Bu arada giydiremedigimiz kiyafetleri var hala, cok hizli buyuyolar, ama kusma olayi da cok oldugu icin bol kiyafet lazimmis iyiki almisim diyorum, bu sabah yarim saat arayla 2 kiyafrt degistirdik içli dışlı, biri cişten biri çok kustu ondan.. bol bol ağız mendili lazim oluyo bizde, belki cok emip cok kustugu icin bilemiyorum..
Hala alta uzun kollu body takimi, yine uste uzun kollu tulum veya takim giyiyo, havalar biraz daha duzelsin sonra altina kisa kollu body giydiririz heralde, sıcağa alıştırmak istemiyorum ama üşür diye de korkuyorum :/
Sağıp dolapta süt saklamak istiyorum ama her dk emmek istedigi icin sagmaya sut kalmiyo, yani süt poşetinde olmasi gereken fazla süt kusmuk olarak geri dönüyo bizde :)) israf oğluşuumm diyorum ama dinleyen kim :) simdiye kadar sadece 30ml lik 2 poset attim buzluga :)))) olur ya bigün bırakmam gerekir birine, bikac poseti biraraya getirir bi öğün idare eder diye yapiyorum ben de..
Bu arada dikişlerim çok geç iyileşti, zaten benim için işkenceli tarafı o oldu, 1ayda anca dikişler düştü, acısı sızısı hala devam ediyo dün 40ımız çıktı hala rahat değilim.. bunlari da anne olacaklar belki okuyodur diye yaziyorum, ben artik hic iyilesmeyecek saniyodum o lohusalık haliyle de tabi daha kötü hissediyodum, merak etmeyin geçecek:)
Mevlüdümüzü de ne zaman yapicam bilemiyorum hala.. kendimi biraz daha toparlamam lazim galiba..
Aklima geldikce biseyler yazarim yine..