2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba,
Kolik olan bebeğimin 3 aylık olduğunda gıda alerjisi olduğunu farkettik. İnek sütü,yumurta ve kuruyemiş alerjisi var. Anne sütüne devam ediyoruz. Ben diyet yapıyorum. Oğluma da ek gıdaya geçtiğimizden beri öğün hazırlamakta zorlanıyorum. Özellikle kahvaltı da verebileceğim şeyler çok kısıtlı. Aranızda bu durumda olan var mı? Alerjisi olup da iyileşen var mı? Ya da alerjisi olanlar kahvaltı da bebeğinize neler veriyorsunuz?

Hanimlar gece emzirmeleriniz ne durumda?ben gece emzirmesini kesmek istiyorum artik
Ben de çok muzdaribim saat başı iki saatte bir kalkıyor emzirmeden uyumuyor kızım 10 aylık oldu. Doktoruna sormayı düşünüyorum eğer olur derse bir yaşından sonra gece emzirmesini kesicem

Ben de çok muzdaribim saat başı iki saatte bir kalkıyor emzirmeden uyumuyor kızım 10 aylık oldu. Doktoruna sormayı düşünüyorum eğer olur derse bir yaşından sonra gece emzirmesini kesicem
Inan 3 kere toplamda kalksin 1 sene daha raziyim.kesilmesi lazim da nasil olmali

Arkadaslar beneginizin gecevuykusu nasil delirmek üzereyim.cok gec yatiyor ugrasmasam 2 yi buluyor uyumasi.ygrasirsam 11-12 .cok sık uyaniyor emmeden veya sallanmadan asla uyumuyor.gunduz ise 8 den sonra uuanmiyor saat 10-11 e kadar.uyanip karnini doyurunca tekrar uyumak istiyor.soyle ki gece ve gündüz sasabilir mi? artik ogrenmis olmasi gerekmez mi?
Artik ruh sağlığım bozulacak cok yoruldum bu durumdan

Çok yorucu olur gerçekten. Uyuduğu her fırsatta siz de uyuyup dinlenirseniz üstesinden gelmek daha kolay olur belki. Bir de uyku eğitimi vermek işlerinizi kolaylaştırabilir.

Çok yorucu olur gerçekten. Uyuduğu her fırsatta siz de uyuyup dinlenirseniz üstesinden gelmek daha kolay olur belki. Bir de uyku eğitimi vermek işlerinizi kolaylaştırabilir.
Yavas yavas saati geri cekmen lazim sanirim. Sabah mutlaka erken uyandir. 7 bucuk 8 de uyumasi lazim gercekten cok gec

Canım çok zor gerçekten allah yardımcımız olsun uyku egitimi arastirabilirsin internette pek çok kaynak var kendine göre uygulayabilirsin. Ben artık üç saatten önce kalktığında emzirmiyorum sallamıyorum da yatağında o kalkıyor ben geri yatırıyorum böyle böyle pes edip uyuyor tabi her zaman ise yaramıyor ama olduğu kadar diyorum artık odasında ağlamaya bırakmak falan bana doğru gelmedi o yüzden uyuyana kadar yanında kalıyorum ben. Saat konusunda da gerçekten çok geç saat sabah 8den sonra uyutmasan düzelir mi acaba? Rabbim tüm miniklere sağlık versin annelere de sabır güç versin inşallah

selam kızlar ben geldim 1 yıl aradan sonra nasılsınız nasıl gidiyor... teomanla herşey yolunda gibi sadece çalışmak zorunda oldugum için kaynanam bakıyor oğluşuma

Slm kızlar artık hiç burada yokum geçen sene bu zamanlar yetisemiyordum buraya. Doğum yapanlara bakıyordum. Benim sizlere sorum var oğlum 1 yaşına girdi boyu 75.5 bize biraz kısa geldi siz de durum nedir. Kilosu 11 kilosu çok iyi de boyu kısa geliyor. Sizde ki boylar nasıl acana. 51 cm dogmustu

Bence normal. Bizim ki de 3.500 51 cm doğmuştu. 1 yaşında 9.5 kg 75 cm olması gerektiğini söyledi doktorumuz. Benim bebeğim 11 aylık son kontrolümüzde 76 cm 10 kilo çıktı. Bu aralıktaki ölçümler normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…