- Emoji Skoru
- 956
- Puanlar
- 133
AmiiinAllah korusun yavrularimizi Allahm bize bagislasin
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiinAllah korusun yavrularimizi Allahm bize bagislasin
Allah sabir versiin canim geride kalanlaraa uzun uzun omurler versin dr un kimdi oncedn nereye gidiyodn artik nereye gidiyosun
Gözün aydıınKızlar doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür öyle hızlı atıyor ki çok farklı çok güzel bir duygu dilerim Allah tan bundan sonra kimseden kötü haber gelmez ve herkes böyle güzel duyguları tadar![]()
Ben söyledim bile tutamam benHerkes ailelere söyledi mi.benim sadece eşim biliyor.kalp atışını duyduktan sonra söylerim diyordum bugün duyduk ama hala biraz daha beklesem mi diyorum.bir de yanlarındayım sürekli yatıyorum halsizim neyin var diye sorup duruyorlar
Kese uçun erken canım bırZ daha sabır ıns goreceksınızBetamiz yukselmeye devam ediyorrr 230 u bulduk bugun insallah kesemiz yariin gorunurde bi nebze olsun rahatlatiz
Okuyup üflemek lazım ben de korkarımnazarsanbenim eşim çok istiyordu. ben hep erken diyordum o yüzden hamile olduğumuzu öğrendik ben ne yazıkkı durduramadım nerdese face e yazacaktı. ailelere söyledi daha 4 haftalıktı sonra aileleri durduramadım herkese söylediler aslında ben kalp atışını duyduktan sonra ailelere 3 ay dolduktan sonra da yakınlara söylemeyi istemiştim ama olmadıinş nazar falan değmez çok korkarım ben nazardan
Kese uçun erken canım bırZ daha sabır ıns goreceksınız
Son durumun ne canım kanama butto mı test yaptırdım mı yenıdenCanim benim 5 haftalik bhcg degerum 850 idi. Bir hafta sonra 7000 oldu. Iki gun once kanama oldugunda 15.000 di
Canim kontrole gittiğin Dr a telefondan ulaşma sansin yok mu hicKizlar merhaba, daha oncede yazmistim buraya yeniden herkese hayirli olsun bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah.
Bu aksam kasiklarim her zamankinden cok agriyor regl sancisi gibi kanamam yok ama cok agriyor acaba doktora gitsem mi simdi acile.
Amın canım.Daha önce gebze medıcale gıdıyordum. Şimdi karısık devam edıyorum ama duzenlı olarak pendık bölge hastanesıne devam edıyorum canım
Nerde oturuyorsun ve pendik bölgede kime gidiyorsun canım .. Pendikte oturuyorum bende ilk bebeğimdeki sorunları görmeyip beni oyalayan doktor o hastanede çalışıyor hala maalesef .. Nefret ediyorum o hastaneden önünden dahi geçince sinirlerim bozuluyor.. 6.aya kadar boş boş oyaladılar beni hiç bir sorun yok deyip ..
Yok canım ben ilk Yeliz Akçelik e gittim sonrada MUSTAFA ÖZBEK e gittim lanet olsun ona o hastaneye gittiğim güne .. Dikkat et yinede canım ama doğan bey in hepsinden iyi olduğunu duymuştum .. Bu benim bahsettiğim şahıs 5.aya kadar cinsiyetinede kız demişti erkekmiş bebeğim.. Bir sürü sağlık problemi olan bir bebeği aylarca oyaladı hep herşey çok iyi süper diyordu .. Çok şükür şimdiki doktorum tanıyo beni temkinli gidiyoruz hep ..Bayramoğlu canım.Salıh Dogan cuceoğlu canım Aynı doktormu
Canim kontrole gittiğin Dr a telefondan ulaşma sansin yok mu hic
Kanama vs yoksa rahat olun bende de oluyor Ağrı batma aradaYok ki telefonunu almamistim doktor degistirdim ilk kontrolumdu yarinda kalp atisini dinlemeye gidecegiz. Sanirim simdi gitmeye karar verdim![]()
Yok ki telefonunu almamistim doktor degistirdim ilk kontrolumdu yarinda kalp atisini dinlemeye gidecegiz. Sanirim simdi gitmeye karar verdim![]()
Yok canım ben ilk Yeliz Akçelik e gittim sonrada MUSTAFA ÖZBEK e gittim lanet olsun ona o hastaneye gittiğim güne .. Dikkat et yinede canım ama doğan bey in hepsinden iyi olduğunu duymuştum .. Bu benim bahsettiğim şahıs 5.aya kadar cinsiyetinede kız demişti erkekmiş bebeğim.. Bir sürü sağlık problemi olan bir bebeği aylarca oyaladı hep herşey çok iyi süper diyordu .. Çok şükür şimdiki doktorum tanıyo beni temkinli gidiyoruz hep ..