Cevabın için çok sağ ol canımBence normal. Bizim ki de 3.500 51 cm doğmuştu. 1 yaşında 9.5 kg 75 cm olması gerektiğini söyledi doktorumuz. Benim bebeğim 11 aylık son kontrolümüzde 76 cm 10 kilo çıktı. Bu aralıktaki ölçümler normal bence
Ben de 7 Mart da doğum yaptım ben çok çabuk regl oldum. Doğumdan 3 ay sonra regl oldumEmziren anneler ne zaman regl oldunuz? Ben 28 martta doğurmuştum. Bugün az az gelmeye başladı.
Ayyy bunu okumak içimi açtı benimkide yürümüyor. Hatta doğum günü hediyesi ayakkabı bakıyordu dayısı deneme amaçlı giydirdik garibim yürüyeceğim sandı sanırım ayakkabıyı çıkartana kadar ağladıBenim tembel yurumuyor yahu :) sizin bebeklerde durum nasil?
Yani yeltenmiyo bile benimki deAyyy bunu okumak içimi açtı benimkide yürümüyor. Hatta doğum günü hediyesi ayakkabı bakıyordu dayısı deneme amaçlı giydirdik garibim yürüyeceğim sandı sanırım ayakkabıyı çıkartana kadar ağladı
Emekleme kolayina geliyo hemen hoop yerde :)Ayyy bunu okumak içimi açtı benimkide yürümüyor. Hatta doğum günü hediyesi ayakkabı bakıyordu dayısı deneme amaçlı giydirdik garibim yürüyeceğim sandı sanırım ayakkabıyı çıkartana kadar ağladı
Aynen, gerçi emeklemeside geç olmuştu ben artık ümidi kesmiştim heralde direk yürüyecek demiştim. Bakalım beklemedeyim.Emekleme kolayina geliyo hemen hoop yerde :)
Benimki de uzun sure surunerek gezindi.aslinda emekliyomus da daha kolayina geliyomus sipanin.gec basladi tam emeklemeye.bekliyelim bakalimAynen, gerçi emeklemeside geç olmuştu ben artık ümidi kesmiştim heralde direk yürüyecek demiştim. Bakalım beklemedeyim.
Benim de bugün 3. Gün ve dediğin gibi çok çok az geliyor uff çok sinir bozucu bakalım ne kadar sürecek bitse de kurtulsam vallahaBen 22 nisanda doğum yaptım ilk defa geçen ayın 6sında olmuştum ama çok az gelmişti bu ay gelmedi hala
Benimki zaten 10 aylık emeklemişti. Bir anda emekledi üstelik hiçbir belirti yoktu. Ben direk yürüyecek emeklemicek herhalde diyordum:) şimdi 11.5 aylık olduk hiç yürüme belirtisi yok. Yaşına yürür diyordum ama yürümücek sanırım.dizlerinin üstünde kalkıyor tutunarak sıralama falan da yok. İstekte yok öyle tutunca adım falan atmıyor. Bakalım ben de merakla bekliyorum ne zaman yürüyecek diye:)Benim tembel yurumuyor yahu :) sizin bebeklerde durum nasil?
Bizim ki 9 aylik emeklemeye başladı 1 yaşında şu an 1 aydır falan bir yerlere tutunarak yürüyor. Ayakta 5 saniye falan tutunmadan duruyor sonra düşüyor. Bakalım ne zaman yuruyeceklerBenim tembel yurumuyor yahu :) sizin bebeklerde durum nasil?
Ben geçen hafta gittim. Kan değerlerine bakıldı D vitemini yeterli düzeyde olduğu için onu bıraktık. 9. ayda da kan değerlerine bakılmıştı düşük olduğu için kan şurubuna başlamıştık, yine düşük çıktı kan şurubuna devam ediyoruz.Selamlar herkese. 1 yas kontrolune giden oldu mu? D vitaminini birakiyoruz artik degil mi? Kan ilaci icin dr.la konusan oldu mu devam mi tamam mi:)
Bizden kan tahlili istenmedi simdiye kadar.olmadi ben de bir tahlil yaptirayimBen geçen hafta gittim. Kan değerlerine bakıldı D vitemini yeterli düzeyde olduğu için onu bıraktık. 9. ayda da kan değerlerine bakılmıştı düşük olduğu için kan şurubuna başlamıştık, yine düşük çıktı kan şurubuna devam ediyoruz.
Ben kendim yaptırdım, boşu boşuna kan ilacı vermek istemedim. Eksiklik varsa vereyim istedim. İkinciside kontrol amaçlıydı.Bizden kan tahlili istenmedi simdiye kadar.olmadi ben de bir tahlil yaptirayim
Cok dogru yapmissiniz aslinda. Bu hafta ben de halledeyim o isi. TesekkurlerBen kendim yaptırdım, boşu boşuna kan ilacı vermek istemedim. Eksiklik varsa vereyim istedim. İkinciside kontrol amaçlıydı.