2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben izmirde dilek aslana gidiyorum. Tavsiye ederim canım
 
Kızlar merhaba. Adet gecikmemin 4. Günü. İki gün önce beta 209.25 çıkmıştı bugün 516.44. Yalnız dr karnımdan ultrasonla baktı. Keseyi tabii ki henüz göremedi ama yumurtalarda içi sıvı dolu kist mi kistler mi ne tespit etti. Sanırım ağrılarım onun yüzünden oluyomuş. Gebelikten önce böyle bi kist sorunum yoktu. Aranızda böyle bi şey yaşayan var mı?
Kızlarrr cevap lütfen
 
Tatlım mesajlarımı alıntıyorsun ama cevaplar cıkmıyor okuyamıyorum yumiti
Canim benim sat senin aynı kalp atışı bekliyorum bende ama hiçbir belirti yok bende sadece kasık da batma şeklinde ağrı birde gaz yerleşme kanaması bile olmadı normal mi sence bugün ki kesem 1.38 cm di korkuyorum hersey yolunda mı diye
 
Merhaba kızlar sezeryan ameliyat izlediniz mi hiç tüylerim diken diken oldu ....resmen
bizzat sezeyani yasaim elinizden geldigi Kadar l^ütfen normal dogum olsunnn
cnm drun ne dedi o önemli kisiden kisiye degisir durum hayirli olsun burada degerlerin guzel katlanmis
 
Bende bugun kontrole gittim ozel erdem hastanesine gittim ama 3 saatten fazla bekledim sinir oldum...neyse cok sukur hersey yolunda 7+2gozukuyor denize girebilirim 5 saatlik ankara yolcul uguna gidebilirim...birde idrar tahlilimde toprok cikmis birazda mikrop bol bol su ic dedi....ayrica karin arka duvarinda miyomum varmis bebege pek etki etmez dedi .ins. Benden bu kadar onumuzdeki ay kontrole gidecegim...birde 2 li test istedik bende bebek aldirmayi dusunmedigimden 2li 3lu yaptirmiycam dedim...siz ne dusunuyirsunuz yaptiracak ve yaptirmiyacak olanlar...fikriniz ne.
 
bizzat sezeyani yasaim elinizden geldigi Kadar l^ütfen normal dogum olsunnn
cnm drun ne dedi o önemli kisiden kisiye degisir durum hayirli olsun burada degerlerin guzel katlanmis
Dr sanırım keseyi görene kadar pek bi şeyden bahsetmiyo. Olabilir hamilelikte dedi ama beni yine de tatmin etmedi sanırım bu durum. Ben dış gebelikten boş gebelikten falan çok korkuyorum da. Bunlar ona işaret değildir inşallah. Kasıklarımda falan ağrılarım var bu da korkutuyo beni ): dr şiddetli ağrı ya da kanama olursa gel dedi sadece.
 

Benimde öyle senin gibi canım korkma hic bir belirti yok sadece dün midem bulandı ama kusacak gibi degil yerlesme kanamasını hic bilmiyordum bende de kanama falan olmadı olmasın zaten allah gostermesin ben 30 temmuzda gidicem kalp atısını dinlemeye masallah senin kesen cok iyiymis benim gecen persembe 6 mmdi bir dahada baktırmadım aynen senin gibi kasıgım agrıyor gazım oluyor ve cok tuvalete gidiyorum hepsi o birde bugün canım nektari istedi ayy nasıl markete gittim nasıl aldım 3 tane birden nasıl yedim hic bilmiyorum hepsi sanki bi an oldu bitti :)
 
Her şeyin yolunda oluşuna sevindim ya. Ben de bir keseyi bebeği kalp atışını görsem bi küçük ohh desem keşke :)
 
Kızlar sanirim benim sonum olumsuz olucak..kasıklarimda adet agrısı gibi kramp var ve gunluk ped takmistim ona biraz gelmis...
 
Haklısın
 
tatlımm cok uzuldum ya hangısıne kıyıcaksın cok zor bır durum. tek yumurta ıkızımı oluyor yanı sımdı. hangı hastaneye gıttın bırde dıger hastanelerı dene ızmırdesın prof. lere yada dokuz eylule felan gıt ıyıce arastır tatlım.
 
Kizlar hepinize tesekkur ederim. Dun baska bi doktora daha gittik cok sukur her sey yolunda cok olumlu konustu artik oraya gidicem bebislerimin biri 7+2 biri 7+0 di dun ikisinindekalbini duyduk cok sukur :)
hangı hastaneye basladın canmım.
 
Kizlar temmuz gebisiyim bende.yeni ogrendim gebe oldugumu.dr um adetini 10 gun gecsin oyle gel dedi.10 gun sonra gidecegim insallah.ben bundan onceki bebegimi 8 haftalikken kaybettim.pihtilasma cikti bende amanigme vurulmana aspirin icmene gerek yok dedi dr um.hepimizr Allah saglikli bebisler nasil etsin.bu arada izmirden olan varmi.serbet sagola gidiyorum.cok iyi bir dr tavsiye ederim.benim sat 26 temmuz.erken ogrendim ben gebe oldugumu.suan snrm 4 haftalik falam demi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…