Merhaba bende aranıza yeni katılıyorum. Dün gebelik testiyle öğrendim yarın nasipse doktora gideceğiz. Ancak korkularım var röntgen çekilmiştim ve birkaç kutu ilaç içmiştim inşallah herşey yolundadır! Allaha emanet olsun yavrucuklarımız tahminen 35 günlük hamileyim sanırım 30 mart olarak hesapladım nette doğumu hepimizin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah bebekleri
taam sona geldiim kokusunu içime çekicem derken böyle bi durum çook acı çook üzüldüm rabbim sabırlar versin sakıncası yoksa sebebini yazarmısın merak ettimEvet canım doğum yaptım sezeryan tarıhımden bır gun once 38+3 gunluk bebegımı kaybettım.Bugun doktora gıttım kan verdım aksam sonuc cıkacak hakkımda hayırlısı olsun
Merhaba hanımlar..Ben de Rabbim nasip ederse mart annesi olcam İnşallah..Yarın randevum var inş kalp atışlarını duyarım geçen hafta gitim keseyi gördük 6+2 dedi ama kalp atışı için haftaya gel dedi İnş bir problem çıkmaz..Rabbim hepimize meleklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah..
bu sıcaklar beni çok etkiliyor kızlar sıcakta sanki daha çok midem bulanıyor
Merhaba bende aranıza yeni katılıyorum. Dün gebelik testiyle öğrendim yarın nasipse doktora gideceğiz. Ancak korkularım var röntgen çekilmiştim ve birkaç kutu ilaç içmiştim inşallah herşey yolundadır! Allaha emanet olsun yavrucuklarımız tahminen 35 günlük hamileyim sanırım 30 mart olarak hesapladım nette doğumu hepimizin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah bebekleri
Şimdi doktordan geldim kızlar bebeşimi gördüm ilk defa kalbi pıt pıt atıyo allaha şükür allah herkese nasip etsin bebişini görmeyi
Güzel anneler ben bugun kalp atışını duymaya gittim çok güzeldi anlatamam bu arada mide bulantilarim basladi doktor bir tane bitkisel ilac verdi mide bulantisi icin ama vitaminli folukasit b12 felan var icinde adi premesis bir arastirin kizlar birkac saatliginede olsa iyi geliyo
Kızlar merhaba benim de kontrolüm vardı yazmıştım ben kalp atışını gördüm ama açıkçası net duyamadım doktor duydugunu iddia etti ama ne ben ne eşim hiçbişey anlayamadık vajinal bakmak istedi onuda kabul etmedim neyse şükür gördüm ama duyamadım net aklım takıldı doğrusı iki hafta sonra tekrar cagırdı yani bi hafta sonra da cagırsa olurduda illa kontrol süresi gecicek bazen doktorları anlamıyorum aa buarada bana şimdiden ağustosun 28ine ikili tarama testi randevusu verdiler bebek ise 0.938 cm olmş sizlerinlinde ne yazıo Ultrason kagıdında CRL 0.938 cm yazıo normalmi acaba doktor herseye normal deyip gecsede işte insanın içi rahat etmio insanın gecelerce kafasında kurdukları seyleri sorupda sıradan cewaplar tatmin etmio haliyle bilmiyorum ilk diye bnde pimpirikli olabilirim amaCanim vajinalde mi yoksa karindan mi bakti benim sat 11 haziran senin kaçtı benim kalp atışını dün duymadik
Canim benim 5 haftalik bhcg degerum 850 idi. Bir hafta sonra 7000 oldu. Iki gun once kanama oldugunda 15.000 diCanım senin bhcg değerlerin nasıldı bilgi verirmisin baştan beri hiç Düşüş oldumu?
tamam canım sağolaramızda 1 gun var ssenle ben cuma gunu gidicem dr a sana yazarım sonuçları
Herkes ailelere söyledi mi.benim sadece eşim biliyor.kalp atışını duyduktan sonra söylerim diyordum bugün duyduk ama hala biraz daha beklesem mi diyorum.bir de yanlarındayım sürekli yatıyorum halsizim neyin var diye sorup duruyorlar
İnşallah hayırlı güzel haberi alırsın canım ..Evet canım doğum yaptım sezeryan tarıhımden bır gun once 38+3 gunluk bebegımı kaybettım.Bugun doktora gıttım kan verdım aksam sonuc cıkacak hakkımda hayırlısı olsun
Arkadaşlar bugun kadın doğuma gittim,kese göründü daha bebek için 20 gün var dedi,bulantı ve mide yanmasından muzdaripim diye ilaç verdi B12 verdi bide;-)
Kızlar doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür öyle hızlı atıyor ki çok farklı çok güzel bir duygu dilerim Allah tan bundan sonra kimseden kötü haber gelmez ve herkes böyle güzel duyguları tadar
Herkes ailelere söyledi mi.benim sadece eşim biliyor.kalp atışını duyduktan sonra söylerim diyordum bugün duyduk ama hala biraz daha beklesem mi diyorum.bir de yanlarındayım sürekli yatıyorum halsizim neyin var diye sorup duruyorlar
Normaldir canim sıkıntı yapma bende bi hafta once gittim kalp atisini duydum ve crl 4 mm di bebekler hergun 1mm artiyomus boyu yani bugun gitsem mesela bana da 9 mm der herald aradan 5 gun gecti bazi doktorlar biraz bastan saviyolar haklisin bizim heycanimizi tecrubesiz oldugumuzu gormuyolar ben de bu yuzden doktorumu degistircm sen de iyi bi doktor arastirmasi yap bence surekli 9 ay boyunca yanimizda olck olan doktorlar sonucta gözü kapali güvenmemiz lazim aklima takilani sorabilecegim ve bana uzun uzun anlatacak bi doktor bulmam lazimmmKızlar merhaba benim de kontrolüm vardı yazmıştım ben kalp atışını gördüm ama açıkçası net duyamadım doktor duydugunu iddia etti ama ne ben ne eşim hiçbişey anlayamadık vajinal bakmak istedi onuda kabul etmedim neyse şükür gördüm ama duyamadım net aklım takıldı doğrusı iki hafta sonra tekrar cagırdı yani bi hafta sonra da cagırsa olurduda illa kontrol süresi gecicek bazen doktorları anlamıyorum aa buarada bana şimdiden ağustosun 28ine ikili tarama testi randevusu verdiler bebek ise 0.938 cm olmş sizlerinlinde ne yazıo Ultrason kagıdında CRL 0.938 cm yazıo normalmi acaba doktor herseye normal deyip gecsede işte insanın içi rahat etmio insanın gecelerce kafasında kurdukları seyleri sorupda sıradan cewaplar tatmin etmio haliyle bilmiyorum ilk diye bnde pimpirikli olabilirim ama
Kızlar merhaba benim de kontrolüm vardı yazmıştım ben kalp atışını gördüm ama açıkçası net duyamadım doktor duydugunu iddia etti ama ne ben ne eşim hiçbişey anlayamadık vajinal bakmak istedi onuda kabul etmedim neyse şükür gördüm ama duyamadım net aklım takıldı doğrusı iki hafta sonra tekrar cagırdı yani bi hafta sonra da cagırsa olurduda illa kontrol süresi gecicek bazen doktorları anlamıyorum aa buarada bana şimdiden ağustosun 28ine ikili tarama testi randevusu verdiler bebek ise 0.938 cm olmş sizlerinlinde ne yazıo Ultrason kagıdında CRL 0.938 cm yazıo normalmi acaba doktor herseye normal deyip gecsede işte insanın içi rahat etmio insanın gecelerce kafasında kurdukları seyleri sorupda sıradan cewaplar tatmin etmio haliyle bilmiyorum ilk diye bnde pimpirikli olabilirim ama
Normaldir canim sıkıntı yapma bende bi hafta once gittim kalp atisini duydum ve crl 4 mm di bebekler hergun 1mm artiyomus boyu yani bugun gitsem mesela bana da 9 mm der herald aradan 5 gun gecti bazi doktorlar biraz bastan saviyolar haklisin bizim heycanimizi tecrubesiz oldugumuzu gormuyolar ben de bu yuzden doktorumu degistircm sen de iyi bi doktor arastirmasi yap bence surekli 9 ay boyunca yanimizda olck olan doktorlar sonucta gözü kapali güvenmemiz lazim aklima takilani sorabilecegim ve bana uzun uzun anlatacak bi doktor bulmam lazimmm
Haklısın canım bide tavsiyeyle gîtmiştim çok iyi diye bakalım yeniden arastırcm değiştrym en iyisi yolumuz uzun cünkü Allah kısmet ederseNormaldir canim sıkıntı yapma bende bi hafta once gittim kalp atisini duydum ve crl 4 mm di bebekler hergun 1mm artiyomus boyu yani bugun gitsem mesela bana da 9 mm der herald aradan 5 gun gecti bazi doktorlar biraz bastan saviyolar haklisin bizim heycanimizi tecrubesiz oldugumuzu gormuyolar ben de bu yuzden doktorumu degistircm sen de iyi bi doktor arastirmasi yap bence surekli 9 ay boyunca yanimizda olck olan doktorlar sonucta gözü kapali güvenmemiz lazim aklima takilani sorabilecegim ve bana uzun uzun anlatacak bi doktor bulmam lazimmm
Normaldir canim sıkıntı yapma bende bi hafta once gittim kalp atisini duydum ve crl 4 mm di bebekler hergun 1mm artiyomus boyu yani bugun gitsem mesela bana da 9 mm der herald aradan 5 gun gecti bazi doktorlar biraz bastan saviyolar haklisin bizim heycanimizi tecrubesiz oldugumuzu gormuyolar ben de bu yuzden doktorumu degistircm sen de iyi bi doktor arastirmasi yap bence surekli 9 ay boyunca yanimizda olck olan doktorlar sonucta gözü kapali güvenmemiz lazim aklima takilani sorabilecegim ve bana uzun uzun anlatacak bi doktor bulmam lazimmm
Canım hiç takılma şu an cm lere mm lere önemli olan 3 aydan sonra ne durumda gidiyorlar hatta bazı doktora göre 4 5 aydan sonra önemli .. Benim 6+1 de 0.5 cm di / 8+4 te 2.5 cm olmuş .. Yani örnek olsun diye yazmadım sakın karşılaştırma falan yapma herkesin gebeliği farklı şekilde ilerleyecek çünkü emin ol, hozla büyücekler bir bakmışsın kaç gram kaç kilo diye konuşmaya başlamışız :) şimdilik günde 1-1.5 mm büyüyorlar ..
Gelişim az da olsa var canım, ben bu sitede çok şey okudum inan içini ferah tut, 9. 10. Haftada kalp atışını duyanı bile okudum, doktoruna güven bekle biraz daha Allah hayırlı haberlerle karşılaştırsın seni ..6+2 de 3.55mm
7+3 de 4.00 mm
Ve kalb atisi yok 1 hafta bekleyelim dedi
Allahim hayirlisini versin canim inan bu crl aklimi karistiriyo herkesin ki bir olmuyo ama 4 mm olduguna emin misin 4 cm degil mi6+2 de 3.55mm
7+3 de 4.00 mm
Ve kalb atisi yok 1 hafta bekleyelim dedi
haklısın canım ahh şu takılmamaları becerebilsem ayy ne güzel dedin artık topikteki herkes sorunsuz 3ayımızı gecsek de baska konuları konusabilsekCanım hiç takılma şu an cm lere mm lere önemli olan 3 aydan sonra ne durumda gidiyorlar hatta bazı doktora göre 4 5 aydan sonra önemli .. Benim 6+1 de 0.5 cm di / 8+4 te 2.5 cm olmuş .. Yani örnek olsun diye yazmadım sakın karşılaştırma falan yapma herkesin gebeliği farklı şekilde ilerleyecek çünkü emin ol, hozla büyücekler bir bakmışsın kaç gram kaç kilo diye konuşmaya başlamışız :) şimdilik günde 1-1.5 mm büyüyorlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?