- 18 Kasım 2014
- 1.679
- 2.072
- 333
Ben de çok sabırsızım cinsiyet belli olsun hemen kıyafette alırım sanırımoooo baya hızlısınız çok güzeller bende sabırsızlanıyorum ama beklemedeyim şu an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok sabırsızım cinsiyet belli olsun hemen kıyafette alırım sanırımoooo baya hızlısınız çok güzeller bende sabırsızlanıyorum ama beklemedeyim şu an
Canım ah bi bilsen yemediğim zamanlar nasıl vicdan azabı çekiyorum bende ama yediğim an kusuyorum sonra daha beter oluyorum ertesi günümde hep öyle halsiz ve bulantılı geçiyor.ac yatma sakın, ben gecen gun oyle bisey yapayım dedim hiç iştahım yoktu ama vicdan azabı cektım de 11 de yedım yine biseyler, yemeye baslayınca da bir istahla yedim ki anlatamam nasıl acıkmısım. Dun de işe gelirken trende cok fena oldum yıgıldım kaldım tansıyonum dustu galıba. Ilk defa yasadım boyle bısey cok kortum. Once soguk soguk terledım, bulantım zaten vardı, sonra kulakta bı uguldama, yer de ayagımın altından kaydı sanıyeler ıcınde. 3-5 dk sonra kendıme geldım ama cok halsiz dustum. Bundan sonra evde biseyler yiyip cıkmam lazım. Normalde işte yapıyordum hep kahvaltı. Ama demek ki aclıga gelemicem artık.
inşallah canım yaa valla 3.olcak bu son olsun mümkünse bunuda beğenmessem eşimden azarı yerim kesin![]()
Canım ah bi bilsen yemediğim zamanlar nasıl vicdan azabı çekiyorum bende ama yediğim an kusuyorum sonra daha beter oluyorum ertesi günümde hep öyle halsiz ve bulantılı geçiyor.
yaa valla ozaman benim daha var :) olabilir beğenmen içine sinmesi önemli ama millete kalsa benim bu 3.olcak die oooo yok artık amma pimpiriklisin falan diyolar sinirlerim bozuluyo alakası yok aslında sonuçta benim ilk bebeğim ve neyin nasıl olduğunu anlatması lazım beni bilgilendirsin istiyorum vallahi daha kimseye bir şey söylemicem beni sinir ediyolar
Ben de ilk gebeligimde 5-6 tane hastane ve 9 tanede doktor degistirmistim canim
başladıııı... göbeğimden kapanmıyo düğmeKızlar pantolonlarınız dar gelmeye başlamadı mı
Kafamı kaldıracak durumda olmuyorum bazen hep uyuyorum. Ah cnaım bi görseydin o anlarımı hak verirdin bana emin ol.lokma lokma ye gerekirse 15-30dk da bir, aclık cekmezssin hem belki kusacak kadar bulanmaz miden
Canim tabi ki beklentilerini yerine getirmesi cok onemli...yaa valla ozaman benim daha var :) olabilir beğenmen içine sinmesi önemli ama millete kalsa benim bu 3.olcak die oooo yok artık amma pimpiriklisin falan diyolar sinirlerim bozuluyo alakası yok aslında sonuçta benim ilk bebeğim ve neyin nasıl olduğunu anlatması lazım beni bilgilendirsin istiyorum vallahi daha kimseye bir şey söylemicem beni sinir ediyolar
Tatlım çok geçmiş olsun...nasıl oldun
yaa valla ozaman benim daha var :) olabilir beğenmen içine sinmesi önemli ama millete kalsa benim bu 3.olcak die oooo yok artık amma pimpiriklisin falan diyolar sinirlerim bozuluyo alakası yok aslında sonuçta benim ilk bebeğim ve neyin nasıl olduğunu anlatması lazım beni bilgilendirsin istiyorum vallahi daha kimseye bir şey söylemicem beni sinir ediyolar
benim doktorum da seninki gibi ultrasona sürekli girmenin zararlı olduğunu, kalp atışının dinlenmesinin de bebeği yorduğunu söyledi marla. ben de bunu paylaştım.
Pantolonlar ziyade derdim sütyenlerle hassasiyet çok fazla gergin hissediyorum normalde büyük gelenler bile rahatsız ediyor sankiKızlar pantolonlarınız dar gelmeye başlamadı mı
bana da aynısını dediler canım benimde 29.da ve ikili testle ilgili hiçbirşey demedi ? ve bende 13.haftama girmiş oluyorum o gün 11-14 haftalar arasında yapılıyormus
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Yaradan!D Denizdenizd bende okuudum canimm allah kabul etsin en kisa zamanda guEl.haberi veririsin bize insallah![]()
Pantolonlar ziyade derdim sütyenlerle hassasiyet çok fazla gergin hissediyorum normalde büyük gelenler bile rahatsız ediyor sanki
Sağol canım Allah razı olsun sizede bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin!D Denizdenizd bende simdi gördüm eve gittigimde okuyacagım canım
Amin canım Allah razı olsun Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize dilinize sağlık!okudum canım allah kabul etsin
Evde ben de takmıyorum rahat bol şeyler giyiyorum ama şansıma bu haftalarda çok yakın akrabaları düğünler var ardarda gelen giden bol eve ya da biz hep biyerlere gidiyoruz sıkıcı oluyor kalınır milletin içinde kaşıyamazsın acıyor çıkarıp atamazsınBende de sütyenle kasıntı oluyor cıkarıyorum deli gibi kasınıyor evdeyken takmıyorum napiyim
O ben de var ya az bi sinir olayım hemen hüngür hüngür ağlayasım geliyorSelam millet dün acayip kötü oldum akşam sinirlerim bozuldu çok gergin oluyorum artık bu stres beni çok yoruyor kuzumada zarar vericek diye korkmaya başladım ama istem dışı ağlama krizleri geçiriyorum bulantiyi falan geçtim de bu alınganlik sinir ne zaman gecicek(