- 27 Temmuz 2015
- 52
- 11
- 8
- 29
canım benımde 7. hafta 3-4 gun kadar bulantım kesılmıstı hatta korkmustum doktora bıle gıttım bu yuzden. meraklanma yakında gerı gelır zaten. bu gunlerının tadını cıkar
Ay iyi bari korkuyordum rahatladım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benımde 7. hafta 3-4 gun kadar bulantım kesılmıstı hatta korkmustum doktora bıle gıttım bu yuzden. meraklanma yakında gerı gelır zaten. bu gunlerının tadını cıkar
YA BU BITKISEL KURLELR ZARARLI OLMASIN OFF NE YAPSAK BILEMEDIM
Tam 1 hafta gerideydi Sata göre benim eşim çok pimpirikli bu konularda her gün takip ediyor gecenlerde biraz aksatmistim sonra geriden geliyo deyince direk anladı aksattigimi o yüzden dikkat ediyorum artık. Beslenme düzeni onemliymis canım onu anladım meyveni falan aksatmaaslında zaten kilolu olduğum için yediğime dikkat etmeye çalışıyorum ama daha iyi beslenmem lazım anlaşıldı.bende başlayayım bari.akşama hemen sütçümü arayayım gelsin de başlayayım.teşekkür ederim canım ya senin ne kadar erideydi peki..
Hoşgeldin canım.Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına İnşallah..Hepimiz de alalımMerhaba.. Yeni katıldım aranıza. İsteyen herkesin en uygun zamanda bebek sahibi olmasını diliyorum, hamilelere de sağlıklı doğumlar..
Ben de 6+6 hamileyim sevgili Mart Anneleri..
canım benım benımde aynı bıde bende kıloda var artı yasımda gebe kalmak için az deil 3 gebelım bu benımuyayabıldın kadar uyu ılerde elımıze gecmıycek allahım ızın verirse :)
Canım 54 ile hamile kaldım 57 olmuşum 3 kilo aldımMrb cnm benim hic karnim cikmadi sen kac kilosun?
Bencede işi gücü boşver canım bende düşük yaşadım yeni ilk bebekti şimdi tekrardan istiyorum çok pimpirikliyim ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa inşallah sağlıcakla doğar hem senin bide çocuğun varmış daha dayanıklı olmalısın!inşallah öyle olur canım ya.işte daha önce de olumsuzluklar olunca böyle aklım orda şimdi..ne iş ne güç hiçbirşey umrumda değil...halbuki benim düşünmem gereken 1 evladım daha var ama işte gel de bana anlat bu durumu........
Bendr 53 le kaldim yarin tartilacagim doktorda seninde gayet iyi kilon defim bende mi bir anormallik var ikiz annesi olupCanım 54 ile hamile kaldım 57 olmuşum 3 kilo aldım
Karnim cok azBendr 53 le kaldim yarin tartilacagim doktorda seninde gayet iyi kilon defim bende mi bir anormallik var ikiz annesi olup)
evet canım ya.boşverdim zaten....inşallah sağlıcakla doğar....rabbim sana da nasip etsin inşallah...sağlıklı sıhhatli bi bebek...Bencede işi gücü boşver canım bende düşük yaşadım yeni ilk bebekti şimdi tekrardan istiyorum çok pimpirikliyim ama şöyle düşün yiyecek ekmeği varsa inşallah sağlıcakla doğar hem senin bide çocuğun varmış daha dayanıklı olmalısın!
ne güzel ben uyku için ölüyorum ama sabah 7 akşam eve giriş 7Allah bagislasin yavrularinii :) valla artik dayanacagiz bi şekilde alisiriz herhalde benim ilk gebeligim her gün yeni bi şey yasayip öğreniyorum iste :) valla haklisin uyuyorum bnde bol bol ne kadar uyusam kardir diyerek :)))
aslında eşimde çok pimpiriklidir.meyvemi kuruyemişimi alır ama ben işte çok kilo almayayım diye yemiyodum.şimdi devam edeyim yemeğe.napayım çocuğum sağlıklı olsnda kiloda alsam veririm sonra....bi de dinlenmek gerekiyomuş internette araaştırdım biraz.bende izin aldım bakalım nolcak...Tam 1 hafta gerideydi Sata göre benim eşim çok pimpirikli bu konularda her gün takip ediyor gecenlerde biraz aksatmistim sonra geriden geliyo deyince direk anladı aksattigimi o yüzden dikkat ediyorum artık. Beslenme düzeni onemliymis canım onu anladım meyveni falan aksatma
Amin canım inş benimde bebişim olur 1 yıllık evliyim artık zamanı geldi bebek sevmenin inş Allah'ın izniyle benim ve isteyen herkesin bebeği olur ! !!evet canım ya.boşverdim zaten....inşallah sağlıcakla doğar....rabbim sana da nasip etsin inşallah...sağlıklı sıhhatli bi bebek...
ne güzel ben uyku için ölüyorum ama sabah 7 akşam eve giriş 7sabah yatakta biri beni tutuyor sanki bugün geç kaldım işe :)kıymetini bilin bol bol yatın valla biz çalışanlarada allahım kolaylık versin
Hoşgeldiniz hayırlı olsunMerhaba.. Yeni katıldım aranıza. İsteyen herkesin en uygun zamanda bebek sahibi olmasını diliyorum, hamilelere de sağlıklı doğumlar..
Ben de 6+6 hamileyim sevgili Mart Anneleri..
Aynen canım dinlenmek gerekli valla bebeğim sağlıklı olsun o iyi olsun çok mühim değil kalanı kilo verilir bi şekilde. Bende senin gibiyim kilom var boyumda uzun değil o yüzden kilo çok siritiyo bende ama napıyım yeter ki iyi olsunlar da patlayalim gerekirse kilodan :)aslında eşimde çok pimpiriklidir.meyvemi kuruyemişimi alır ama ben işte çok kilo almayayım diye yemiyodum.şimdi devam edeyim yemeğe.napayım çocuğum sağlıklı olsnda kiloda alsam veririm sonra....bi de dinlenmek gerekiyomuş internette araaştırdım biraz.bende izin aldım bakalım nolcak...
Birşey sorcam 10 gün sonra 2 li tarama testine cagirdi doktorum.. Nasil oluyor bu bilen varmi.. Pozitif negatif çikan var mi
Benim de epey göbeğim çıktı.4 aylık gibiyim,pantolon düğmeleri kapanmıyor.Kot pantolonumun fermuarini çekip dugmesiNi kapatmadan üste de uzun birseyler giyerek birkaç kez dışarı çıktım.Annem farkedince iki hamile pantolonu aldı bana.Aslında almayı düşünüyordum ama daha çok erken diye beklettim.Simdi çok rahatladım
Ben de 7 haftalığım. Bugün kalp atışını duymaya gidecektim. Duyamicam mi dersin?
Duyamayabilirsiniz çünkü karnınızdan yapılan muayene ile 8. haftada duyulabiliyor kalp atışı.Ben de 8+2 de duydum kalp atışını.