Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekuler canm ben cok tuketırım cunku kuru naneyıBen kuru nanenin zararli olmadigini biliyorum canim. Sadece taze nane olarak duydum bn.
tesekuler canm ben cok tuketırım cunku kuru naneyı
cok sukur canım benım sıcaklarala aram cok kotu ateşbasıyor yanıyor tum vucudum kırız gıbı bende pr0gestan kullanıyorum ara ara lekelenmeler oluyor onun dısında iyim kesınlekle mınklerımz için katlaanacaz :)denizmisra gunaydinlar canim :) valla mide bulantilarim azaldi bnm. Ama iste progestan kullaniyorum Dr kesenin arkasında kanama gördü diye. Sürekli yatiyorum. Bu aralar çok bunaldim .. Ama minnak için dayaniyorum iste :) sn nasilsin bakalim iyi gidiyordur umarim
gunaydın canmGunaydin Mart Anneleri
Ben de 7 haftalığım. Bugün kalp atışını duymaya gidecektim. Duyamicam mi dersin?evet canım bakıldı.. hamileymişim kesenin içinde bebekte göründü ama kalp atışlarını duyamadık.. 7 haftalığım bu arada
Kizlar tatlideyim hergun denizdeyim neden diye soracaksiniz 2 tane cocugum var onlarla ilgilenmek icin giriyorumbhele kizim 7 yasinda elimi hic birakmiyor cejiyorda cekiyor bacaklarim kollarim koptu...ama yinede eglenceli geciyor bakalim
Gunaydin bi tatilci de benim. Ama benim dakikam dakikami tutmuyor. Zavalli kocacigima Allah sabir versin. Bi diyorum hadi suraya gidelim hadi bunu yiyelim tam yapicaz benim gozum karariyor icim bulaniyor. Bazen yemek bile konussmiyorum duymak bile bulandiriyor midemi. Ama bazen de iyi oluyorum. Bi gecseydi su gunlerİyi eğlenceler ben de tatildeyim hergun gidiyordum bugün ara verdim kendimi dinlenirdim çocuklarla zor tabi kolayliklar