Evet canım tek kişilik oda isterim eğer orada devam edersem bu arada ben İstanbulda yaşıyorum eşim mersinli Ben baba tarafından manisa anneden de elazığlıyım sormuştun cevap vermeyi unuttum :)tek kişilik oda istersin sende odayı süslersin üzülme önemli olan doktorun
Ikiz olduğu ne zaman ve nasıl belli oluyır acaba.Kızlar iki hafta önce hamile olduğumu öğrendim 3 gün öncede ikizlerim olacağını. Gerçekten çok mutluyum ama bir yandanda endişeliyim biraz.
Bende avrupa yakasindayim bir arastiriyim bakalim yalniz 110 la 550 arasinda ciddi fark var bu nasil bir kaziklama yoludur anlayamiyorum.
Ayy ne guzel gozun aydin eyvah simdi sende hersey 2ser 2ser olucak :) Allah yardimcin olsun canim
Hosgeldin canim. Benim pek degismedi aslinda sut icemiyorum oldum olasi hala icmiyorum peynirden tiksindim tereyagindan midem bulandi bilmiyorum nasil asicam bunu sadece yogurt ve ayran tuketebiliyorum ama doktorum et balik organik sebzeler ye dedi fakat kesinlikle cig olmayacak dedi yesillik yemek yok ara ogunlerde kavrulmamis kuruyemis ve koca koca tabak mevsim meyveleri tuket dedi acik cay bile yok kahve asla sac boyatmak yok simdilik evlilik hayatina karismiyorum dedi
Kızlar sizde de sıcak basmasi oluyor mu avuçlarım hep ateş gibi
sıkma yani canını 1 gün kalınıyor hastanede önemli olan doktor canımEvet canım tek kişilik oda isterim eğer orada devam edersem bu arada ben İstanbulda yaşıyorum eşim mersinli Ben baba tarafından manisa anneden de elazığlıyım sormuştun cevap vermeyi unuttum :)
Kizlar sat 14 haziran sizler muayenede bebeklerinizin keselerini gordunuzmu.
Bence hiic boyle seyler izleyipte kendini korkutma benim ilk dogumum seseryan mesela cook sukur hiic bi skintim olmadii o kadar korkulacak bisey yook yanii :))Merhaba kızlar sezeryan ameliyat izlediniz mi hiç tüylerim diken diken oldu ....resmen
Canım tatildeyken test yaptım. Pozitif çıktı. Sonra İstanbula geldiğimde doktora gittim. Ultrasonda iki kese görüldü .Ikiz olduğu ne zaman ve nasıl belli oluyır acaba.
Ewet bn izledim ama zaten uyuşturuyolar hissetmiyorsun acıyı. Sonrasında da ağrı kesiciler veriyolar. Ama ben kısmet olursa normal doğum yapmayı düşünüyorum. Ooo biz daha yolun başındayz bunlara daha çok varMerhaba kızlar sezeryan ameliyat izlediniz mi hiç tüylerim diken diken oldu ....resmen
Bende sürekli öyle hergün duş alıyorumbayram zamanı oldu cok bana vucudumun ılla bi tarafı yanıyordu, bi gun bacaklarım cok yanıyordu, bi gun karnım. ama atesim yoktu tabi
Benim henüz 5+1 gözükmedi kese. O kadar huzursuzlanıyırum ki keseyi göremedim diyeCanım tatildeyken test yaptım. Pozitif çıktı. Sonra İstanbula geldiğimde doktora gittim. Ultrasonda iki kese görüldü .
Bende avrupa yakasindayim bir arastiriyim bakalim yalniz 110 la 550 arasinda ciddi fark var bu nasil bir kaziklama yoludur anlayamiyorum.
Canım seninle sat aynı benim.hala kalp atışı yok benimde inşallah en kısa zamanda görürüz bugün çok kasik agrim var benim batma şeklinde kesem bugün 1.38 mm di acaba normal mi hersey ne bulantı var bende ne de yerleşme kanaması
Ayy ne guzel gozun aydin eyvah simdi sende hersey 2ser 2ser olucak :) Allah yardimcin olsun canim
Hosgeldin canim. Benim pek degismedi aslinda sut icemiyorum oldum olasi hala icmiyorum peynirden tiksindim tereyagindan midem bulandi bilmiyorum nasil asicam bunu sadece yogurt ve ayran tuketebiliyorum ama doktorum et balik organik sebzeler ye dedi fakat kesinlikle cig olmayacak dedi yesillik yemek yok ara ogunlerde kavrulmamis kuruyemis ve koca koca tabak mevsim meyveleri tuket dedi acik cay bile yok kahve asla sac boyatmak yok simdilik evlilik hayatina karismiyorum dedi
Ben 7 haftada gittim kontrole o zaman göründüBenim henüz 5+1 gözükmedi kese. O kadar huzursuzlanıyırum ki keseyi göremedim diye
Hic korkma bazen gec görenler oluyor gec döllenme vs ama söylede birsey var.Benim henüz 5+1 gözükmedi kese. O kadar huzursuzlanıyırum ki keseyi göremedim diye
Canım doktor bize bi önceki kontrolde usb getirin demişti. Ona kaydetti. Bazı doktorlar cd de verebiliyor. Ben doktora gidince aklımdaki tüm soruları unuttuğum için senin de öyle olacaģını düşünüyorum☺ boşver zaten bi problem olsa doktorlar söylüyor. Rahat olMerhabalar benim de 9. Hafta kontrolum var yarın. Ne sormamı onerirsiniz doktora? Bize de goruntu verecek mi acaba , cd falan mı verildi?
Seninle benim sat aynı bwmende kalp atışı için bekliyoruz yalnız hiç belirti yok bende sadece kasık ağrısı var en çok birde gaz yerleşme kanaması bile olmadı normal mi sence kese de 1.38 cm şimdi
Belki önemsiz yerleşme kanaması ama ciddi bi durumun habercisi de olabilir bence bi doktora görün.Arkadaslar aranizda pembe akintisi olanlar doktor ne dedi...sordunuz mu..silimce mi geliyo..benim sabah oldu korktum daha yeni gebeyimde..2015 mart anne adayiydim gecen sene bayramdan so ra dusurdum 10.haftada...3 kez dusuk yasadim korkuyorum...panikledim...yardim lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?