Herkese merhaba. Bizim mart anneleri hiç uğramıyor artık buralara:) benim bebeğim 16.5 aylık oldu bugün. Herşey yolunda şükür. Ben emzirmeyi aşamalı olarak bıraktırma yoluna girdim. Hatta artık bıraktık sayılır çünkü sadece uyanınca sabahları 1 defa emziriyorum.
14.5 aylıkken ilk önce gece beslenmesini kestik, gündüz bol bol emziriyordum ama benim oğlum abarttı öyle olunca gündüzleri de sınırlamaya karar verdim uyku öncesine çektim genelde ,baktım bu sefer ee ee diye beni kandırmaya başladı Onları da azalttık falan derken en son 16 gündür sadee dediğim gibi günde 1 defa emziriyorum. Ben rahat o rahat :)
Oğlum yürüyor, bir sürü kelime söylüyor. Herşeyi anlıyor ne desem yapıyor çok zevkliymiş böyle bu zamanlar. Büyüdükçe daha tatlı oluyorlar. Gelip sarılıp öpmesi var ki dünyalara bedel.
Geçen hafta tekrar hamile olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı. Çok git gel yaşadım oğlum çok küçük ,2. bir bebek istemiyordum zaten , tekrar aynı zorlukları yaşama gücüm yok diye diye kendimi yıprattım. Dün düşük yaptım sağlıklı bir gebelik değilmiş. Doktorum tekrar beta hcg testi yaptı ama hala değer sıfırlanmadı beklemedeyiz.umarım değerim biran önce sıfırlanır