bende ogrendigimden beri gitmedim Bana 8. haftadan sonra gel dediler merak etme bosuna stres yapma :)ne guzel herkeesss heyecanla doktora gtmiaa ben ogremdiigmsen beri gotmedim.ultrasyonda bile bakmadi hoc begeeenmedim doktoru 6+1 haftalik oldum dayanamiycam.yarina gid3cem sanirim
bu arada lütfen fazla eleştirmeden cevap yazarsanız sevinirim... Ben 29 yaşımdayım ve ve 18 yaşımdan beri sigara kullanıyorum günde bir paket içiyordum şimdi bıraktım sayılır ancak akşamları yarım sigara içmezsem çok fazla gergin ve asabi oluyorum sizler sigarayı tam olarak bırakabildiniz mi? Ben içtiğimde vicdan azabı çekiyorum hemde çok çekiyorum ama içmezsemde yaapamıyorum benim gibi olan var mı?
Harika cnm çok sevindim bak demiştim sana boşa endişe etme diyeKızlaaaaaaarr cok mutluyum bugun baska doktora gittim ve hersey yolunda evet troid cıktı ama tamamen gebelikte nüksetmis ilac yok ama her ay test yapılacak rubella da kücükken ben gecirmisim o cıkmıs :) simdi yooooookkkk
Ay canimm benimm ya insallahh agrilarinn tamamen biterr benimde bitsin artik cok zorlaniyorum agrilarim sanki adet agrisi gibi doktor kalb atislarini duyana kadar iliskiyi yasakladi mi canim
Ben hariboyla turşu yedim ya.....evet şuan baya uymadı:) tatlısız hayat maalesef şuan tadellemi yiyorum mesela :)Heleki hamur işleri ayy çok seviom kızartmaları da ne zararlı şey hepsini severim çay türk kahvesi sigara:)
Ne kadar iyi eşin varmış :) benimki de bulasık doldurur bosaltır, kahvaltımızı hazırlar çok şükür... Ben kalp atışını duyduktan sonra ağır temizlik bulaşık çamaşır yapmaya başladım..valla canım eşimde bende çalıuşıyoruz esşim sağolsun temizliği yapıo bulaşık makinesini dolduruyor boşaltıyor ama hoş yapmasaydı da yapmazdım:) 12. haftaya kadar hiçbişi yapmama kararı aldım ki sağolsun zaten eşim makinaya çamaşır bile koydurma aman eğilme die:) herşey dağınık kalsın pis kalsın bebişlerimiz ve biz rahat edelim:)
Kızlaaaaaaarr cok mutluyum bugun baska doktora gittim ve hersey yolunda evet troid cıktı ama tamamen gebelikte nüksetmis ilac yok ama her ay test yapılacak rubella da kücükken ben gecirmisim o cıkmıs :) simdi yooooookkkk
ben daha duymadım ama bu işleri ilk günden beri yapıyorum üstüne birde çalışıyorum bebişim iyidir umarım yarın gitcem duyarız inşallahNe kadar iyi eşin varmış :) benimki de bulasık doldurur bosaltır, kahvaltımızı hazırlar çok şükür... Ben kalp atışını duyduktan sonra ağır temizlik bulaşık çamaşır yapmaya başladım..
Gozun aydin allah baska stresler yasatmasinKizlar selam.belki hatirlarsiniz bu topikte önceden yazmıştım. Idrar yolu enfeksiyonu ve bebegin kalbinin yavaş atmasiydi şikayetlerim. Dun muayenede bebegin kalp atislarinin daha hızlı ve güçlü olduğunu soyledi doktorum.6+3 haftaligiz.erken bile duyuldu yani :) Cok sukur elhamdulillah.fakat hala lekelenmelerim oluyo,onun icin de progestan kullaniyorum. Rabbim dayanamayacagimiz sıkıntılar yasatmasin hic birimize. Insallah hepimiz cok güzel ve mutlu haberler verelim.
Ben kabızım sizler de de var mı bu durum ıkınmaya korkuyorum ama mecbur kalıyorum
Hayır embriyo daha oluşmamış erken dedigözünüz aydin kalp atislarini duysunuz mu acaba
Ben de Antepliyim eşim Maraşlı ama başka bir şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla..
Aynenn ilaclarida bkrakiyoruz artik bugun bebegin rahat dusmesi icin
Evet clexan ne yazikki
biz bugun gorduk kesemizi ama dusugu daha fazla engellemeye calosmayalim cunku biz ne kdr ilac kullansakta beta dusuyor yani embriyo sagliksiz dedi dr
birakalim kurtaja gerek kalmadan kendisi dussun ki korunmaya gerek kalmasin dedi
Rabbim herkeze hayirlisini versinn
Clexan igne canim
canim ya gecmis olsun bende progestani biraktim düsecekse kendi düssün diye drum kanamam olursa hastaneye git dedi biz 7+3 de kalb atisi alamadik ve emriyo yavas buyuyor o nedenle bir hafta muhlet verdi dr ama belirtim kalmadi gebelige dair bende bekliyorum Allahim yeniden nasip etsin saglikli hayirli bir sekilde insAllahClexn igne dusuk onleyici
Üzülme canim inşallah guclenicek ve hizlanicaktir kalp atislari bebisinin. Sen moralini yüksek tut ki bebisinde sndn güç alsinnnMerhaba kızlar bende dr yeni geldim bebeğim oluşmuş ama kalp atışları yavaş dedi salı tekrar gidicem moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?