ve agrı cekıyordum. bu aksamda akıntım fazlalastı. yesılımsı sarımsı renksız hersey ayaga kalktıgımda vajınaya dogru ınen agrım war midemın bulantısıda cabasıustelık bugunde gece wardıyasında calısıyoum. dr kontrolum yarın sabah. inşallah bu geceyı bır an once atlatırım
![]()
ewet cnm bende oyle okumustum. ayy ıcımı rahatlattın ben su enfeksıyon ısını bır an once halletmem lazım randewum yarın. ınsallah gecer :)Canim o vajina agrisi bende de oluyo ama arada o enfeksiyondan degil dir herald bi yerde okumustum bebis büyüdükce rahime baski yapiyomus belki o yüzdendir
gecıyor cnm merak etme bı sekılde kafanı baska bıseye vermeye calıs. benım kesem o kadar kucuktu kı dedım sana vajınalden zor gordu dr. dedıgı seyde zaten ılk etapta keseyı gormek. oyle bebıs yok gelısmıcek demedı. zamanla bebek oluscak dedı ve olustu cok sukur.kolay gelsin canım. kusura bakma,stresten kafayı yiyecem nasıl geçecek bu zaman offf offff
sımdılık ıdare edıyorum bı sekılde canım eger gece felan kotu olursam ızın alıcam. cok sukur sımdılık ıyıyım :)Gecmis olsun canim. Keske bu gece izin alabilseydin dinlenseydin.
Canim senin değerin iyi yine, benim 6,89 a yükselmis, endokrine gönderdiler, bi sürü test yapıldı ultrasonla bakıldı,temiz çıktı,doktorun açıklaması bazı kişilerde hamilelikte yukselirmis
Icini rahat tut canim o enfeksiyon da gecer insewet cnm bende oyle okumustum. ayy ıcımı rahatlattın ben su enfeksıyon ısını bır an once halletmem lazım randewum yarın. ınsallah gecer :)
aslindaaa cok guzell ve yorucu..ilk uc ay gaz sorunu daha sonra aman usumesin aman terlemesin diye ustune dusuyirsub gece uyandiginda acaba rahat mi nefes aliyormu diye bakuyordun..simdiden iyice uyu derim.bebek oluca uyku nedir bilmeyeceksin..istedigin varsa sor canimmm..yardimci olabilirimBir kaç tüyo alabilir miyim:) bebek buyutmenin en onemli zorlukları neler mesela ?
evet haftasina gore iyiii dedi..arapca dedi dee pek bilgi vermiyorrr..tahlil de yaptirmadik bekliycemmm bir kac gun yeni bir doktor bulana kadarGozun aydin canim, kalp atislari varmis. Bundan sonra dusuk riski cok azaliyormus.
Sana dinletmedi de atis hizini soyledi mi? 7+5'e gore normal miymis? Benimkinin de agzindan detaylari zor almistim, hersey iyi gorunuyor deyip bitirmisti. Insallah doktorun gelene kadar iyi birini bulur gorebilirsin.
Canim sol tarafinda oldugunu nasil anladin tarif edebilir misin bende cok merak ediyorum eşim göbegime dokunuyo surda mi ki burda mi ki diye seviyoruzgun boyu salatalik havuc yiyerek.geciyorrr..midem.bikti artik kustum afedersinizgogus agrisi olan var mi benimkiler bayagi agiriyor..bu arada bebisim sol tarafimda ...kizim sag taraftaydi..allah hayirli bebisler nasip.etsin hepimize
![]()
Harikasın walla tamamdır bunları not alıyorun, sorularım olacaktır elbet cunku ben de yalnızım :)aslindaaa cok guzell ve yorucu..ilk uc ay gaz sorunu daha sonra aman usumesin aman terlemesin diye ustune dusuyirsub gece uyandiginda acaba rahat mi nefes aliyormu diye bakuyordun..simdiden iyice uyu derim.bebek oluca uyku nedir bilmeyeceksin..istedigin varsa sor canimmm..yardimci olabilirim![]()
Benim daha önce iki gebeliğim kalp durması yüzünden sonlandı o yüzden kullanıyorum gebelik iyi gidiyor biraz bulantım var ama göbeğim çok çıkmış kendimi beş aylık hamile gibi görüyorum şişkinlik var yani gaz sıkıntım var şimdiden dokuzuncu aya kadar ne yapacam bilemiyorumCanım niye coraspin kullanıyorsun dr banada verdi düşük yaşadım diye pıhtılaşmaya meyilli dedi kan testi sonucuma bakınca sende mi bu Yüzden kullanıyorsun hamilelik nasıl gidiyor biraz bilgi verirmisin Teşk. Şimdiden.
canimm doktora gittiginde ne tarafa bakiyor bebegine ultrasyonu ne tarafinda bakmisti hatirliyormusun?Canim sol tarafinda oldugunu nasil anladin tarif edebilir misin bende cok merak ediyorum eşim göbegime dokunuyo surda mi ki burda mi ki diye seviyoruzama tam olarak nerde bilmiyorum
ne zaman istersen canimHarikasın walla tamamdır bunları not alıyorun, sorularım olacaktır elbet cunku ben de yalnızım :)