- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Gözünaydın canım saclarını boyatmak için acele etme bence ama sen bilirsin tabi yinede...Kızlar cok sükür tahlillerim troid haric tertemiz hic bir sıkıntı cıkmadı ben hemen saclarımı boyatıyim mi dedim 10. Haftadan sonra dedi. Folik asit artık gerekli degl rutin olarak kullanıyorsan bir süre daha devam et dedi 2.5 hafta sonra görüsürüz dedii :) troid icinde iyotlu tuz ve deniz kenarı öneriyorum dedi dahiliyeci ilac yok cünkü ft3 ft4 normal seviyede sadece tsh yüksek o da hamilelikle baslamıs yalnız her ay troid testlerim yapılacak hastalıgımın adıda haşimato tedavisi yokmus her 4 kadından birnde görülme oranı var dedi
canım çok sevindim.bi arkadaşımın kardeşinde de vardı haşimato hastalığı.hamilelikte çıkmıştı.Allah a şükür hamileliğinde kontrol altında oldu ve rahatça doğum yaptı.sadece onda tansiyon yüksekliği vardı o yüzden çok dikkat ediyodu..Kızlar cok sükür tahlillerim troid haric tertemiz hic bir sıkıntı cıkmadı ben hemen saclarımı boyatıyim mi dedim 10. Haftadan sonra dedi. Folik asit artık gerekli degl rutin olarak kullanıyorsan bir süre daha devam et dedi 2.5 hafta sonra görüsürüz dedii :) troid icinde iyotlu tuz ve deniz kenarı öneriyorum dedi dahiliyeci ilac yok cünkü ft3 ft4 normal seviyede sadece tsh yüksek o da hamilelikle baslamıs yalnız her ay troid testlerim yapılacak hastalıgımın adıda haşimato tedavisi yokmus her 4 kadından birnde görülme oranı var dedi
aynı fikirdeyim bende devlet hastanesinde yaptırdım hem de bi lira vermeden....Kızlar neden özelde o kadar para verdiniz ?kolay mı kazanılıyor para,canımızı dişimize takıp gece gündüz çalışıp kazanıyoruz.
Özel hastanelere para kaptırmak için mi?
Verilen tahlillerle birlikte önce sağlık Ocağına gidip orda ÇOĞU tahlili ücretsiz yaptırabilirsniz.
Gebelere öncelikte sağlıyorlar hem.
Sağlık Ocağı'nın yapmadığı tahlilleri özelde yaptırırsınız.
Devlet bu imkanı sağlarken özellere para vermeyin Yazıktır.
Ben hepsini sıfır kuruşa Hıfzı sıhha da yaptırmıştım.
çok sevindim canım gözün aydın:):)
Allah yardımcın olsun canımmm şimdiden :))
ah canım daha zor gurbette olmak ama çok şükür eşin destekçin ne güzel ne mutlu hep iyi düşün minnak çekirdek ailenizi düşün mutlu ol üzme bebişi annesi, sonuçta ailelerimiz yakın olsa bile her zaman kendi evinde yuvanda eşinle yeni kurduğun yuvaya yoğunluk verme taraftarı oldum çok şükür bu dengeyi de sağladım evimiz annemlere üç sokak olmasına rağmen annemleri iki hafta görmediğim oluyodu vallatelefonla filan konuşuyoz hele yazın zaten yazlığa gidiyo onlar kışın görüşüyoruz eşim bazen der annemleri özledim gidelim boşver yorgunuz evimizde dinlenelim derim
çok şükür tabi canım iyi ki böyle eşlerimiz var
hadi gözün aydın çok sevindim bu haberlere
Gözünaydın canım saclarını boyatmak için acele etme bence ama sen bilirsin tabi yinede...
canım çok sevindim.bi arkadaşımın kardeşinde de vardı haşimato hastalığı.hamilelikte çıkmıştı.Allah a şükür hamileliğinde kontrol altında oldu ve rahatça doğum yaptı.sadece onda tansiyon yüksekliği vardı o yüzden çok dikkat ediyodu..
Yarın için randevum var ama yarına kadar bu sıkıntı beni yer bitirir.
Kızlar bir sorum olacak.Malesef eşimin babasına akciğer kanseri teşhisi konuldu ve bugünden itibaren ışın alacak simdilik 10 gün boyunca.Hastaneye esim getirip götürecek, radyoterapi sırasında olmasada yaninda olacak babasiNin.Acaba radyasyon esim aracılığı ile beni ve bebegi de etkiler mi?
ayy bana çok inandırıcı gelmedi bide ne bilim olmaz yaa:):)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-388880.html
Kızlar cinsiyet tahmini için bir Yöntem.
Daha ne icat edecekler acaba:)))
Gözün Aydın Çok sevindim bunada şükürKızlar cok sükür tahlillerim troid haric tertemiz hic bir sıkıntı cıkmadı ben hemen saclarımı boyatıyim mi dedim 10. Haftadan sonra dedi. Folik asit artık gerekli degl rutin olarak kullanıyorsan bir süre daha devam et dedi 2.5 hafta sonra görüsürüz dedii :) troid icinde iyotlu tuz ve deniz kenarı öneriyorum dedi dahiliyeci ilac yok cünkü ft3 ft4 normal seviyede sadece tsh yüksek o da hamilelikle baslamıs yalnız her ay troid testlerim yapılacak hastalıgımın adıda haşimato tedavisi yokmus her 4 kadından birnde görülme oranı var dedi
kızlar ben hamilelikten önce lazere gidiyordum özel bir hastanede şimdi 2 aydır gidemiyorum korkudan 1 doktora sordum git birine sordum gitme 3 ay geçsin dedi napcağımı bilemiyorum çok gitmek istiyorum ama çok kararsızım sizce ne yapmalıyım??? şuan için çok riskli bir bölgede değil yüz bölgesine gidiyordum işte dudaküstü çene falan çok aman aman yok ama ben dudaküstü bitsin uğraşmim istiyorum okadarda emek verdim napcam ben yaaa
Teşekkür ederim canım,internette çok açıklayıcı bilgi bulamadım.Hamile ve küçük cocuklar gibi kişiler için sakıncalı diyor ama ben birebir yaninda olmayacağım sadece esim de radyasyon taşır mi onu merak ettim.Bir yandan da kayınbabam için üzülüyorum
bende çok kötüyüm limonla , beyaz leblebiyle, ekşi elmayla , çubuk krakerle bastırıyordum önceleri şimdi bunlar da kesmez oldu, bir deneyin bunları belki size fayda ederKISLARRRR.BEN BULANTIDAN ÖLÜCEM GALİBAAAA........ÇOK KÖTÜYÜM....
Canım o ilacı bana da ilk kontrolde verdi hatta başka hiç bir ilaç kullanmıyorum
ama doktor bebeğe hiç bir zararı yok diyor valla kafam karıştı benimde 3.aydan sonradamı gitmim yanibence gitme... ben olsam gitmezdim.. iğneli olsa belki ama lzere gitmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?