- 6 Ağustos 2015
- 178
- 150
- 18
- 33
Endiselenme bazen gidip geliyor bulantilar bende korktum basta ama hafta ilerledikce azaliyor arada oluyor hem bende de sdece bulanti kusma vardı cok belirti yoktu o da biraz azaldi 9.haftada falan bi sorun yoktur inşallah gönlünü ferah tut
Kızlar teşekkürler inş dediginiz gibi herşey yolunda hepimizin kucakları sağlıcakla dolarCanım hiç dert etme pek dillendirmiyodum ama bende en başından beri kusma bulantı koku hassaiyeti hiçbişey yok bende kafama cok takmıştım dr uma sordum o da ne güzel işte her hamilelikte kusmu bulantı vs olck diye biley yok dedi bebişide inceledi hersey yolunda çok şükür sıkma canını yani olabiliyor kişiden kişiye değişiyor
Anladım canım çok uzak bize orası da ege pol çok kalabalık cidden bakalım ben ne yapcam sözen yakın mi gidebiliyormusunuz torbaliyatorbalı ayrancılarda ozel medıfema hastanesı canım dr un adı prof dr şükrü çokşenim. egepol cok kalabalık bır hastane araba park edecek yerı yok. esım arabayı park edıcek yer bulana kadar ben dogururum sokak aralarında anca buluyor otopark. o yuzden vazgectım egepolden
Inşallah canımBen de ayni durumu yasadim bikac gün once 1olmasi gerekwn deger 0.76 cikti dahiliye ye gonderdi doktorum o da bulantimin olup olmadigini sordu cok vardi yeni hafifledi dedim büyük ihtimal bebegin eşi olusumundan bu sekilde duzensiz olmustur dedi bulantin kusman o yuzden cok dedi yine de bogazima ultarsonla bakti beze vs sorun var mi diye şükür bişey cikmadi 2hafta sonra muhtemelen normale doner dedi o zamanki deger onemliymis sen de mutlaka 12.haftada yenile testini umarim normale döner yoksa ilac kullanmamiz gerekecek
Evet canım Hatırlıyorum konuştuğumuzu sanko hastanesi Doç.İbrahim Halil ÖzdurakDoktora kime gittiniz acaba konuşmustuk sizle antepte doktor konusunu gonlunuzce bulmaniza sevindim saglicakla kucağıniza alirsiniz inşallah minigi
Evet canim hemde fazlasiylaKızlar Günaydın. Sizde çok duygusallaşıp her şeye alınır ağlar oldunuz mu?
ben gazıemırde oturuyorum canm 15 dk da gıdıyorum sorun yok. hangı dr a gıtcen eger egepole gıdeceksen dılek hnmı onerebılırım. ama dedıgım gıbı cok kalabalıkAnladım canım çok uzak bize orası da ege pol çok kalabalık cidden bakalım ben ne yapcam sözen yakın mi gidebiliyormusunuz torbaliya
Ne güzel maşallah de ben de ilk hamileliğim de öyleydimKızlar slm ne bulantı ne kusma ne bel ağrısı ne de başka bisey hiçbirşey hissetmiyorum bu nasıl iş valla anlamış değilim arada unutuyorum hamile olduğumu
Sevindim icine sinen bir doktor bulmana ben urfadan devam edicem sanirim kontrollere antep zor olacak yol uzun okul da basliyor hayirlisiyla orda iyi bi doktor bulurum insallahEvet canım Hatırlıyorum konuştuğumuzu sanko hastanesi Doç.İbrahim Halil Özdurak
Gitmek istersen hiç Düşünme başka doktorlar normal doğuma ebesini hemşiresini sokarken bizzat kendisi giriyormuş.insanlığı da muhteşem ayrıca
Senin için çok iiymis sevindim canım Hala kararsizim kalabalık da sevmem ege pol u elerim o zaman karataş hastanesini de duydum belki orasına giderimben gazıemırde oturuyorum canm 15 dk da gıdıyorum sorun yok. hangı dr a gıtcen eger egepole gıdeceksen dılek hnmı onerebılırım. ama dedıgım gıbı cok kalabalık
Ben de hala hamile gibi hissetmiyorum bastan beri hissedemedim arada unutuyorum uzanıyorum felan iyi mi kotu mu anlamadimKızlar slm ne bulantı ne kusma ne bel ağrısı ne de başka bisey hiçbirşey hissetmiyorum bu nasıl iş valla anlamış değilim arada unutuyorum hamile olduğumu
Hadi bakalım hepimizin hayırlı güzel haberlerini alıcaz insdrygs I ISIK27 B Bilgenumut
Benim de 6. Hafta boyunca cok bulantim oldu, tam 7. Haftada kesildi, ama ultrasonda hersey iyi gorundu. Sonra hafif olarak yine basladi, yine kesildi. Bunlar cok normal seyler anladigim kadariyla. Bir de bunye hormon artisina alisinca cok tepki vermiyor herhalde. Ha bir de ben sunu farkettim, cok sicak havalarda disari cikmam gerekirse cok daha kotu oluyorum, evde ya da isteyken daha sakin geciyor. Yani buyuk olasilikla korkulavak hic bir sey yok. (Ama ben dusuklerim ve yasimin ileri olmasi dolayisiyla, normalde de cok evhamli oldugum icin korkmadan edemiyorum o ayri). Hepimizin durumu iyi gider, iyi haberler aliriz umarim. Ben de persembe'ye muayeneye gidiyorum.
Yoktur ben ce rahim genisliyordurondandirCanlarım göbek deliği ağrıyan var mı yaatuhaftır ki o göbek kısmım ağrıyor, inşallah sıkıntılı bir şey yoktur
Bi yere falan çarpmadın dimi canım, uzan dinlen biraz hergün başka bir yerimiz ağrıyo, ben artık takmıyorum hiç öyle aşırı bi ağrı sancı girmedikçe bir yerime ..Canlarım göbek deliği ağrıyan var mı yaatuhaftır ki o göbek kısmım ağrıyor, inşallah sıkıntılı bir şey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?