2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim memeyi almıyor dediğin gibi şeytan görmüş gibi ağlamaya bağırmaya başlıyor memeyi görünce Nasıl aştınız bu sorunu kendiliğinden mi düzeldi meme reddi 6.ayda falan oluyomuş daha çok erken değil mi ya bebeğim daha 3 aylık olacak haftaya çok üzülüyorum etmediği için sağıp veriyorum ama o da beni çok yıpratıyor.

Canım 3-4 aylarda atak dönemi var. Bu atak dönemlerinde yapıyorlarmış. Ben sütümü sağdım kaşıkla verdim aç kalmasın diye. Sonra geceleri uykudan tam uyanırken yatarak emzirdim. Birden almaya başladı sonra. Kendiliğinden düzeliyor sabretmek lazım ama biberon ve mama verme sakın yoksa kalıcı olabilir. Bak atak dönemi tablosunu da ekledi .

Kizlar gecen hafta grip oldum ve sutum 1 haftada yok denecek kadar azaldi. Kizimin kilo alimi durdu ne yapacagim ben biberonu ve mamayi kabul etmiyo sutum de geri gelmiyo bunalima girdim iyice

Kizlar gecen hafta grip oldum ve sutum 1 haftada yok denecek kadar azaldi. Kizimin kilo alimi durdu ne yapacagim ben biberonu ve mamayi kabul etmiyo sutum de geri gelmiyo bunalima girdim iyice
Canım bol bol emzir emzirdikçe süt gelecektir. Emzirirkende sütüm yetiyor diye düşün. Bol bol su iç. Ben başka bir şeyden fayda görmedim inan.

Bol bol emzirin mutlaka gelicektir süt hic merak etmeyin.dengeli beslenin yeterli su icin tamamdir.hepimizin boyle donemleri oluyor rahatlayin once

Oo maşallah siz bol tüketiyomuşsunuz:)
Olmazsa ben de öyle yaparım, bizimki de 3-5 güne bitmezse yenisini mayalarım ona bi küçük, sağol Can'ım

Oo maşallah siz bol tüketiyomuşsunuz:)
Olmazsa ben de öyle yaparım, bizimki de 3-5 güne bitmezse yenisini mayalarım ona bi küçük, sağol Can'ım

Ben tek kelimeyle yogurt manyagiyim canim,evde yicek bisey yok diyelim hemen yogurt koyar yerim bir iki kase, evde yoğurt iki gun olmasin sanki yoksunluga girmis gibi olurum:) su an tatildeyim ve burda mayalama imkanimiz yok ve ben soguk soguk ev yogurdu goruyorum halusinasyon olarak:)

Kizlar ya benim bebegim gunduzleri yarim saatle kirkbes dk arasi uyuyor.ne yaptiysam care olmadi.sizlerden bir tavsiyesi olan varmi.evde is yapamaz oldum gunum oglumu sallamakla geciyor.dinlenemedigi icinde surekli uykusuz.uyuytuyorum yarim saat sonra uyaniyo bi daha salliyorum ama genelde tekrar uyumuyo.napcagimi sasitrdim.kisir bi dongu icindeyim

Bizim doktor bebek acsa uyumaz demisti Belki sizin durumunuz farklidir ama tok oldugundan emin olmak lazim

Benimki de oyle,buyuk oglum da oyleydi Napayim yani onun fitrati da boyle demek ki diye rahatlatiyorum kendimi.

Kızlar doktordan geldik kusması bebeğimin gaviskonla azda olsa azaldı bi haftada 400gr almış sütümün bazen azaldığı oluyo bebeğim kusunca üstüne takviye yapmak istiyorum açıkcası onun için aptamil ar mama aldım bugün dr da önerdi işe yarar umarım yatmadan önce vericem artık bi sefer ama bi zararı olmaz dedi drda açıkcası yanlız mama çok yoğun biberon deliğinden geçmiyo napıcam bilmiyorum

Tecrübeli Mart anneleri öncelikle Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah bebeklerinizi sağlıkla büyütün. Benim sizlere bir sorum olacak.kızım 51 günlük ve sol bobreginde 4mmlik büyüme tespit edildi.sizlerde de bu durumu yaşayan varmı.doktorumuz endişe edecek bir durum yok takip edelim dedi ama gel de bana anlat dünden beri ağlıyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayi

Cnm üzülme ya geçici bişeydir böbrekde büyüme ne gibi sorunlara sebep oluyo bilemiyorum ama bizde hergün hastanedeyiz sürekli bebeğimden kan alınıyo elleri mosmor oldu miniğimin bende sürekli üzlüyorum bizimkindede kusma var çok fazla

Eşimin abisinin oğlunda da aynı sorun oldu şuan 4 yasında gayet sağlıklı içinizi ferah tutun bol bol dua edin sıkı takip ediyorlar zaten ultrason a giriyorsunuz 6 ayda 1 defa bir de idrar yolu enfeksiyonu olmaması için biraz dikkat etmeniz Şart sanıyorum ama korkulacak ağlayacak bi durum değil zamanla küçülüyor

İnşallah canım doktorda öyle dedi sadece suanlik takip edilecek

Sa
Size de geçmiş olsun canım dua etmekten başka çaremiz yok artık. Allahım acil şifalar versin bebeklerimize

Benim kiz ucuncu ay 450 gr aldi eskisi gibi emmiyo. Doktor 4.ay kontrolune gore ayarlama yapalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…