- 19 Temmuz 2012
- 62
- 18
- 38
Tatil gibisi yok..Bu arada ben de Ankara'dayim:) Moral önemli,ee Karadeniz desen moral,temiz hava,doğal çevre her yönden harika.Güzel vakit gecirmeni diliyorum şimdiden:)
Günaydın arkadaşlar. Son adet tarihim 17 Haziran gecen haftaya kadar kesem gözükmemişti. En son 21 temmuzda gittim doktora. Bugün yeniden gideceğim inşallah. O kadar panik o kadar korkuluyum ki. Başka formları okumama kararı aldım. Okudukça kötü Düşünceler sarıyor beni resmen paranoyak oluyorum. Doktor bana sadece folic iod verdi. Onun dışında bişeye başlamadık. Başlayan var mı???
Süt olarak hangi sütleri tercih ediyorsunuz. Normal köy sütleri Zararlı mıdır.
Bi de ben kasık ağrısından ziyade adet Sancısı çekiyorum resmen. Karnına hafif hafif aprılar giriyor. Özellikle sol tarafıma.
Akıntım oluyır aşırı şekilde. Su gibi kıvamı. Ama hafif sarı renkte.
Gaz problemim de oldukça fazla. Karnım Şiş.
Bu şekilde Sıkıntılar normal mi acaba. Sizler de yaşadınız mı
Aynısını bende yaşıyorum ama sanırım normalmiş. Benimde en son adet tarihim 20 haziran ve bende 24ünde gittim doktora kese henüz görünmedi ama hamilelik dışında baska biseyden söz etmemiz mümkün degil dedi agrilarida rahim genisliyo normal dedi folik asit yaninda magnezyum almami önerdi. Ama dün coktu sanci agri gibi seyler ama bugun daha iyiyim. Akıntı bendede var cok degil ama var oda normalmis. Gaz sıkıntısı da aynen devamsüt olarakda az yagli bio sütlerden içiyorum. Bende durumlar böyle
iki grup mu var kizlad hangisineyazacagimi bilemedim..orasi kalabalik burasi bira daha sakin gozukuuor
Valla evlendikten sonra beş kilo kadar aldım. Şimdi hamilelik süresince de tosun gibi olurum diye korkuyorum. Pekmez in faydası nedir peki. Ben de ceviz yiyorum sabah ilk iş olarak.
Biz de seneye tayinciyiz gidene kadar 4aylık olacak inşallah bebiş bazen plansız yaşamak gerek yerleşirken 10 15 gün sıkıntı çekeriz sonra biter giderEn gec Mart nisan doğumlu olmasını ve 2. Dönemi kapatıp cocugumla daha çok zaman geçirmeyi istiyordum ama nasip olmadi
Seneye tayinciyiz. .
Taşınma arasında bebek olursa hepimiz rezil oluruz diye düşünüyorum
Vajinal al canim venim rahatsiz olmassinİyi pazarlar arkadaslar nasılsınız
Ben progestanı ıçtikten sonra cok fena oluyom ıkı uc saat sersem gibiyim
Zor çalışıyorum onun dısında sıkıntı yok
hosgeldin canim saglikli yavru nu kucagina alMerhaba hamişleeerrr araniza yeni katılıyor um 4+5 günlük hamileyimmmm gecen sene kimyassl gebelik gecirdim cok şükür simdilik kesemizde gorundu allah isteyen herkese nasip etsin
ben haftada 1iğne şeklinde alıyorum canım hiçde rahatsız etmiyor tavsiye ederimİyi pazarlar arkadaslar nasılsınız
Ben progestanı ıçtikten sonra cok fena oluyom ıkı uc saat sersem gibiyim
Zor çalışıyorum onun dısında sıkıntı yok
çok şükür kusmalar azaldı benim ikiz bebişler olunca gün boyu herşeye bulanır kusardım son zamanlarda biraz daha rahatım..Mide bulantıları tam gaz devam:S
Hoşgeldin canım Allah kucağımıza da almak nasip etsin yavrucaklarımızı.. doğum ne zamana denk geliyo??Merhaba hamişleeerrr araniza yeni katılıyor um 4+5 günlük hamileyimmmm gecen sene kimyassl gebelik gecirdim cok şükür simdilik kesemizde gorundu allah isteyen herkese nasip etsin
canım yarın dr gideceğim bakalım kalp aatısını görmeye söyleyeceğimVajinal al canim venim rahatsiz olmassin
hosgeldin canim saglikli yavru nu kucagina al
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bak ben sat 23 haziran. Bat 20 temmuzdu. 21inde öğrendim hamile olduğumu. 23 ünde gittim hiçbi şey yoktu daha ortada. Bu dediğin ağrı sarı akıntı benim derdiim resmen. Çarşamba günü çağrdı dr beni ben de çok korkuyorum. Ben de artık okumama kararı aldım. Çok korkuyorum. Senin beta değerlerin kaçtı? Bat ne zamandı?Günaydın arkadaşlar. Son adet tarihim 17 Haziran gecen haftaya kadar kesem gözükmemişti. En son 21 temmuzda gittim doktora. Bugün yeniden gideceğim inşallah. O kadar panik o kadar korkuluyum ki. Başka formları okumama kararı aldım. Okudukça kötü Düşünceler sarıyor beni resmen paranoyak oluyorum. Doktor bana sadece folic iod verdi. Onun dışında bişeye başlamadık. Başlayan var mı???
Süt olarak hangi sütleri tercih ediyorsunuz. Normal köy sütleri Zararlı mıdır.
Bi de ben kasık ağrısından ziyade adet Sancısı çekiyorum resmen. Karnına hafif hafif aprılar giriyor. Özellikle sol tarafıma.
Akıntım oluyır aşırı şekilde. Su gibi kıvamı. Ama hafif sarı renkte.
Gaz problemim de oldukça fazla. Karnım Şiş.
Bu şekilde Sıkıntılar normal mi acaba. Sizler de yaşadınız mı
Cnm sende kusma var mı yoksa sadece bulantı mı? Benimde midemde sürekli bir bulantı hissi var kusma yok daha çok şükür olmaz umarımMide bulantıları tam gaz devam:S
Süt için ben günlük süt içiyorum. Min 1.5 lt su içmeye çalışıyorum. Başka da bi şey yapmıyorum kızlar henüz. Fastfood yemicem. Tatlı yemiyorum hiç. Zaten yemezdim. Ekmeği çok azalttım. Ama gaz olayı şimdiden başladı. Ne yesem şişiyorumm aşırı
Merhaba,
Bende 7+3 günlük hamileyim. İnş. hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.
Benim hamileliğim biraz problemli gidiyor. 5. haftada lekelenmelerimin çok olmasından dolayı doktor 10 günlük rapor vermişti. Geçtiğimiz hafta tekrar işe başladım ama çarşamba günü adet gibi bir kanamam oldu. Ertesi gün hemen doktora gittik. Bebeğimizin kalp atışlarını duyduk. Boyuda yaklaşık 1 cm olmuştu. Çok şükür gayet sağlıklı. Fakat düşük tehlikesini bir türlü atlatamadık. Şimdi 10 gün daha raporluyum. İnş. bi daha aynı durumu yaşamam. Bütün gün evde yatıyorum. Hiç kalmak yok dedi doktor. Bunun dışında bulantı vs. dayanılmayacak durumda değil çok şükür. Bir şekilde idare ediyorum. Aynı sorunları yaşayan var mı acaba?
Süt ve yoğurt benim de favorim. Doktor açık süt alma, günlük pastorize süt iç dedi. Ayrıca ceviz ve kan yapıcı besinler kan üzümü, yaban mesini vb. faydalı. Çünkü vücudumuz bu dönemde rahim için sürekli kan ürettiğinden kansızlığımız artıyor.
Canim ya niye öle anlatsana bi zahmetcanım yarın dr gideceğim bakalım kalp aatısını görmeye söyleyeceğim
İnş duyarız yoksa kürtaj olacagım:-(
Süt için ben günlük süt içiyorum. Min 1.5 lt su içmeye çalışıyorum. Başka da bi şey yapmıyorum kızlar henüz. Fastfood yemicem. Tatlı yemiyorum hiç. Zaten yemezdim. Ekmeği çok azalttım. Ama gaz olayı şimdiden başladı. Ne yesem şişiyorumm aşırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?