2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım benım gebelıkde 29 .haftada ayrıntılı ultrasonda tespıt edıldı.bende cok agladım cok uzuldum ama doktorumuz dogumdan 5 gun sonra tekrar cocuk doktoru baksın dedı.bakıldı ve olabılır dendı problem degıl takıp edılecek dedı.1ay ve 2 ay kontrollerınde bakıldı cok normal degıl ama buyume azalmıs sanırım sımdı kontrole gerek yok dedı cocuk doktorumuz.allaha sukur sende uzme kendını doktoruna guven cıddı bı sorun olsa senı yonlendırırdı zaten.
ayrıca netten arastırıp canını sıkma ben oyle yaptım okudugum en kotu seylerı dusune dusune gunlerce kendımı de bebegımıde uzdum.

Merhaba arkadaslar kuafore gidip saclarimi boyatmak istiyorum 4 saat surer dedi kuaforum bebegimi nasil doyurucam kuafore mi gotureyim ama orasida hic hijyenik bir ortam degil ayy ne yapsam bi akil verirmisiniz

selam kızlar ne zamnadır bunu paylasmak ıstıyodum fırsatım olmadı.belkı aranızda yapanlar olmustur ama yapmayanlar ıcın guzel bı hatıra olacaktır dıye dusunuyorum.her ay donumunde bebegımın fotograflarını cekıyorum belkı sızlerde yapmak ıstersınız.asagıda bı ıkı ornek var 1gebe1bebe.adlı blogdan alıntıdır

Eklentiler

• blogger-image--711277191.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 163
  • blogger-image-1369290490.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 172
Bende bıraktım artık netten bakmayı çünkü baktıkça araştırdıkca daha çok üzülüyorum. Şuanda tek yaptığım dua etmek.allahım beterinden korusun diyorum inşallah bu günler de geçecek

Merhaba arkadaslar kuafore gidip saclarimi boyatmak istiyorum 4 saat surer dedi kuaforum bebegimi nasil doyurucam kuafore mi gotureyim ama orasida hic hijyenik bir ortam degil ayy ne yapsam bi akil verirmisiniz
bebeğiniizn en uzuzn uyku saatinde gidilebilir 4 saat çok uzun ama, düz tek renge boyatın şimdilik sütünüzü sağıp gidin

Kızlar bebeğininx kollarından tutuncs kendi kafasını kaldırabiliyor mu bizimki 3,5 aylık yapamıyo başını sallandırarak tutabiliyo sizinkiler nasıl acaba doktor normal dedi ama bile miyorum

Kızlar bebeğininx kollarından tutuncs kendi kafasını kaldırabiliyor mu bizimki 3,5 aylık yapamıyo başını sallandırarak tutabiliyo sizinkiler nasıl acaba doktor normal dedi ama bile miyorum

Benim oglan da 3.5 aylik tutuyor basini. Son bir iki haftadir her zaman tam isabet ettiremese de oyuncaklara da uzanip tutmaya basladi

Selam.. kanguru kullanmaya başladınız mı?? Var mı tavsiye bu konuda?

Cok sık degil bazen kullaniyorum,buyuk oglumu da yanima alacaksam ve tek cikacaksam disari ozellikle.. oglumdan kalan kanguruyu kullaniyorum chicco num you and me kangurusu

Reactions: Bdc
Kızlar gogusleriniz dolu dolu mu yoksa emzirince mi kaynıyor.benim gogsum artık hiç dolmuyor acaba bebeğim doyuyor mu Dur emzirince kaynıyor Göğüslerim ama kafam çok karışık
Kaynıyo derken anlamadım nasıl oluyorki. Yumuşak meme süt yok anlamında değilde terbiye olmuş meme olduğunu duydum emziren anneler var face de bi bak istersen

Kızlar oğlum çok iyi emerdi. Ancak birkaç gündür gunduz emmek istemiyor. Bir kaç dakika emiyor daha sonra kafasını kaldırıyor elini ağzına koyuyor sonra meme ye geliyor ama hemen bırakıyor. Bunu sürekli tekrarlayor oyun oynar gibi. Siz de var mi böyle bir durum

Sessiz loş ortamda emzirmeye calisin etrafda dikkatini cekicek bir sey olmasin. Belki algilari iyice acildigi icin oyle yapiyordur. Benimki de oyle yaptikca kalkip yuruyerek emziriyorum :) bir de uyanir uyanmaz uykuluyken de emzirebilirsiniz.

Dr normal dediyse normaldir canim ya, benimki de 3.5 sayilir 2 haftadir falan ellerini tutunca zatrn otomatik olarak kalkmaya calisiyo ve kalkiyo hafif cekersem, oturuyo yani, biraz kuvvrtli cekersem de ayaga kalkiyo tabi oyle duramiyo :)) oturtuyorum zaten ama ben yanlarina destek koyup, dr bize 1.5 ay once erkenden oturacagibi soylemisti, o yuzden pek kiyas kabul etmez benim tosunla senin bidik, dr ne diyosa oyledir canim, öperim kocaman mis kokuluyu :*

Selam.. kanguru kullanmaya başladınız mı?? Var mı tavsiye bu konuda?
Bizim dr 15 günlükken momfort baby yi tavsiye etmişti, hareketli durmuyo dışarda gezmek iyi gelir belki diye, kendi oğlu da öyleymiş, ben chicco almistim memnundum ama gelen annelerin yorumlarindan anliyorum ki en iyisi momfortbaby dedi, 20günlukken aldik, 1 ayliktan beri de yenidoğan aparatiyla cok rahat kullaniyorum sık olmasa da. Babasiyla hep ciktigimiz icin genelde arabasiyla cikiyoruz rahat oluyo, yakin bi yerlere yuruyerek gideceksek momfortbaby yi kullaniyorum

Benimki 2 haftadir yapiyo, eskiden yarim saat emdigi oluyodu, simdi 5-10 dk yetiyo, sonunda da bana bakip guluyo sonra tekrar memeye donuyo tekrar bana bakiyo böyle de 1-2 dk oynuyo ama emmiyo oynuyo sadece yalıyo falan, sonra kalkmak icin bagiriyo zaten :)) ben de israr etmiyorum, once aklima takildi eskiden deli gibi emen çocuk simdi doyar mi şuncacık emmeyle dedim ama hem kilosu çok oldugundan hem de kilosunu takip ettigim icin -baktim 300gr almis- sorun etmiyorum şimdilik, 15 gün sonraki kontrolde bakalim nolcak :)

Reactions: Bdc
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…