- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
Süper, biz de ikea dan aldik gecen gun, sevdi sayilir, en azindan koyar koymaz bagirmiyo, 15-20 dk falan oyalaniyo, simdilik iyi gibiyiz biz de ☺
Amin canim sagolasin
Biz saglik ocagina 3-4 aydir gitmiyoruz ama evet tahlilsiz veriyolarmis doktorumuz soyledi, ama biz tahlil yapalim cunku senin bebegin gelisimi iyi belki gerek yoktur dedi, 7. Ayda tahlil yapalim dedi ama ben onu bile yaptirmayi dusunmuyorum, etine bakliyatina dikkat ederim, zaten sebzeden 2 hafta sonra et tavuk balik yedirmeye basla dedi.
Pekmezle ilgili de 5.ayda baslayabilirsin demisti ama pekmezi gozunde buyutme cunku zaten ona verecegin miktarda pekmezde pek ise yarayacak kadar demir yok zaten dedi. Ama kahvaltisinda falan 1tk pekmez vericem, hic yoktan ondan da faydalanir gidim gidim da olsa :)
Kesinlikle dogrusu tahlil yaptirarak karar vermek. Toplam iki kere verdim ben daha kustu zaten ilkinde. Icimden gelmiyo hic tahlilsiz vermek
Merhaba,bizim dr tahlil istemeden yazdi demir..Almadim henuz..sizler ne yapiyorsunuz?Süper, biz de ikea dan aldik gecen gun, sevdi sayilir, en azindan koyar koymaz bagirmiyo, 15-20 dk falan oyalaniyo, simdilik iyi gibiyiz biz de ☺
Amin canim sagolasin
Biz saglik ocagina 3-4 aydir gitmiyoruz ama evet tahlilsiz veriyolarmis doktorumuz soyledi, ama biz tahlil yapalim cunku senin bebegin gelisimi iyi belki gerek yoktur dedi, 7. Ayda tahlil yapalim dedi ama ben onu bile yaptirmayi dusunmuyorum, etine bakliyatina dikkat ederim, zaten sebzeden 2 hafta sonra et tavuk balik yedirmeye basla dedi.
Pekmezle ilgili de 5.ayda baslayabilirsin demisti ama pekmezi gozunde buyutme cunku zaten ona verecegin miktarda pekmezde pek ise yarayacak kadar demir yok zaten dedi. Ama kahvaltisinda falan 1tk pekmez vericem, hic yoktan ondan da faydalanir gidim gidim da olsa :)
Bu arada diş çıkaran ya da emekleyen Bebişimiz var mı acaba
Allah bağışlasın bebeklerimizi.Kızım da 6 Nisan doğumlu ve bir kaç gündür sıralıyor.Hem çok güzel hem çok yorucu bir süreç.Allah hepsine sağlık mutluluk versin.Benim kizim 6 Nisan dogumlu oturuyor donuyor sürünüyor Ek gidaya doktorunda onerisiyle 5.5ayda basladik Ilk alt dislerde o zaman cikmisti Benimki ev yapımı yogurt,balkabagi,tatli patates ve meyvelerden yiyor bi de aksamlari genelde yulaf veriyorum Bi de benimki 5 ayda ses taklitlerinede basladi baba diyor dadda diyor ama bi ara gece gunduz durmadan baba diyordu :)))
Sorduğum sorulara pek cvp verilmiyobi tek sen cvp verdin çok sağol
Uzun zaman oldu bakamadım iyice uğranmaz olmuş buralara malum hayat telaşı ... kızım 23 Mart'ta doğmuştu konuşulanları okudum yazıyım dedim Sepet beşiğimiz vardı ama kızım onu hiç sevmedi cok yatmadı genelde yatağımızda yatıyordu emeklemeye ve sıralamaya başladığı ıcın ikea beşik aldık şimdi yine başucumda ve beşiğinde uyuyor arada aramıza alıyorum kesiksiz daha rahat uyuyor kıyamıyorum hala dişimiz Yok ben 9 aylıkken yürümüşüm kızım da öyle olacak sanırım cok hareketli her fırsatta ayağa kalkıyor o koltuktan o koltuğa gecıyor adımları gayet sağlam :) mama sandalyesi english home dan aldım memnunum ek gıda konusunda genelde sadece anne sütü alıyor ek gıda olarak kahvaltı yı seviyor bi de muzonun dışında ne yapsam 3-4 kaşık o kadar gerisi çöp ben ısrarla yılmadan yapıyorum tabiki :) hepimiz sağlıkla büyütelim inşallah KESK'e daha cok fikir alışverişi yapabilsek özlüyorum burayı ... ve 1 yasına basınca işe başlayacağım o yüzden şu günlerin tadını çıkarıp doya doya her anımı kızımla geçirmek istiyorum ...
Selam sevgili Anneler , bebekleriniz ne durumda ? neler yapabiliyor ? nelerden şilayetcisiniz? biraz sohbet etsek, ben yurtdısında yasıyorum ve etrafımda pek kıyaslayacagım kimse yok, gelin bana yardımcı olun :) benim oğlum emeklemesine rağman kucaktan inmiyo ve kesinlikle benden ayrı kalmıyor tuvalete bile sevdigi bebek kliplerini açıp gidebiliyorum. sizlerde durum nasıl? anne baba dede vs gibi kelimeler de kullanamıyor henuz.
benim ki 24 mart doğumlu ilk dişini çıkardı..emekleme çalışmalrı var yerinde dönüyo ama daha emeklemeyi başaramadı, yapamayınca çok sinirleniyo daha bi tatlı oluyo. bu aralr üşüttü biraz salya sümük geziyor..ben de ondan kaptım hastalandım bi de üstüne işe başladım biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ama çok şükür halimize allah sağlık versin inş bebişlerimize de bize de. Ek gıda konusunda baya bi yol aldık zaten mamayla beslendiği için erken başlamıştım ek gıdaya, şimdi kaşıktan yemeyi sevince biberon almak istemiyo sıpam gece zaten çok az mama yiyor epey oldu boyuna kilosuna baktırmayalı ama elbiseleri küçüldüğüne göre büyüyor demekki..bizden haberler böyle işte..Selam sevgili Anneler , bebekleriniz ne durumda ? neler yapabiliyor ? nelerden şilayetcisiniz? biraz sohbet etsek, ben yurtdısında yasıyorum ve etrafımda pek kıyaslayacagım kimse yok, gelin bana yardımcı olun :) benim oğlum emeklemesine rağman kucaktan inmiyo ve kesinlikle benden ayrı kalmıyor tuvalete bile sevdigi bebek kliplerini açıp gidebiliyorum. sizlerde durum nasıl? anne baba dede vs gibi kelimeler de kullanamıyor henuz.
teşekkürler.benimki emekliyo ama kucaktan inmiyo yinede , bana yapışık resmen hala. çok zor oluyor.gece uykularımız da iyi olmadığı için çoğu zaman beraber yatıyoruz. siz ne durumdasınız?benim ki 24 mart doğumlu ilk dişini çıkardı..emekleme çalışmalrı var yerinde dönüyo ama daha emeklemeyi başaramadı, yapamayınca çok sinirleniyo daha bi tatlı oluyo. bu aralr üşüttü biraz salya sümük geziyor..ben de ondan kaptım hastalandım bi de üstüne işe başladım biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz ama çok şükür halimize allah sağlık versin inş bebişlerimize de bize de. Ek gıda konusunda baya bi yol aldık zaten mamayla beslendiği için erken başlamıştım ek gıdaya, şimdi kaşıktan yemeyi sevince biberon almak istemiyo sıpam gece zaten çok az mama yiyor epey oldu boyuna kilosuna baktırmayalı ama elbiseleri küçüldüğüne göre büyüyor demekki..bizden haberler böyle işte..
sürekli yataktan kalkıp tekrar pışpışlamak bana zor geliyor 3kere falan uyandıktan sonra pes ediyorum ve yanıma yatırıyorumbenimki meme emmeyi ikinci ayında bıraktı meme olmayınca anneye bağımlılıkta azaldı haliyle. daha çok babasının omuzlarında gezmeyi seviyor :) gece uykularımız bizim de bi türlü düzelmedi çok sık uyanıyor biraz mama içiyor geri yatıyor. ben hiç yanımda yatırmadım bizim ki çok kolay alışkanlık kazanıyo bi gece yatırsam hep ister artık o yüzden hiç bulaşmadım o işe aynı odada ayrı yatakta yatıyor ama bazen güzen ihtiyacımıdır nedirse artık geceleri kucağa gelmek istiyo kucağımda yattıktan sonra geri yerine bırakıyorum.