2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ama bende platin varr :KK43: bel fıtığı değil maalesef oyüzden korkuyorum.Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.Yarın belli olur.15 yıl oldu gerçi ameliyat olalı ama yarın belli olur bakalım ne diyecekler.Doktorda söyledi fıtıktan ameliyat olan çok kişiye epidural yaptık uzmanlarımız çok iyi korkma dedi ama platin olunca işin rengi değişirmi bilemiyorum :KK59:
Belinizde platin olmasının sebebi bel fıtığı ameliyatımı ve daha sonra hamilelik mi oldu ben yaşınızımerak ettim doğrusu 15 yıl olduysa

Herkese merhaba kızlar.
Benim kızım da artık sürünmeden emeklemeye terfi etti:) emekliyor ve çok hareketli baş edemiyorum hiç. Koltuklara tutunup kalkıyor koltuk kenarlarında yan yan yürüyor:) geçende de iki ard arda iki diş çıkarttı. Kehribar kolyemiz var ondan mı bilmiyorum ama ne ateş ne başka bir şey oldu. Ayına göre biraz minyon bi bebek :) ek gıda da ise blw gidiyorum ama pek aramız yok. Sürekli beni emiyor ek gıda bayaaa ek oldu bizde tadıyor o kadar:)
Merhaba benim oglum uzun zamandir surunuyor emeklemeye gecemedi. Teyzesi dalga geciyor bir gun surtunmeden kolu alev alicak diye:KK48: masallah sizin disiniz cikmis bile oglum abisi gibi gec cikaracak sanirim buyuk oglum 11 aylikken cikarmisti ama ogunleri hatirlamak istemiyorum coook zorlanmistik. Atesleniyor istahsiz oluyor herseye agliyordu 15 gun boyunca :olamaz::olamaz: kehribar kolyeyi duydum bende kucuk ogluma almak istiyorum bir umut belki kolaylastirir diye ama nerden alicam bilemiyorum. Sahteleri varmis diye duydum siz nerden aldiniz acaba :KK64:

Merhaba benim oglum uzun zamandir surunuyor emeklemeye gecemedi. Teyzesi dalga geciyor bir gun surtunmeden kolu alev alicak diye:KK48: masallah sizin disiniz cikmis bile oglum abisi gibi gec cikaracak sanirim buyuk oglum 11 aylikken cikarmisti ama ogunleri hatirlamak istemiyorum coook zorlanmistik. Atesleniyor istahsiz oluyor herseye agliyordu 15 gun boyunca :olamaz::olamaz: kehribar kolyeyi duydum bende kucuk ogluma almak istiyorum bir umut belki kolaylastirir diye ama nerden alicam bilemiyorum. Sahteleri varmis diye duydum siz nerden aldiniz acaba :KK64:
Ben totsandmore dan aldım sertifikasıyla birlikte gönderiyorlar.

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide

Herkese merhaba kızlar.
Benim kızım da artık sürünmeden emeklemeye terfi etti:) emekliyor ve çok hareketli baş edemiyorum hiç. Koltuklara tutunup kalkıyor koltuk kenarlarında yan yan yürüyor:) geçende de iki ard arda iki diş çıkarttı. Kehribar kolyemiz var ondan mı bilmiyorum ama ne ateş ne başka bir şey oldu. Ayına göre biraz minyon bi bebek :) ek gıda da ise blw gidiyorum ama pek aramız yok. Sürekli beni emiyor ek gıda bayaaa ek oldu bizde tadıyor o kadar:)
Hangi gün doğumlu canım senin ki benimki 7mart emekliyoruz ayağa kalkıyoruz sıralama henüz başlamadı bizimkinde mama veriyorum ve yediğimiz herşeyden tattırıyorum severek yiyoruz

biz kanz Cameron Travel set aldık bebek mağazasından 700tl ye gayet iyi port bebe olabiliyor araba bagajına tüm parçaları çok rahat sığdı tavsiye ederim
Canım merhaba, hafifliğinden dokayı ben de bu arabayı almayı düşünüyorum da hala memnun musun acaba? portbrbeye geçmişsindir o nasıl?

Hangi gün doğumlu canım senin ki benimki 7mart emekliyoruz ayağa kalkıyoruz sıralama henüz başlamadı bizimkinde mama veriyorum ve yediğimiz herşeyden tattırıyorum severek yiyoruz
18 mart doğumlu canım benimki. Kızım çok hareketli ya duvara tutunup bile yürüyor. Ama her çocuk aynı olmuyor işte bizimkininde yemekle ilgisi yok

9 mart doğumlu kızım emekliyor tutunup kalkıyor. beni emiyor ve ek gıda alıor.baba mama ve dede diyor. bilinçli mi bilinçsiz mi tam belli değil. gece en az 2-3 kere kalkar azcık beni emer tekrar yatar. uyku düzeni tutturamadım. 10 gün iyi gidiyor sonra tekrar sil baştan. beşikte odamızda yatıyor. benim sorum kızım biraz minyon. halbuki biz boyluyuz. sonradan büyür mü. herkes 9 aylıktanküçük sanıyor onu. 7.1kg 69cm

9 mart doğumlu kızım emekliyor tutunup kalkıyor. beni emiyor ve ek gıda alıor.baba mama ve dede diyor. bilinçli mi bilinçsiz mi tam belli değil. gece en az 2-3 kere kalkar azcık beni emer tekrar yatar. uyku düzeni tutturamadım. 10 gün iyi gidiyor sonra tekrar sil baştan. beşikte odamızda yatıyor. benim sorum kızım biraz minyon. halbuki biz boyluyuz. sonradan büyür mü. herkes 9 aylıktanküçük sanıyor onu. 7.1kg 69cm
Benimde kızım çok hareketli boyu 69 cm kilosu 7.450. Doktorum normal diyor. Aynı benim gibi minyon bi kızım var:)

biz kanz Cameron Travel set aldık bebek mağazasından 700tl ye gayet iyi port bebe olabiliyor araba bagajına tüm parçaları çok rahat sığdı tavsiye ederim
Canım merhaba, Kanz Camerondan memnun kaldın mı acaba? 700 tlye nereden aldın internette 1000 den aşağı fiyat yok.
Burada başka bu arabayı kullanan varsa yardımcı olsun lütfen banaa

7 mart doğumluyuz kızım son aylarda çok kilo aldı 10 kg ve boyu da73cm emmiyor kızım ama sürekli mama içmek istiyor sizler mama veriyor musunuz ve günde kaç kere veriyorsunuz
Benimki gece 3saatte bir kalkıp 180ml içiyor gündüz vermiyorum bazen bir kere veriyorum içmek istiyor sürekli

7 mart doğumluyuz kızım son aylarda çok kilo aldı 10 kg ve boyu da73cm emmiyor kızım ama sürekli mama içmek istiyor sizler mama veriyor musunuz ve günde kaç kere veriyorsunuz
Benimki gece 3saatte bir kalkıp 180ml içiyor gündüz vermiyorum bazen bir kere veriyorum içmek istiyor sürekli

Biz hiç mama kullanmadık. Anne sütü ve ek gıda. Anne sütü de 2-3 saatte bi emer. Gecede durumuna göre değişiyor mesela bu gece hiç kalkmadı, bazende 2-3 kere kalkıp emer.

Hayırlıvpazarlar mart anneleri ben aslında nisan annesi olacaktım ama bebeğim suyu azaldığı için 21 gün erken doğdu 18 mart doğumlu ben nisan annelerini takip etmekteyim yalnız burdaki bebeklerin gelişimi benim bebeğimle aynı olsa gerek oğlum 2.435 gr 48 cm 32 baş çevresi ile sezaryan olarak dünyaya geldi şimdi 9 aylık 8.700 gr 71 cm ve 44 cm baş çevresi oğlumla aynı gün doğan bebekleri merak ediyorum

Hayırlıvpazarlar mart anneleri ben aslında nisan annesi olacaktım ama bebegim suyu azaldığı için 21 gün erken doğdu 18 mart doğumlu ben nisan annelerini takip etmekteyim yalnız burdaki bebeklerin gelişimi benim bebeğimle aynı olsa gerek oğlum 2.435 gr 48 cm 32 baş çevresi ile sezaryan olarak dünyaya geldi şimdi 9 aylık 8.700 gr 71 cm ve 44 cm baş çevresi oğlumla aynı gün doğan bebekleri merak ediyorum
Merhaba canim bende 15 nisan beklerken 12 martta doguverdi erkenden sancilarim basladi tup bebek idi.35+4 te 2800 49 cm 31.5 bas cevresi dogdu simdi 8700 72 cm 45.5 bas cevresi ben kisa yim ama babasi uzun umarim oglumdaa uzun olur.bana cok minyon geliyot yasitlari hep kiloli boylu sanki.

Merhaba canim bende 15 nisan beklerken 12 martta doguverdi erkenden sancilarim basladi tup bebek idi.35+4 te 2800 49 cm 31.5 bas cevresi dogdu simdi 8700 72 cm 45.5 bas cevresi ben kisa yim ama babasi uzun umarim oglumdaa uzun olur.bana cok minyon geliyot yasitlari hep kiloli boylu sanki.
Evet benim oğlum da yaşıtlarına göre küçük minyon duruyo geçen ay sadece 200 gr almış ama dr iyi diyo
Benim oğlum sürünmeden emeklemeye geçti iki haftadır bir yerlere tutunup kalkıyo ayağa dikiliyo çok seviniyo ona ama sonra arkasında ben varım diye heralde atıyo kendini arkaya bide kimse ilgilenmeyince elindeki oyuncağı yere atıyo yada kafasını yürüteçin arkasına vuruyo ağlıyo böyle yapan varmı acaba

X