- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Bildirim geldi de vay be dedim demekki 2 yaşına gelecekmişcocuklarin 2. yasgünü geldi catti!
neler planliyorsunuz bakalim?
Cuma günün hürmetine inşallah hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza alırsınız.Bildirim geldi de vay be dedim demekki 2 yaşına gelecekmişzamanında ben de bu guruptaydım malesef ki bebeğimi kaybettim.. hatta üstüne 3 bebeğimi daha kaybettim Allah evlatlarınıza sağlıklı yaşlar nasip etsin
Allah razı olsun canım.. Allah sizlere ve evlatlarınıza sağlık versin inşallahCuma günün hürmetine inşallah hayırlısı ile bebişinizi kucağınıza alırsınız.
başınız sağ olsun. inş en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.Bildirim geldi de vay be dedim demekki 2 yaşına gelecekmişzamanında ben de bu guruptaydım malesef ki bebeğimi kaybettim.. hatta üstüne 3 bebeğimi daha kaybettim Allah evlatlarınıza sağlıklı yaşlar nasip etsin
bizimki iki üç kelimelik cümleler kurabiliyor artık tabi tam anlaşılmıyor ama olsunSizinkiler de konuşmalar nasıl? Bizimki sadece kelimelerin ilk hecelerini söylüyor
başınız sağ olsun. inş en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Rabbim yardımcınız olsun.
8 Martta 2.yaşımızı doldurduk. Geçtiğimiz ocak ayında bir kardeşimiz daha olduBende şaşırdım bildirim gelince öncelikle başınız sağolsun cok zor. 2. Yaş asimiz vardi demi unutmusum ben 27 martta 2 yaş haziran ayında 2. Kez anne olcam sizde durumlar nedir
Ben de grunu görünce bakmak istedim.benim bebeğim de yaşasaydı 2 yaşında olacaktı.sebepsiz dogum esnasında kaybettim.acıyı tattıran Allah cok şükür sevunci de yaşattı simdi 6 aylık bebeğim var.Allah hepinizin evladını bağışlasın.insaallah kısa sürede sizin de kucağıniza alacağınız evladınız olurBildirim geldi de vay be dedim demekki 2 yaşına gelecekmişzamanında ben de bu guruptaydım malesef ki bebeğimi kaybettim.. hatta üstüne 3 bebeğimi daha kaybettim Allah evlatlarınıza sağlıklı yaşlar nasip etsin
Allah sabır versin. RAbbim en güzel zamanda sizede nasip etsin.Bildirim geldi de vay be dedim demekki 2 yaşına gelecekmişzamanında ben de bu guruptaydım malesef ki bebeğimi kaybettim.. hatta üstüne 3 bebeğimi daha kaybettim Allah evlatlarınıza sağlıklı yaşlar nasip etsin
Ben de grunu görünce bakmak istedim.benim bebeğim de yaşasaydı 2 yaşında olacaktı.sebepsiz dogum esnasında kaybettim.acıyı tattıran Allah cok şükür sevunci de yaşattı simdi 6 aylık bebeğim var.Allah hepinizin evladını bağışlasın.insaallah kısa sürede sizin de kucağıniza alacağınız evladınız olur
Teşekkür ederim sizin de başınız sağolsun Allah bu bebeğinizi size bağışlasın sağlık versin inşallah.. Herşey Allah'tan o en hayırlısını verecektir herşeyin sabırla bekliyorumBen de grunu görünce bakmak istedim.benim bebeğim de yaşasaydı 2 yaşında olacaktı.sebepsiz dogum esnasında kaybettim.acıyı tattıran Allah cok şükür sevunci de yaşattı simdi 6 aylık bebeğim var.Allah hepinizin evladını bağışlasın.insaallah kısa sürede sizin de kucağıniza alacağınız evladınız olur
Amin canım allah size ve bebeklerinize sağlık versin inşallahAllah sabır versin. RAbbim en güzel zamanda sizede nasip etsin.
Bencede daha iyi anlar sizi benim oğlum 2,5 yaşında çok anlamıyor ilgi çok istiyor ama bebekde var zor oluyor yanlız bırakamıyorum ikisini aralarında 28 ay varBenim kızımda 2.5 yaşında bende istiyorum ikinciyi artık doğana kadar 3.5 yaş olucak nerdeyse iyi bi aralık bence
Baya olmuş yazalı ama aktifsinizkizlar gnc marka brewers yeast- bira mayasi tableti kullanan oldu mu? cok süt arttirdigini duydum. hemen aldim . gunde 16 adet iciosun. ben dun aksam 8 adet ictim. gece sutum de artis oldu. fskat bebegim gsdan cildirdi. bu saat okdu bebegim hala kivraniyorben tabletten suphelendim baska gaz yapici bisey yemedim cunku. sutumu de arttirmisti cok uzuldum. icmem tabi birdaha dogal olarak.baska arsnizda kullanan oldu mu? boyle bur problem yasayan oldu mu? birtek biz mi yasadik acaba