2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kizlar nasilsiniz ben asiri uyuyorum ya surekli uykum var evimin isini bile tutamaz oldum tum gun yatsam yetmez o durumdayim resmen :KK53: sizler nasilsiniz :21::KK37:
Uyuma imkanın varken uyumamak delilik ayol,ben olsam hep uyurum :KK53:Ama maalesef çalışıyorum ve işyerim hamileliğimi bilmiyor bi süre söylememem lazım o yüzden gizli saklı belirtilerimle savaşıyorum:KK33:
 
Evet ya herşey olacağına varıyor çok düşünmemek ve çokta araştırmamak gerekiyor. Burda okuduklarımdan sonra nasıl bir korkuyla gittim doktora anlatamam odasına girdiğimde acayip gerilmiştim korkudan ama çok şükür güzel ayrıldık. Birazda olumlu düşünmek lazım sanırım.

kesinlikle iyi düşün iyi olsun biraz dikkat et çok yorma kendini beslenme ne dikkat et tamamdır gerisi keyif bence . ben mide bulantim olduğunda bile keyif alıyordum :-) ki hala öyleyim bebeğine sağlıkla kavuşayım da isterse 9 ay boyunca bisi yedirmesin bana önemli değil. eşim eve geldiğinde bana sarılınca bitiyor herşey yetiyor :-)
 
progesteronu sakin atlama, hemsirelerden veya eczanelerden ornek olarak 2-5 tane alabiliyorsan veya tanidiklarinda varsa ayni dozda bulup kullanmaya calis. progesteronu aniden kesersen cok riskli, cunku her ay progesteronumuz dusuyor adet oluyoruz. Simdi daha yuksekten dusunce etkisi kotu olabilir. Kolay gelsin.[/QUOT. Canım çok sağol doktorum içsin dedi ama eczanede saat 3te gelecekmiş ben dün üç dozu iki tane aldım bugünde daha içemedim tabii hemen iki tane içerim alınca
 
Uyuma imkanın varken uyumamak delilik ayol,ben olsam hep uyurum :KK53:Ama maalesef çalışıyorum ve işyerim hamileliğimi bilmiyor bi süre söylememem lazım o yüzden gizli saklı belirtilerimle savaşıyorum:KK33:
kesinlikle katılıyorum bende çalışmadığım dönemlerde erkenden kalkardım falan şimdi bin pişmanım:):) bende söylemedim iş yerine sadece yakın bir arkadaşım biliyor o kadar hakkımızda hayırlısı bakalım:):)
 
Bu hafta 9.hafta bulantilardan olcem dun gece 2 de acillik oldum migrenim de tuttu ilac vermiyolar tabi serum sayesinde azcik uyudum bugün yine bulantı-kusma aynen devam tecrübeli anneler buna bi çözüm yok mu?ne su ne yemek bisey kalmiyor bebegimi düşünüyorum endiselenmeye basladim Allah hepimize saglik
la bu dönem i gecirmeyi nasip etsin[/QUOTE



Geçmiş olsun inşallah zamanla azalır Yada geçer]
 
Bende uyudum uyandım Hergün illa bir Öğlen uykusu yapar oldum
Kızlar bu listeyi yapan arkadaş vardı o girmiyor herhalde şu sıra gelene kadar biri devralsa ya
 
ben de inşallah koru'da yapacağım doğumu canım, doktorum Aydan Biri.. Ümit hoca da çok iyi kesinlikte.. aynı zamanlarda aynı hastanede doğum yapcak gibi görünüyoruz :) :)
Evet öyle görünüyor:))Koru da doğum yapan arkadaşlarım çok memnun.Arkadaşımı ziyarete gittiğimde gördüm.İnşallah hayırlısı olur hakkımızda...Haberleşelim..
 
Uyuma imkanın varken uyumamak delilik ayol,ben olsam hep uyurum :KK53:Ama maalesef çalışıyorum ve işyerim hamileliğimi bilmiyor bi süre söylememem lazım o yüzden gizli saklı belirtilerimle savaşıyorum:KK33:
kuzum valla bilselerde bir şey değişmiyor inan benim biliyorlarda neoluyor sanki :)
 
Canim cok gecmis olsun...
Bulanilar maalesef bende de hat safhada...
Bas agrilarim icin genelde soguk medical jellerden koyuyorum biraz olsun rahatliyorum...
Tabi migrene de iyi gelir mi bilemem...
Mideni pek bos birakmamaya bak canim ac karna cikarmaya calismak daha zor oluyor sanki...
Ins. En kisa zamanda bulantilarin gecer..
Sağolasın canim dedigin gibi mide bosken daha fena oluyor insan inşallah hamileligin tadini cikarcamiz rahat zamanlar gelir
 
Koru da ümit beyi iyi diyorlar ...bende Prof Mehmet erdem e gidiyorum .koru da yapacam inş doğumu
Ben Anıl hanım için gittim koruya, normal Doğumu destekleyen bir doktor. Öyle hemen sezeryan olsun diyenlerden değil, inşallah şartlar elverirse normal istiyorum :) Ümit bey de yan odada çok Neşeli biri belli :) korunun doğum paketlerinden alıcam Bir iki güne. Çok mantıklı geldiler
 
ben de çok benzerini yaşadım.. medikal parka gittim keseyi gördüler bebeği göremediler hatta kürtaj yapmaya kalktılar bebek ölmüş diye.. ordan sonra hemen koruya gittim ve bebeğimin kalp atışlarını dinledim.. koru'nun cihazları kesinlikle çok iyi.. daha da başka doktora gitmem Aydan Biri'den şaşmam...
Ay yok artık ya kürtaj mı! Neyin kafasını yaşıyo bunlar acaba??? Ben kalp atışlarını duymayı bekleyipte duyamadığımda zaten Medical parkta bi sıkıntı OLDUĞUNU anladım. Aynen ben de Anıl Hanım'dan Başkasına gitmem artık
 
X