canım bence hamilesin bende son adet tarihimden 5 gün önce yapmıştım dayanamayıp çok silik çıkmıştı, sonra iki gün kala yaptım yine silik çıktı ama sonuç hamileyim İşte:) yani çok silik bile olsa çizgi varsa pozitiftir.
canım anlaşılan 5 gün var o yüzden silik olması normal. hayırlı olsun. kan testi ver birde iyice kafan rahatlasın :)
Bence hamilesiniz tebrik ederim ben de yaşadım silik çizgiyi günümden önce yaptığımda sizin gibi kan testi için acele etmeyin sat gününğzde yaptırın derim
Kızlar insallah dediginiz gibidir. Nisan ayinda da hamile kaldim kese gorundu fakat bebis olusmadi icinde. Umarim hicbir problem olmadan gecirirz hep birliktecanım bence hamilesin bende son adet tarihimden 5 gün önce yapmıştım dayanamayıp çok silik çıkmıştı, sonra iki gün kala yaptım yine silik çıktı ama sonuç hamileyim İşte:) yani çok silik bile olsa çizgi varsa pozitiftir.
hayırlı olsunnnnnnnnMerhaba arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun Ben de 5.haftamdayim sadece 4+3 gunlukken kan testi yaptk HCG 900 cikti onun disinda doktora gitmedim doktorum tatilde ve ozel bi hadtahaneden randevu aldim bana 8. haftada gel dediler Ben de endiseleniyorum yurtdisindayim Turkiyede herkes kesesiydi kalp atisiydi surekli doktora gidiyo ben boyle kendi kendimeyim Bi de nerdeyse hicbi belirtim yok ne akinti ne sanci hicbisey yani hamile gibi degilim sanki Sadece arada kasiklarimi dolu dolu hissediyorum o kadar bi de cok susuyorum
51 kiloyum midem bulanir gibi oldukca hemen yiyorum geçiyor.Kaç kilosun canım maşallah yiyebiliyorsan ye boşver :) benimde bir kaç tane düğün var yakınların, daha hiç bakmadım birşey tarihler yaklaşınca bakıcam ama bol bakıcam mecbur :)
canım saol valla ben iyice stres oldum eşimde farkındacanım zaten erken 8 haftadan sonra başlıyo genelde bulantı tiksinme filan bizde erken başladı erken biticek panik yapma bence
Zaten hic endiseler bitmiyor tup yada asilama yada dogal yollla bebek yolculuguna basliyorsun tuttumu derdi tutuyor tutundumu derdi tutndu kimyasalmi yoksa dis gebelikmi he bunlari atlattik mol gebelikmi bos gebelikmi kesesi kalbi yolk saci amannnnnnn amannnnn surekli bi panik halinde dolasiyoruz bol bol dua et olurmu duyarsiniz bebisinin kalbini sadece rabbime sıgın dua et bolcaCanim benim de şimdiye kadar hiç lekelenme falan olmamıştı şehir dışında YM doktorum herhangi bir ağrı kanama olursa diye iğne vermişti bugün sabah ilk defa kahverengi akıntı oldu ne olur ne olmaz diye acilen gidip iğne yi yaptırdım cuma günü randevu var inş sağlıklıDr ve kalp atışını duyar inş bu sefer geçen hafta 6+3 du yolk saçı görmüştü başka doktor ve boş gebelikten şüphe lenmisti o yüzden çok korkuyorum
canım hayırlı olsun cok sevındım yaa:):) güzel haberlere ihtiyacımız var:) senın sat a göre kac haftalık şimdi?Kızlar doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür öyle hızlı atıyor ki çok farklı çok güzel bir duygu dilerim Allah tan bundan sonra kimseden kötü haber gelmez ve herkes böyle güzel duyguları tadar
çok sevindim ..........Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah....darısı bizim başımıza meleğimle..Kızlar doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür öyle hızlı atıyor ki çok farklı çok güzel bir duygu dilerim Allah tan bundan sonra kimseden kötü haber gelmez ve herkes böyle güzel duyguları tadar
Kızlar doktordan geliyorum kalp atışını duyduk çok şükür öyle hızlı atıyor ki çok farklı çok güzel bir duygu dilerim Allah tan bundan sonra kimseden kötü haber gelmez ve herkes böyle güzel duyguları tadar
sat a göre 7 hafta 6 günlük ultrason çekimlerine göre 6 hafta 6 günlük canım uyumlu dedi doktorcanım hayırlı olsun cok sevındım yaa:):) güzel haberlere ihtiyacımız var:) senın sat a göre kac haftalık şimdi?
çok sükür inş hep böyle sağlıkla devam edersiniz:)sat a göre 7 hafta 6 günlük ultrason çekimlerine göre 6 hafta 6 günlük canım uyumlu dedi doktor
İnşallah canım hepiniz böyle güzel şeyler yaşarsınızçok sükür inş hep böyle sağlıkla devam edersiniz:)
aslında bende çok istiyorum ama maddi imkansızlıklar var birazcıkarkadaşlar aranızda beslenme uzmanı yada diyetisyene giden var mı? ben düşünüyorum aslında sağlıklı beslenip gereksiz kilo almamak için
maşallah hep böyle güzel haberler duyarız inşsat a göre 7 hafta 6 günlük ultrason çekimlerine göre 6 hafta 6 günlük canım uyumlu dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?