ben kıyafetlerim olmadıkça çok bozuluyorum :) ama içimizi rahat tutalım bebişler doğunca peşinden koşarken eriiiir gider inş hepsi küçük çocuğu olan bi çok arkadaşım hamile kalmadan öncekinden daha zayıf olduğunu söylüyorbelki bizim de öyle olur
iyi düşün iyi olsun canım üzüldüm önceki kayıpların için ama hayırlısı bu seferdir belki moral de çok önemli biliyorsun sakın üzme kendini yüreğini ferah tut Allah korur miniklerimiziKesinlikle, Allah yaşatmasın o duyguları kimseye .. Ben burda yaşadıklarımı anlatıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum, 2 kaybım var, biri trizomi 18 di 6.ayda kaybettim birde dış gebelik geçirdim .. 1 yıl içinde 3.hamileliğim, bu defa herşey güzel olucak inşallah inanıyorum ..
Allah yardımcın olsun senın durumdada zor olur o işler nerden bakıyosun yazda formda o civardan biri olursa yardımcı olsnVeeee günaydın herkese inş güzel haberler alın inş....biz hala gidemedik dr....offfff ev bulamadık taşınamadık çok daraldık bunaldık
Ben zayif oldugum icin hep ince dar seyler giymeye aliskinim. Simdi dar giyip şiş karinli olmak istemiyorum. Gerci bu tempoda yemeye devam edersem yuvarnanarak bile gidebilirim.Şişkinlik var canım sadece karnım vardı benim zaten, dar pant falan giyemiyorum acıyo karnım bide içime çekemiyorum karnımı artık (reflex olarak bazen çekmeye çalıştımda :) ) birazcık rahat bişeyler giymeye çalış canım karnın rahat olsun kasıkların yani ..
merhaba hayırlı olsunnnn84 kiloyum ben ya polikistik overim vardı doğum kontrol hapı kullandım geçen yıl o ara çok kilo aldım bi yıldan fazla oldu veremedim korkum görüntü falan da değil şeker falan çıkarsa diye korkuyorum en iyi ihtimalle 12 13 kilo bile alsam üç hanelere yaklaşırım
iyi düşün iyi olsun canım üzüldüm önceki kayıpların için ama hayırlısı bu seferdir belki moral de çok önemli biliyorsun sakın üzme kendini yüreğini ferah tut Allah korur miniklerimizi
El ve ayak parmaklarimda şişlik var benim. Aynen bunlar guzel heyecanlarBen bugun 7+0 gündeyim pantolonlarımın düğmeleri açık üzerine uzun şeyler giyerek idare ediyorumparmaklarım şişmeye başladı yüzüklerimi takamıyorum 61 kiloydum 63 oldum Ama hiç şikayetçi değilim.
Ben zayif oldugum icin hep ince dar seyler giymeye aliskinim. Simdi dar giyip şiş karinli olmak istemiyorum. Gerci bu tempoda yemeye devam edersem yuvarnanarak bile gidebilirim.Cok yiyorum ben. O yuzden iyice düğüne yakin almak en iyisi
şimdilik ilaç vermedi bi tek folik asit kullanıyorum son aylarda geriledi benim pko bi de soğan kürü yaptım çok şükür yumurta takibine falan gerek kalmadı bu ay da olmasaydı önümüzdeki ay başlayacaktık zatenmerhaba hayırlı olsunnnn
pko sizde de varmış dr şeker ilacı verdi mi size 170 boya 86 kg da benim
bana yumoş takibi sırasında başladık hala devam 6. haftamız
almayız inşallah çok kg
Allah korusun yavrularimizi Allahm bize bagislasinAllah korusun bebeklerimizi, dün akşam hastanede benden önce bi bayan vardı içerde sesleri duyuluyordu, kontrole gelmişler kalp atışını duymadı doktor uzun süre muayene etti çıktılar dışarı kadın çok ağladıduyduğum kadarıyla belirtileri kaybolmuş birden ağrıları bulantı vs ..
İNŞALLAH CNM..Rabbim yardımcın olsun güzel haberlerle gel..Öğleden sonra doktor randevum umarım sizler gibi bende duyarım kalp seslerimizi
yaa bende ellerimin ve ayaklarımın şiş olduğunu hissediyorum ama normal galiba benim hiç iştahım yok yaa kendimi zorluyorum resmen zaten 44 kilo hamile kaldım dün tartıldım 44.600 :)Ben bugun 7+0 gündeyim pantolonlarımın düğmeleri açık üzerine uzun şeyler giyerek idare ediyorumparmaklarım şişmeye başladı yüzüklerimi takamıyorum 61 kiloydum 63 oldum Ama hiç şikayetçi değilim.
bende hamile kaldığımda 49 kiloydum sabah tartıldım 50.500 çıktım yuh dedım bu hızla alırsam sonumu düşünemiyorum:):)yaa bende ellerimin ve ayaklarımın şiş olduğunu hissediyorum ama normal galiba benim hiç iştahım yok yaa kendimi zorluyorum resmen zaten 44 kilo hamile kaldım dün tartıldım 44.600 :)
canım sıkma canını ilk zamanlar öyle oluyormuş ödemden dolayı 3 aydan sonra normale döncekmişiz bakalımbende hamile kaldığımda 49 kiloydum sabah tartıldım 50.500 çıktım yuh dedım bu hızla alırsam sonumu düşünemiyorum:):)
canım gayet normalmış bende doğurmuş herkese soruyorum aynı durumdayım seninle çünkü bünye meselesiymiş hatta bir annenin gebelikleri bile farklılık gösterebiliyormus.kızlar bir şey soracam adet harici aşırı bir belirtim yok zaten psikopata bağladım belirtim yok die bide üstüne aklıma şey geldi akıntınız var mı benim oda çok değil hatta çok çok az yani kendimden nie hep şüphe duyuyuyorum
ben de bulantı falan hiç bişey yok herkeste belirtiler aynı olacak diye bişey yok strese sokma kendini moral de çok önemlikızlar bir şey soracam adet harici aşırı bir belirtim yok zaten psikopata bağladım belirtim yok die bide üstüne aklıma şey geldi akıntınız var mı benim oda çok değil hatta çok çok az yani kendimden nie hep şüphe duyuyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?