2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pirinc unu zararli degilde yararida yok Yulaf unu deneyebilirsin

Instagram hesabin varsa orda ervanurunannesi diye bi hesap var cok guzel tarifler var her aya gore Hepsi ev yapimi tavsiye ederim ben takip ediyorum

Sakinn anason vermeyin beyinde tahribata yol actigi kanitlanmis ve bebekler icin zararli Siz icin sutten gecerse sorun olmaz ama direk bebege vermek zararli

KIZLAR MERHABA BENİMDE 3 MART DOĞUMLU OĞLUM VAR.
EK GIDALARA BAŞLADINIZ MI NELER VERİYORSUNUZ?
BİRDE DEMİR İLAÇINI NASIL İÇİRİYORSUNUZ?
Demir vermedim henuz
Patates haslayip pure verdim,havuc puresi verdim ayni sekilde..bugunde bu iki sebzeden anne sutlu corba yptim.. Elma,salatalik,armut pureleri verdim..gunde bir fincani gecmiyorum toplamda ve uc gun kuralini uyguluyorum.

Bn demir vermeyi pek dusunmuyorum aslinda,kan depolarina bkmadan veriorlar,saglik ocagi 5 aylikken verdi,dr ise 7 aylikken bslariz dedi,bn test istemeyi dusunuyorum,var mi boyle dusunen?

Bn demir vermeyi pek dusunmuyorum aslinda,kan depolarina bkmadan veriorlar,saglik ocagi 5 aylikken verdi,dr ise 7 aylikken bslariz dedi,bn test istemeyi dusunuyorum,var mi boyle dusunen?
Kesinlikle dogrusu tahlil yaptirarak karar vermek. Toplam iki kere verdim ben daha kustu zaten ilkinde. Icimden gelmiyo hic tahlilsiz vermek

Süper, biz de ikea dan aldik gecen gun, sevdi sayilir, en azindan koyar koymaz bagirmiyo, 15-20 dk falan oyalaniyo, simdilik iyi gibiyiz biz de ☺

Evet ben de hatırlıyorum aran iyiydi senin kv ile. vallahi iyileri Allah yanına erken alıyor Allah rahmet eylesin.
Amin canim sagolasin

sağlık ocağından verilen kan damlasının yerine keçi boynuzu özü veren varmı? Kan tahlili yapmadan verdiler kanı düşükmü yüksekmi bakmadılar dr a sordum 7. Ayda kana bakıcaz dedi

Biz saglik ocagina 3-4 aydir gitmiyoruz ama evet tahlilsiz veriyolarmis doktorumuz soyledi, ama biz tahlil yapalim cunku senin bebegin gelisimi iyi belki gerek yoktur dedi, 7. Ayda tahlil yapalim dedi ama ben onu bile yaptirmayi dusunmuyorum, etine bakliyatina dikkat ederim, zaten sebzeden 2 hafta sonra et tavuk balik yedirmeye basla dedi.
Pekmezle ilgili de 5.ayda baslayabilirsin demisti ama pekmezi gozunde buyutme cunku zaten ona verecegin miktarda pekmezde pek ise yarayacak kadar demir yok zaten dedi. Ama kahvaltisinda falan 1tk pekmez vericem, hic yoktan ondan da faydalanir gidim gidim da olsa :)

Pekmez eczanelerde soguk sıkım keciboynuzu pekmezi alicam ben bulabilirsem (tabi yasina uygun). Daha saglikli

canım başınız sağolsun. Allah size uzun ömerler versin.

benim sıpam da 7 aylık oldu. bizde ikeanın mama sandalyesini aldık. gayet de memnunuz hem yüksek hemde şişme yanarka yastığı oldukça rahat diye düşünüyorum. ek gıdalara başlayalı 1 ay oldu. sebze çorbasına kabak patates havuç irmik koyuyorum. ve artık kendi kafama göre taze fasulye patatesli yapıyorum. oğluma ablam baktığı için sağolsun oda brokoli çorbası, tel sehriye corbası yapıp menümüzü zenginleştiriyor.

Sorduğum sorulara pek cvp verilmiyo bi tek sen cvp verdin çok sağol

Hanimlar selam nasil durumlar? Benim bebe daha oturmuyo ya anca ben oturtunca duruyo. Erken mi daha benimki mi tembel

Benimki de öyle tek başına oturması için erken daha ama uzandığında sürekli kalkmaya çalışıyo da beceremiyo. Ben oturtuyorum öyle oynuyo arada denge sağlayamayıp düşüyor falan böyle işte. Bizimki yürüteci çok sevdi zararlı diye çok koymuyorum ama koyduğumda mutluluğunu görmeniz lazım..

Ben almadum yurutec ya aynen zararli diye. Benimki de devrile devrile oturuyo :)

Bizde de sürünme var arada emekler pozisyona geçip öne arkaya ittiryor kendini:) ama dişiniz daha hiç yok belirtileri 3. Aydan beri var ama kendisini göremedik daha

Arkadaslar selam tekrar.Telefondan gireyim dedim ama olmadı.Simdi yazayım ben de uzun uzun.Kızım da uyudu bu arada.Ben de Mart 2016 annesiyim. Kızım 13 Mart'ta dogdu.Biz de 6. ay itibariyle ek gıdalara gectik. Cok büyük bir problem yaşamadık şükür. Çorbayı sevmedi bir türlü. Hatta 10 gündür ara vermiştim, belki yer diye bugün yine deneme yaptım ama yok, yemedi. Bunun dışında sabah kahvaltısı, sebze püresi, yoğurt ve meyve püresi, nadiren de kaşık maması şeklinde bir beslenmesi var. Bir kaç hafta önce çocuk doktoruna götürmüştük. "Günlük ne kadar devam sütü içmeli" diye sordum(anne sütünü 4 aylıkken bıraktı maalesef) ; 400-600 cc dedi. Bizim problem şu; ek gıdalardan biberona zaman kalmıyor. Ben bu miktarı tutturucam diye büyük mücadele veriyorum. Gece de 1 kez beslemek kaydıyla 400-450cc kadar oluyor genelde.Bir kerede 120 ya da 150 içiyor ama bazan de çok az içip bırakıyor çünkü acıkacak zaman kalmıyor. Sizin durumlar nasıl? Ek gıdaları ne miktarda veriyorsunuz? Hangi sıklıkta besliyorsunuz? Gün içinde 3 kez uyuyor, tabi biraz da bu etken oluyor zaman kalmamasına. Bu arada dişi de çıkmadı. Oturmaya da başlamadı. Mama sandalyesi şuan için aksesuar görevi görüyor :)

Ben blw yapiyorum. Martin ilk haftasi dogdu benim oglan. 1 yasa kadar cogunluk anne sutu olmali yoksa mama. Ek gida sabah kahvaltisi ve bir ara ogun yiyor su an.

Hanımlar merhaba,

Benim Bebeğim 2,5 aylık. Haftaya perşembe günü sünnet yaptıracağız. Sizlerden sünnet yaptıran oldu mu acaba?
Nelere dikkat etmem gerekiyor ? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…