2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


Benimde tsh yüksek cıktı ama su an ilac kullanmıyorum hamilelige baglıymıs bogaz ultrasonum vs de cekildi her ay dahiliye test yapıcak eger yükselirse ilac baslicak boyle devam ederse insallah duser ilac kullanmicam. Altınada imzamı atıyorum fındıkzadeye profesorede gonderebilirim her ay dedi sorumlulugu paylasmak icin ama her soyledigimden eminim dedi.
Medicana ya gidiyorum ben yarında tsh icin 3. Bir tahlil istemisti onun sonucları cıkacak onları göstericem birde. Bakalım onlara ne dicek.
 
Canım nereye sordun nette en pahalısı 100tl eger bir adetse fazla canım ben iki adet 173e buldum bnce netten sipariş ver iki adet alırsın üstelik

Yaa cok iyiymis canım vallaa bende oradan siparis veriyim o zaman, acaba buradan hangi site oldugunu paylasmak yasak mı ki. kozmetik ürünleride satan bir eczaneden sormustum.
 
Her şeyi yazmışım paket fiyatını yazmamışım bir arkadaşım yeni satın Aldı 5500. Ben de cumaya kadar gidip birinci ağızdan öğrenicem artık :)

Guzelmis böyle paket fiyat :) acaba burada var mı böyle. diger mart anneleri grubunda da bi arkadas yazmıs 5500 e almıs :)
 
ben de persembe gidiyorum. hayirli haberler aliriz insallah. haberleselim.
 
Yaa cok iyiymis canım vallaa bende oradan siparis veriyim o zaman, acaba buradan hangi site oldugunu paylasmak yasak mı ki. kozmetik ürünleride satan bir eczaneden sormustum.
Onu bnde düşündüm yasak olabilir ceza yemeyelim zaten sen arastr dediğim fiyatıda yaz görür anlarsın kremin adını yaz çıkıo satış siteleri zaten en güvenilir olanı sanada en hesaplı geleni alırsın anlarsın zaten
 
Kızlar bnde bu konuda bi cildiyeciye danıştım Lierac phytolastil gel diye bi krem önerdi bebek için de zararmış ayrıca cok etkiliymiş internetten daha uyguna bulabilirsnz
Ben de sordum bugün doktoruma en iyisi lierac dedi bana da daha erken 4.haftadan itibaren kullanabilirsin dedi. Ben 3.aya girince başlamayı düşünüyorum ama.
 
Bebişlerimiz aynı gün doğacak gibi görünüyor. Bende geçen cuma gördüğümde 1,9 cm'di herhalde seninki kadar olmuştur. kafasını kollarını falan görmek çok bir değişik bişey resmen içimizde bir canlı var:)
 
bende de arada oluyo (bazen kabizlik, bazen de ishal). Nasil gececegini bilmiyorum ama kaybettigin suyu geri almak icin normalden fazla su ic. gecmis olsun.
 
gecmis olsun, kolay gelsin
 
tecrubeniz oldugu icin merak ediyorum uyku dahi tutmuyor. reglime 20 gun var daha aslinda ama kasigimda agrim cok fazla suan bile var ara ara sol kasigima igne batmasi gibi batmalar oluyor nefesimi kesiyor bazen bas donmesi yasiyorum cidden cok merak icindeyim regl tarihimi beklemeden sonuc alamazmiyim eger varsa tabi
 

Canım regline 20 gün varsa daha senin yumurtlama günün dahi gelmemiski eger Adet döngün 28 günse 14 gün öncesine gitmelisin bunun 2 gün öncesi ve sonrası senin hamile kalma olasılıgının yüksek oldugu günler birde adete 20 gün kala hic bir belirti olmaz cünkü hamile degilsindir bile mesela kendimden örnek veryim ben 11 haziranda son adet oldum 15 inde bitti 26 sında iliskiye girdim ve hamile kaldım yani adetimin bitisinden tam 11 gün sonra beklenen adetimde 9 temmuzdu yani 13 gün önce belirtilerde genelde adet olman gerektigi zamanda yada sonrasında cıkıyor
 
yemekten sonra uyku bastirmasi bende de oluyor. eskiden de dogum kontrol hapi kullanirken olurdu, projesteron mide yanmasi ve refluye sebep oluyor ya, aniden yiyince uykum gelirdi, uyuduktan sonra da basim agrirdi. simdi de ara ara var, buyuk yemek yersem ozellikle.
 
ahaaa! tipkisi bende de var. evdeyken, isteyken, hem can sikintisi hem de hafif depresif huzursuzluk... ara ara geliyor sebebi neyse.
 
Noolurr yardım edin bana bugün akşama doğru yoldan şu belediyenin sinekler için felan sıktırdığı ilaç varya duman gibi arabayla sıkılan işte o sıkılırken bende dumana maaruz kaldım ardından çok fena rahatım kaçtı elim ayağım döküldü titremeye başladım sonra kustum da rahatladım ama bebeğim etkilenmişmidir acaba ya bugünler dr a gidecek olan dostlar sorabilirlerimi doktorlarına bişey olurmu sizin bir bilginiz varmı kızlar çok korkuyorum daha önce kötü bir olay yaşadım çünkü yardım edin lütfen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…