Bebeğim memeyi almıyor dediğin gibi şeytan görmüş gibi ağlamaya bağırmaya başlıyor memeyi görünce Nasıl aştınız bu sorunu kendiliğinden mi düzeldi meme reddi 6.ayda falan oluyomuş daha çok erken değil mi ya bebeğim daha 3 aylık olacak haftaya çok üzülüyorum etmediği için sağıp veriyorum ama o da beni çok yıpratıyor.Evet kızlar kilolar çok şükür ilk 10 günde gitti bende. Zaten 7 kilo almıştım. Bir meme reddi yaşadık bir haftadır. Şimdilik aştık gibi duruyor ama zormuş meme reddi denilen şey. Göğsümü görünce şeyran görmüş gibi davranıyordu
Canım 3-4 aylarda atak dönemi var. Bu atak dönemlerinde yapıyorlarmış. Ben sütümü sağdım kaşıkla verdim aç kalmasın diye. Sonra geceleri uykudan tam uyanırken yatarak emzirdim. Birden almaya başladı sonra. Kendiliğinden düzeliyor sabretmek lazımBebeğim memeyi almıyor dediğin gibi şeytan görmüş gibi ağlamaya bağırmaya başlıyor memeyi görünce Nasıl aştınız bu sorunu kendiliğinden mi düzeldi meme reddi 6.ayda falan oluyomuş daha çok erken değil mi ya bebeğim daha 3 aylık olacak haftaya çok üzülüyorum etmediği için sağıp veriyorum ama o da beni çok yıpratıyor.
Canım bol bol emzir emzirdikçe süt gelecektir. Emzirirkende sütüm yetiyor diye düşün. Bol bol su iç. Ben başka bir şeyden fayda görmedim inan.Kizlar gecen hafta grip oldum ve sutum 1 haftada yok denecek kadar azaldi. Kizimin kilo alimi durdu ne yapacagim ben biberonu ve mamayi kabul etmiyo sutum de geri gelmiyo bunalima girdim iyice
Bol bol emzirin mutlaka gelicektir süt hic merak etmeyin.dengeli beslenin yeterli su icin tamamdir.hepimizin boyle donemleri oluyor rahatlayin onceKizlar gecen hafta grip oldum ve sutum 1 haftada yok denecek kadar azaldi. Kizimin kilo alimi durdu ne yapacagim ben biberonu ve mamayi kabul etmiyo sutum de geri gelmiyo bunalima girdim iyice
Oo maşallah siz bol tüketiyomuşsunuz:)Ben ilk bebegimde hero baby kavanozlarina 3 gunluk mayaliyordum,ama bu sefer hiiic kasmayacam,evimizde kendi mayaladigimiz yogurt disinda yogurt yenmiyor zaten,ordan yedirivericem,zaten bizim 5 kiloluk sutten yaptığımız yogurt bi hafta bile dayanmiyot.
Oo maşallah siz bol tüketiyomuşsunuz:)
Olmazsa ben de öyle yaparım, bizimki de 3-5 güne bitmezse yenisini mayalarım ona bi küçük, sağol Can'ım
Bizim doktor bebek acsa uyumaz demisti Belki sizin durumunuz farklidir ama tok oldugundan emin olmak lazimKizlar ya benim bebegim gunduzleri yarim saatle kirkbes dk arasi uyuyor.ne yaptiysam care olmadi.sizlerden bir tavsiyesi olan varmi.evde is yapamaz oldum gunum oglumu sallamakla geciyor.dinlenemedigi icinde surekli uykusuz.uyuytuyorum yarim saat sonra uyaniyo bi daha salliyorum ama genelde tekrar uyumuyo.napcagimi sasitrdim.kisir bi dongu icindeyim
Kizlar ya benim bebegim gunduzleri yarim saatle kirkbes dk arasi uyuyor.ne yaptiysam care olmadi.sizlerden bir tavsiyesi olan varmi.evde is yapamaz oldum gunum oglumu sallamakla geciyor.dinlenemedigi icinde surekli uykusuz.uyuytuyorum yarim saat sonra uyaniyo bi daha salliyorum ama genelde tekrar uyumuyo.napcagimi sasitrdim.kisir bi dongu icindeyim
Cnm üzülme ya geçici bişeydir böbrekde büyüme ne gibi sorunlara sebep oluyo bilemiyorum ama bizde hergün hastanedeyiz sürekli bebeğimden kan alınıyo elleri mosmor oldu miniğimin bende sürekli üzlüyorum bizimkindede kusma var çok fazlaTecrübeli Mart anneleri öncelikle Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Benim sizlere bir sorum olacak.kızım 51 günlük ve sol bobreginde 4mmlik büyüme tespit edildi.sizlerde de bu durumu yaşayan varmı.doktorumuz endişe edecek bir durum yok takip edelim dedi ama gel de bana anlat dünden beri ağlıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayi
Eşimin abisinin oğlunda da aynı sorun oldu şuan 4 yasında gayet sağlıklı içinizi ferah tutun bol bol dua edin sıkı takip ediyorlar zaten ultrason a giriyorsunuz 6 ayda 1 defa bir de idrar yolu enfeksiyonu olmaması için biraz dikkat etmeniz Şart sanıyorum ama korkulacak ağlayacak bi durum değil zamanla küçülüyorTecrübeli Mart anneleri öncelikle Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Benim sizlere bir sorum olacak.kızım 51 günlük ve sol bobreginde 4mmlik büyüme tespit edildi.sizlerde de bu durumu yaşayan varmı.doktorumuz endişe edecek bir durum yok takip edelim dedi ama gel de bana anlat dünden beri ağlıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayi
İnşallah canım doktorda öyle dedi sadece suanlik takip edilecekEşimin abisinin oğlunda da aynı sorun oldu şuan 4 yasında gayet sağlıklı içinizi ferah tutun bol bol dua edin sıkı takip ediyorlar zaten ultrason a giriyorsunuz 6 ayda 1 defa bir de idrar yolu enfeksiyonu olmaması için biraz dikkat etmeniz Şart sanıyorum ama korkulacak ağlayacak bi durum değil zamanla küçülüyor
Size de geçmiş olsun canım dua etmekten başka çaremiz yok artık. Allahım acil şifalar versin bebeklerimizeCnm üzülme ya geçici bişeydir böbrekde büyüme ne gibi sorunlara sebep oluyo bilemiyorum ama bizde hergün hastanedeyiz sürekli bebeğimden kan alınıyo elleri mosmor oldu miniğimin bende sürekli üzlüyorum bizimkindede kusma var çok fazla
Allah yardımcımız olsun :) sağlıkla büyüsünler inşallahİnşallah canım doktorda öyle dedi sadece suanlik takip edilecek
faluçunu ayost: 46967120 .!.:Bugün 3 aylık kontrolümüz vardı ve oğlum sadece 600 gr. Almış zaten herkez niye zayıf bu çocuk diye mıralimi bozuyordu mana takviyeside yapıyorum ama 15 gün önce kasık fıtığı ameliyatı oldu ondan sonra mamada yememeye başladı
Hiç iştshı yok ne meme istiyo ne mama istiyo hiç vermesem aranmıcak 5900 gr. Olmuş boyuda ufaktan gidiyo bizdede hiç kusa boylu insanda yokki 59 cm çıktı boyuda
Bidahaki ay dr.da önerirse kaşık mamasına başlamayı düşünüyorum