Korkma canım bi tanıdıgım da işk 2-3 ay bişi yiyemedi hep istifra etti, ilk aylar besinlerimizden faydalanmıyor embriyo... Gene de kendş saglıgın icin bi doktora danıs belki serumla besin takviyesi alırsın...Benn48 kilo ile hamile kaldim. Simdi 45 kiloyum. Sabah akşam yeşil zeytin yiyebiliyorum sadece.bi de limon ve acı salgam suyu :)
Progestan alirsin yerlesme lekeside olabilirSlm kızlar. Ben test yaptım pozitif çıktı ama ara ara kahverengi lekelenme oluyo. Böyle bi duru yaşayan var mı nolur deneyimlerinizi yazın. Dr için yarın randevu alıcam inş ama yarına gün vermeyebilirler. Tecrübeye ihtiyacım var.
gittim.kese olusmus bebek var ama.kucuk dedi kalp atislari.2 hafta sonra dedi dee benim icime sinmedi 7 haftalok hamileyimmm nasil bilmes yaaa..kardesim kadin dogumcumda asistan salllamis dedi seni..haftaya baska doktora gidecemmgittin mi doktora haberlrini bekliyoruz canım
gittim canimm ama.begenmedimm..7 haftalik bebegin kalp atisinu duyirmadi bana 2 hafta sonra gel dedi.cok sinirli ciktim agliycaktim resmen..sadexe kesete bakti iyi dedu bebekte var dedu oyleeee gerizekali kadin..ben yurtdisinsayim ablamiyorum.dillerini esim konusuyor..ama hu kadar da savsaklama olmazCanim gittin mi Dr a neler oldu merakla bekliyorum valla :))
yok canim xok sukur bebek yerine yerlesmis kese var icjnde bebekte var dedi de kalp atoislarini 2 hafta sonra gel dedii zaten bildigim aydan beri beni hep 2 hafta aonraya atiyor keseyi falan ilk defa gordum..iyi dedi gonderdi..kucukmus kalp atisi duyulmaz dedi de ben pek guvenemedim.8m haftaya giriyimm baska doktora gidecemm canimm..kalp atisini duymadan icim raht olmayacakHAbibte canim insAllah birsey yoktur gelmedin
gittim canimm ama.begenmedimm..7 haftalik bebegin kalp atisinu duyirmadi bana 2 hafta sonra gel dedi.cok sinirli ciktim agliycaktim resmen..sadexe kesete bakti iyi dedu bebekte var dedu oyleeee gerizekali kadin..ben yurtdisinsayim ablamiyorum.dillerini esim konusuyor..ama hu kadar da savsaklama olmaz
Canım üstten mi kontrol etti alttan mı? Alttan ise ben 6 haftada duymustum. Ustten biraz zor duyuluyormua onceki haftalardagittim canimm ama.begenmedimm..7 haftalik bebegin kalp atisinu duyirmadi bana 2 hafta sonra gel dedi.cok sinirli ciktim agliycaktim resmen..sadexe kesete bakti iyi dedu bebekte var dedu oyleeee gerizekali kadin..ben yurtdisinsayim ablamiyorum.dillerini esim konusuyor..ama hu kadar da savsaklama olmaz
gittim canimm ama.begenmedimm..7 haftalik bebegin kalp atisinu duyirmadi bana 2 hafta sonra gel dedi.cok sinirli ciktim agliycaktim resmen..sadexe kesete bakti iyi dedu bebekte var dedu oyleeee gerizekali kadin..ben yurtdisinsayim ablamiyorum.dillerini esim konusuyor..ama hu kadar da savsaklama olmaz
Bunlarr cok guzel heyecanlarr canimm hayirlisiyla bebisinin kalb atislarini duyarsin insallahhh :)BN olsam bnde sinirlenirdim valla ama olsun başka Dr a gider duyarsin bebisinin sesiniii :)) bnde birazdan gideceğim canim çok heycanliyimm :) elim ayagim birbirine giriyor resmen :))
Aynen öyle:) inşallah canimm çok istiyorum duymayi gerçekten duysam rahatlayacagim :)Bunlarr cok guzel heyecanlarr canimm hayirlisiyla bebisinin kalb atislarini duyarsin insallahhh :)
Ben Antepde değilim cnm oralıyım ama başka bir şehirdeyim..Antep te olan arkadaşlar var sanirim doktora nereye gidiyorsunuz memnun musunuz ?
canım günaydın benimde bugün hafif hafif bulantılarım başladı baş dönmem varKizlarr gunaydinnn hafiftenn bulantilarimm basladii ama oyle cok rahatsiz etmiyor geciyor hemen biseyler yiyincee ya benim gibi olan var mi deli gibi salgam suyu iciyorum veya tursu suyu iciyorumm cok iyi geliyor icim yaniyor resmen zararlimidir ki hic bilmiyorumm bilgisi olan var mi
walla bılmıyorum tatlım ınternetten arastır bır ıstersenBende oyleyim birde salgam hamilelikte icilirmi..şalgam suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?