Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben oğluşuma fpnin 3 u 1 arada Arabalı olan halisindan aldım memnunum. Ama söyle bi gerçek var ki sadece 1 ay oynadı şimdi ordaki oyuncakları keşfettigi için pek ilgisini çekmiyor yani uzun süreli olmadığını bilerek alın derimOyun halisi konusunda tavsiyeniz var mi? Büyüdükçe oyalamak zorlaşıyo..
Bu arada diş kaşıyıcı konusunda deneyimi olanlar.. sulu susuz ne tavsiye edersiniz?
Ben tiny love tekmele oyna aldim. Ellerini bilincli kullanmaya basladigindan beri kavga halinde asili oyuncaklarla, koparip yemeye calisiyo :) aynasi da var halinin ona dikkat ederse bir sure duruyo amaOyun halisi konusunda tavsiyeniz var mi? Büyüdükçe oyalamak zorlaşıyo..
Bu arada diş kaşıyıcı konusunda deneyimi olanlar.. sulu susuz ne tavsiye edersiniz?
Nasil icirebilisiniz bilmiyorum cok gecmis olsun. Ama sadece oksuruk varken ilac yazmamasi iyi bir sey bence. Keske tum doktorlarin son caresi ilac olsaSlm arkadaşlar oğlum hasta oldu bikaç gün önce öksürmeye başladı hemen dr a götürdük muayene etti ilaç yazmadı ateş olursa gel dedi başından savar gibi gönderdi bugün yine götürdük çünkü öksürügü ilerledi bu sefer nezle olmuş dedi ilaç yazdı surubun tadı çok kötü içmek istemiyor moralim çok bozuldu
Anne sutu aliyor zaten 6 aydan once vermeyi dusunmuyorum.gerek yokmus hicMerhaba arkadaşlar. Aranızda bebise su vermeye başlayan var mi
Doktor bize verin dedi suyun tadına alısması için. .ben de sizin gibi düşünüyordum. Ikilemde kaldimAnne sutu aliyor zaten 6 aydan once vermeyi dusunmuyorum.gerek yokmus hic
Suyun tadina alisir canim ne var onda:) sadece anne sutu mu aliyor bebeginizDoktor bize verin dedi suyun tadına alısması için. .ben de sizin gibi düşünüyordum. Ikilemde kaldim
evet sadece anne sütü alıyorSuyun tadina alisir canim ne var onda:) sadece anne sutu mu aliyor bebeginiz
Ben havalar sicak diye eskiye gore daha sık emziriyorum. Saglam kaynaklar suya gerek olmadigini hatta zarari olabilecegini soyluyorlar.evet sadece anne sütü alıyor
mama veren anneler de içine su katıyor ama.ishal yapacağı için mi zararlı acaba?teşekkürler ilginiz içinBen havalar sicak diye eskiye gore daha sık emziriyorum. Saglam kaynaklar suya gerek olmadigini hatta zarari olabilecegini soyluyorlar.
Evet zaten mama da cok mecburi durumlar icin olmali. Bebegin karnini bosa sisirmek oluyo hem de anne sutunun yaninda onun faydasi nedir ki:) zaten sivi aliyor bebek bol bolmama veren anneler de içine su katıyor ama.ishal yapacağı için mi zararlı acaba?teşekkürler ilginiz için
Çok geçmiş olsun, şmdi nasıl düzelmiştir insallah biraz..Slm arkadaşlar oğlum hasta oldu bikaç gün önce öksürmeye başladı hemen dr a götürdük muayene etti ilaç yazmadı ateş olursa gel dedi başından savar gibi gönderdi bugün yine götürdük çünkü öksürügü ilerledi bu sefer nezle olmuş dedi ilaç yazdı surubun tadı çok kötü içmek istemiyor moralim çok bozuldu
3ay kontrolünde dr.umuza sormuştuk su vermeye gerek var mı diye, hani yaz geldi çok terliyo ama herzamanki gibi emiyo aradaki sıvı kaybını suyla mı kapatmk gerek diye, gerek yok dedi bize, bu arada sadece anne sütü alıyo bizimki de, dr gerek yok suya ama vermenizin de hiç bi zararı yok siz nasıl istersenjz dedi, biz de 2-3 gündür deneme amaçlı veriyoruz, günde 1 er kez denedik zaten zorlamadan, 10ml falan içti ben de çok şişmesin diye fazla vermedim ama günde en az 2-3 kez vericem artık cünkü yataktan her kalktığında sucuk gibi.. bu arada bayılarak içmiyo benimki suyu, ama biberondan mı yoksa şekerli anne sütünden sonra su yavan geliyo da ondan mı bilemedim :))Merhaba arkadaşlar. Aranızda bebise su vermeye başlayan var mi
Benimki de çok akıtıyo, dr diş hazırlığından olabilir önemli değil dedi :)Bebegim 3.5 aylık ve cok salya atiyor. Sizin bebeklerinizde de var mı?dış cikarma belirtisi olabilir mi yoksa normal mi
Her bebek aynı değildir canım benim ki kafasını tutuyor ellerinden tutunca poposunun üstüne oturuyor ama hemen kaldırıyorum oturmuyorum bi de yan dönmeye basladı bi kaç güne yüz üstü de döner cok çabalıyor çünkü oyun halısının cok faydasını gördüm ben oyuncakları iki eliyle tutup agzına Götürmeye calısıyorKızlar bebeğininx kollarından tutuncs kendi kafasını kaldırabiliyor mu bizimki 3,5 aylık yapamıyo başını sallandırarak tutabiliyo sizinkiler nasıl acaba doktor normal dedi ama bile miyorum
ben yeni DoğanSelam.. kanguru kullanmaya başladınız mı?? Var mı tavsiye bu konuda?
Evet zaten mama da cok mecburi durumlar icin olmali. Bebegin karnini bosa sisirmek oluyo hem de anne sutunun yaninda onun faydasi nedir ki:) zaten sivi aliyor bebek bol bol
Canım onları nasıl attın Buzluga ben de yapmak istiyorum şansımıza ek gıdaya geçeceğimiz dönem şeftali Kayısı vs olmayacak onları da vermek istiyorum komposto yapacak olan var mıÇok geçmiş olsun, şmdi nasıl düzelmiştir insallah biraz..
3ay kontrolünde dr.umuza sormuştuk su vermeye gerek var mı diye, hani yaz geldi çok terliyo ama herzamanki gibi emiyo aradaki sıvı kaybını suyla mı kapatmk gerek diye, gerek yok dedi bize, bu arada sadece anne sütü alıyo bizimki de, dr gerek yok suya ama vermenizin de hiç bi zararı yok siz nasıl istersenjz dedi, biz de 2-3 gündür deneme amaçlı veriyoruz, günde 1 er kez denedik zaten zorlamadan, 10ml falan içti ben de çok şişmesin diye fazla vermedim ama günde en az 2-3 kez vericem artık cünkü yataktan her kalktığında sucuk gibi.. bu arada bayılarak içmiyo benimki suyu, ama biberondan mı yoksa şekerli anne sütünden sonra su yavan geliyo da ondan mı bilemedim :))
Benimki de çok akıtıyo, dr diş hazırlığından olabilir önemli değil dedi :)
Biz diş kaşıyıcı aldık hem sulu hem susuz, bi de oyuncaklı aldık iyi oldu, hem parmağım yerine onları çiğniyo hem de yatırdığım yerde oyalanıyo en azından 15 dk falan çamaşırımı asabiliyorum veya bulaşık makinasını boşaltabiliyorum, yoksa parmağımı canımı yakacak kadar ısırıyodu
Mama kaşığı kutulu yokmuş civilde, sonra ebebekten bakarız dedik, güneş için şapka baktık o da yokmuş ona da sonra bakalım dedik
Bu qrada ek gıdaya geçeceği zaman için bahçeden kompostoluk erik, dut vs toplayıp buzluğa attım, organik organik yer artık kışın da :)
Valla ben bu aralar pek bi heveslendim kendim yapicam oyun halisini. Su bayram ciksin aradan ilk isim onu yapmak olacak netten oyun halisi arastirirken pek cok annenin kendi yaptiklari oyun halilarini gorunce cok hosuma gitti. Boyle seylerle ugrasmayi cok seviyorum. Dogumdan once lohusa terligimide kendim suslemistim.Oyun halisi konusunda tavsiyeniz var mi? Büyüdükçe oyalamak zorlaşıyo..