Vallahi dr iki hafta sonra gel dedi perşembeye denk geliyor benimki de ama ağustosü beklesem mi bilemedim yani sadece kalp atışını mi duyacağız yoksa bebeği de görür muyuz kiInsalllaah cok dua ediyorum canim sen ne zaman gidiceksin
Vallahi dr iki hafta sonra gel dedi perşembeye denk geliyor benimki de ama ağustosü beklesem mi bilemedim yani sadece kalp atışını mi duyacağız yoksa bebeği de görür muyuz ki
hoşbulduk canım teşekkürlerHosgeldinnn
Cnm aynen bende öyleyim ya 2 saate bir midem kazınıyor bişey yemezsem çok halsiz oluyorum ama hiçbişey de yiyemiyorum midem almıyor. Bulantı yok ama sürekli midemde bir ekşilik var. En sevdiğim şeyleri bile zor yiyorum. Bulantısı olan arkadaşlar acaba birden mi başladı sizin yoksa öncesinde yemeklere karşı iştahsızlık olu mu?kızlar yaa bir şey dicem .. aslında midem kazınıyor acıkmış gibiyim ama hiç bir şey yemek içimden gelmiyor sırf bebeğim için zorluyorum kendimi hele tatlı ağzıma sürmedim daha çikolata için ölen ben görmek bile istemiyorum mide bulantım yok ama canım çekmiyor
Ilk zamanlar bende cok korktum ama yeni evliyiz kocama acidigim icin mecbur kontrollu iliskiye giriyoruz ayiptir soylemesi benim rahat oldugum durusta yapiyoruz cok sukur ne agri ne kanama olmuyoSadece ben mi merak ediyorum bilmiyorum ama birimizin bu konuyu açmasi iyi olur diye düşünüyorum. Cinsel iliskiden kaciniyor musunuz benim gibi yoksa devam ediyo musunuz? Kocacigima da uzuluyorum yazik ama doktor da temkinli olmak lazim biz cok onermiyoruz ilk haftalarda dedi. Gun asiri birliktelik dediler hamilelik oncesi aliştirdilar simdi arkadas gibi takiliyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Anladim canim. Tesekkurler cevap icinIlk zamanlar bende cok korktum ama yeni evliyiz kocama acidigim icin mecbur kontrollu iliskiye giriyoruz ayiptir soylemesi benim rahat oldugum durusta yapiyoruz cok sukur ne agri ne kanama olmuyo
Yok canim bizde gebeligi ogrendik ogreneli girmiyorz iliskiye bi de benim tiroit rahatsizligm var daha hassas oluyolarmis o yuzden korkuyorz bizim komsumuz tiroit hastasiydy 2. ayinda esiyle iliski girmis sabahina bebek dusmus korkuyorz ama görümcem nerdeyse dogurana kadar girmis iliskiye doktoru soylemis dogum daha rahat olur demis ama biz korkuyorzSadece ben mi merak ediyorum bilmiyorum ama birimizin bu konuyu açmasi iyi olur diye düşünüyorum. Cinsel iliskiden kaciniyor musunuz benim gibi yoksa devam ediyo musunuz? Kocacigima da uzuluyorum yazik ama doktor da temkinli olmak lazim biz cok onermiyoruz ilk haftalarda dedi. Gun asiri birliktelik dediler hamilelik oncesi aliştirdilar simdi arkadas gibi takiliyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
kesin ve kesin bize yasak biri kimyasal 4 dusuk var bende bu bebekte lekelenmemde oldu o nedenle yasak bir sekilde esini rahatlatabilirsinSadece ben mi merak ediyorum bilmiyorum ama birimizin bu konuyu açmasi iyi olur diye düşünüyorum. Cinsel iliskiden kaciniyor musunuz benim gibi yoksa devam ediyo musunuz? Kocacigima da uzuluyorum yazik ama doktor da temkinli olmak lazim biz cok onermiyoruz ilk haftalarda dedi. Gun asiri birliktelik dediler hamilelik oncesi aliştirdilar simdi arkadas gibi takiliyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz?
canım valla bende yumurta yiyorum sabahları ama bu sıcaklarda zor geçiyo boğazımda meyve yemeye çalışıyorum bide ben 44 kiloyum bünye zayıfcanm aynı durumdayız canm hıc bısey ıstemıyor sabh ve aksam sut ıcıyorum yumurta yıyorum birazcık zorda olsa kahvaltı bol meyve bol su kuru uzum kuru yemiş 57 kg dan 53. dustum aynı durumdayız ama bebek gelişimim gayet ıyı
ilk gebeliklerimde sorun yoktu o nedenle bir sey olmadi bizde gireredik dusukler olunca temkinliyiz isteYok canim bizde gebeligi ogrendik ogreneli girmiyorz iliskiye bi de benim tiroit rahatsizligm var daha hassas oluyolarmis o yuzden korkuyorz bizim komsumuz tiroit hastasiydy 2. ayinda esiyle iliski girmis sabahina bebek dusmus korkuyorz ama görümcem nerdeyse dogurana kadar girmis iliskiye doktoru soylemis dogum daha rahat olur demis ama biz korkuyorz
progestan destegi ile bir haftadir yok cok sukur yaklasik 35 gun lekelenme oldu bendeeeselammmm kizlar dun cok yogundun gelrmedim hafif khverengi akinyisi oln vr mi 5 agustosa cok var daha
Evet ya bendede var kahverengi akıntı hosgeldin bu arada canımselammmm kizlar dun cok yogundun gelrmedim hafif khverengi akinyisi oln vr mi 5 agustosa cok var daha
bnde progestan aliyorum...olmasi normal miprogestan destegi ile bir haftadir yok cok sukur yaklasik 35 gun lekelenme oldu bendeee
hosbulduk tatlimEvet ya bendede var kahverengi akıntı hosgeldin bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?