Benimde canm acayip peynir istiyo çeşit çeşit aldırdım :)) ama 3 bardak süt yerine kalsiyumu paylaştığım sabah peynir öģlen yoğurt akşam süt yapıyorum :)Sagol arkadasim not alayim ben bunlarıpazartesi günü doktor randevumuz var o zamana kadar dogru besleneyim bari. Balık yemek su ara cok zor adini duymak bile bulanti yapıyo ama peynir olayi tam benlik 1 haftadır kalip kalip diyorum resmen
Sağol canımhayırlı olsun çok normal daha kese için çok erken
ama sen rahat ol ki bebiş de rahat rahat büyüsün kafanı dağıtmaya düşünmemeye çalış canım başka şeylerle uğraşmaya çalışolabilir canım yaa çok korkuyorum nedense hani daha önce böyle bir sey de yasamadım ilk gebeliğim ama korkuyorum işte :):)
benim folioKızlar banada evham yaptırdınız valla kızımı okuldan alırken hastaneye uğradım hcg testi için kan verdim artma vesaire var mı diye ? Bir de folik asit yazdırdım doktora acildekine sizin folik asitleriniz adı ne ilacın bana sordu ne yazayım diye hatırlayamadım ilk gebeliğimde kullandığım ilacı
bana bir iki gece önce olmuştu. hava çok sıcak olmasına rağmen tir tir tiremiştim ama geçti sonra bir daha da olmadımeraba kizlar gece beni sitma tuttu tir tir titremesim zor örtunup isindim bu seferde sirilsiklam olmusum sabaha kadar
böyle olaniniz varmi
öncelikle hayırlı olsun bebişin artışlarına göre muhtemelen önümüzde perşembe kese görüle bilir fakat doktorun kalpatışlarınıda aynı zamanda duymak istemiş bence o nedenden seni o vakit çağırmış olabilir acele etme sakin sakin hem kapl atışı hem kese hem bebişini görürsün o tarihlerde inşallah :)Merhaba Arkadaşlar bende inş mart annesi olacağım....4 yildir beklediğim mucizem geldi ins...ilk değeri pazartesi 76 ikinci değer carsamaba gün 170 cikti...doktorum 10 agustosta gel dedi....ama bana cok uzak geldi bu tarih...bu vakite kadar keseyi falan gormemiz mümkün degil mi...
erken gitmen strese sebeb oluoMerhaba Arkadaşlar bende inş mart annesi olacağım....4 yildir beklediğim mucizem geldi ins...ilk değeri pazartesi 76 ikinci değer carsamaba gün 170 cikti...doktorum 10 agustosta gel dedi....ama bana cok uzak geldi bu tarih...bu vakite kadar keseyi falan gormemiz mümkün degil mi...
eğer bukadar stres yapıyosan bence bekleme iki günde bir artışı mutlaka aynı yerde aynı saatte takip et 1500 olunca ve geçincede keseyi görmeye git hadi inşallah güzel haberlerin olurGurbetguzeli... efce...teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...4 sene bekledim 2 hafta daha beklerim ins. :)....ama korkuyorum birşey olacak diye....ya değerim düşerse diye...rabbim korusun...
Rabbim tamamina erdirsin guzelim benimmmGurbetguzeli... efce...teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin...4 sene bekledim 2 hafta daha beklerim ins. :)....ama korkuyorum birşey olacak diye....ya değerim düşerse diye...rabbim korusun...
Benim hiç beklemediğim birşey oldu bu aslında. Ailede filanda hiç ikiz gebelik yoktu. Daha 4 ay önce bıraktım doğum kontrol haplarını. Doktor bir yılı bulur demişti vücudun hamileliğe hazırlana kadar. Gerçekten çok sürpriz oldu benim için :)Çok sevindimm bende çok istiyorum ikiz belkide öyledir yarın kontrole gidicem bakalım ne güzel ya :)
eğer bukadar stres yapıyosan bence bekleme iki günde bir artışı mutlaka aynı yerde aynı saatte takip et 1500 olunca ve geçincede keseyi görmeye git hadi inşallah güzel haberlerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?