2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk günler deniycem. Sabaha kadar bol su içmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sütüm azalmaz baktım azalıyor tutmuycam.
Benim annemde aynısını söylüyor bende öyle yapayım bari tutamazsam üzüleceğim tutmayada çok umudum yok . Bizim buralar çok sıcak oluyor birde. Rabbim yardımcı olsun inşaallah tüm tutacak olanlara. Bu arada sizin Bebeğin cinsiyeti sonradan değişmişmiydi öyle hatırlıyorum sanki ne oldu kızmı erkekmi bebeğiniz. Şimdiden hayırlı ramazanlar.

Bende çok kararsızım yaptırıp pişman olan var mı ki bizimkinin zaten kusması çok ilacı verdikleri an kusucak yani ğek bi işe yaramıycak zaten çoğu kişi yaptırmaz gibi me geliyo fiyattan dolayı

Bende çok kararsızım yaptırıp pişman olan var mı ki bizimkinin zaten kusması çok ilacı verdikleri an kusucak yani ğek bi işe yaramıycak zaten çoğu kişi yaptırmaz gibi me geliyo fiyattan dolayı
Zaten çok gerekli olsaydı devlet bu aşıyı diğer aşılar gibi Sağlık ocaklarında ücretsiz uygulatırdı herhalde bu arada fiyatı ne kadar ki çok pahalı derken ?

Kızlar hava çok sıcak bebişlere ne giydiriyorsunuz kısa kollu giydiren varmı bırde bebişinin odasında cam açıyormuşsunuz ben açıyorum ama hasta ederim diyede korkuyorum ama açmassam çokk sıcak evim çok güneş alıyo bayılıcak gibi oluyorum sürekli hareket edince Ateş basıyo resmen menapozlu karılar gibiyim .

Istanbuldayiz kisa kollu tisort ve şort giydiriyorum o kadar.

Zaten çok gerekli olsaydı devlet bu aşıyı diğer aşılar gibi Sağlık ocaklarında ücretsiz uygulatırdı herhalde bu arada fiyatı ne kadar ki çok pahalı derken ?

Saglik ocaklarinda yapilip yapilmamasi ile gerekliligi arasında bir iliski yok bundan kac yil once su cicegi aşısı da ucretsiz yapılmıyordu paraliydi ama bu o asinin gerekli olmadigini gostermez belki bundan 5 yil sonra rotavirus de aşı takvimine girecek bilemeyiz

Kızlar şu rota virüs aşısını yaptırıcak mısınız sizben kararsızım doktor bize bıraktı açıkcası siz ne yapıcaksınız yan etkileri varmış sanırım
Ben yaptırcam kısmetse eşimin yeğeni 2 gün hastanede yattı bundan dolayı sağlık ocağındaki hemşire o zaman önemli olsa sağlık bakanlığı verir ücretsiz olur Demiş ama hasta olup hastanede yatmaktan sa yaptırmak en Güzeli

Kızlar kısa bi sürreliğine huggies bez kullandım çok kalın geldi bana beğenemedim sonra yeniden prima premiuma döndüm ama şimdi bakıyorum bebeğimin poposu ıslak kalıyo çişi emmiyo gibi bez bide kaka yapınca çıkıyo dışarı belinden
Şimdi diyorım ki molfix nasıl acaba ondada ıslaklık ve kaka çıkması olur mu kullananlar yorum yapabilir mi
Yada canbebe nasıl

geçen sene hamile olduğumu bilmeden oruç tuttum.hamileliğn ilk ayı olduğu için midir bilinmez bir de hep evdeydim sıcakatan dışarda gezemiyordum pek zorlamamıştı.ama şuan suyu az içsem öğünleri geciktirsem sütüm az geliyor bunu fark ediyorum.bebeğim de zaten doymadım diye ağlıyor.bebişlerimizin sağlıkları da önemli beslenmesi. mükellef olup olmamayı sorucam bakalım.bilgi ednirsem size de yazmaya çalışırım.

Ben yaptirdim kizlar...
152 lira rotarix adli olanini...
Ilk oglumda da yaptirmistim sukur rotaya yakalanmadik...
Iki dozlu olanlari 3. Ve 5. Aylarda yaptiriliyor...
Yaptirmadan once fazla emzirmeyin ki kusmasin bebisler...
Oral yolla aliniyor...
Kusmasi olursa tekrar alinmasi gerekiyor cunku...

Ben slepy,prima normal olanından ve molfiks kullandım ve molfikse karar kıldım memnunum şimdiye kadar kakasının idrarının dışarı taştığını görmedim hiç. Prima kullandığımda beze bakınca çok ıslandığı belli oluyodu bezin rengi idrar rengi oluyodu dediğin gibi ince olmasından olabilir ama molfikste hiç belli olmuyo açmayanı kadar. Canbebeyi hiç bilmiyorum arkadaşım prima premium çare iyi diyodu ama denemedim. ben de Huggies kullanmayı düşünüyodum son günlerde erkekler için olanından ama bakalım..

Kızlar şu rota virüs aşısını yaptırıcak mısınız sizben kararsızım doktor bize bıraktı açıkcası siz ne yapıcaksınız yan etkileri varmış sanırım
Doktorum öneririm ben kendi çoçuklarıma yaptırdım dedi sağlık ocağındaki hemşireler genelde ilk çocuklarda bi sıkıntı olmuyo virüsü çok kapmıyorlar sonraki çocuklarda virüs kapma oranı daha çok oluyo dedi bizde kararsız kaldık fiyat pahalı ve bebeğim çok kusuyo boşa gitmesinden korkuyorum birazda

Bende hayvana ten memnun kalmadım ama slpeey cok iyi carrefuarlarda kampanyalı şuan 20 tl

Sanırım iğne olarak ta Yapılıyor diye biliyorum Kızımın 1. Ay aşısında sağlık Ocağında bi bebek ağzından kabul etmedi ona vurdular bi sorun isterseniz sağlık Ocağına

Huggies iyi ama çok kalın geldi bana molfix denemedim denemek istiyorum bi ara

Yaptırdık biz aşıyı. Hiçbir problem olmadı. İştahla ağzını şapurtatarak yuttu benim minnoşum:) akşamına da yan etki göstermedi şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…