Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekuur ederim saolun...gecmiss olsun ins bir daha yasamazsin canimm..
aynen bende aldım hemde 2 kilo tabiki önceden spor yapıp bi anda bırakınca çok normal doktorum sporu 3 ay yasakladı dikkat etmek lazım aslındakızlar kilo alanınız var mı ? ben aldım şimdiden de :S
ben zayifliyorum 3 kg vermisim 57 iken 54e dustumkızlar kilo alanınız var mı ? ben aldım şimdiden de :S
Ayy masallah canim yaa ne guzel ins bende duyarim cuma gunuBiz doktora gittik geldik hersey yolunda tik tik hiphizli atan kalp seslerinide duyduk cok sukur darisi bekleyenlerin basina
amin canımm hepimiz için iyi olasn ne ıse o olsunAllah hakkınızda hayırlısını versin inşallah, bu mart annelerinde ne kadar çok fire vermeye başladık (( sağlıklı gebelik olanlar kadar sağlıksız olanlarda çok malesef ((((((((((
Sadece folikasit kullaniyorumkalp atislarini da duymak ne guzell darisi basimiza..progestan almiyormusunuz folik asit ve kan sulandirici ilac?
Insallah saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur canimBenimde geç döllenme ama dün dr keseyi ölçtüğünde hala 1.6 mm di embriyoda 2-3 mm di geçen haftada aynıydı o yüzden canım sıkıldı 4 gün var mucize olması lazım sanırım, Hayırlısı ise olur inşallah olmazsa da rabbim bebeği sürpriz yapmıştı bana Verende o Alacaksa da o ...
Canim endokrine de gittin miSadece folikasit kullaniyorum
Guzel gelistiyse duyulur canim 6+2 de genelde duyuluyomus ama duymazsanda uzulme bazen bebisler naz yapiyo 7 haftanin sonuna dogru anca duyuruyo o tik tiklariKubrali5454 hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah benim yarin tam 6 hafta oluyor carsamba 6+1 de duyulur mu acaba kalp atışı sabirsizlaniyoruz sorun olmaz inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz
Insallahhh duyarsin canim benimAyy masallah canim yaa ne guzel ins bende duyarim cuma gunu
Benim doktorum sinirin altinda hamilelikte 2.5 diye bi sinir yok onu nerden duydun canini sikma her ay kontrol edicem eger dusmeyip cikarsa hap o zaman kullanirsin dediCanim endokrine de gittin mi
Ben de 15 Temmuzda keseyi gördüm bir sürü kan fln verdim 24 temmuzda kalp atışları için gel dediler.. Nedense kalp atışlarını duyuncaya kadar rahatlıyamıycam heralde.. Bi de bende hiç mide bulantısı falan yok normalmi bu arkadaşlar??
Tren gibi tikir tikir calisiyo gogsunde minik bi yer kalkip iniyo surekli doktor iyice yakinlastirip gosterdi :)evde kedisi olan anne adayı var mı aramızda
kız bebeklerin kalbi daha hızlı atarmış :)
Hmm anladim canim benimki yükseliyoBenim doktorum sinirin altinda hamilelikte 2.5 diye bi sinir yok onu nerden duydun canini sikma her ay kontrol edicem eger dusmeyip cikarsa hap o zaman kullanirsin dedi
İnşallah canım :) Peki mide bulantıların ne zaman başladı? Ben tabi isterim ki bulanmasın hiçbirimizin ama sanırım normal olan bulanması ondan bu kadar üstünde duruyorum açıkçasıBende 10 temmuzda keseyi gördüm 24 temmuzda kalp atışı için gel dedi benimde sabahları çok oluyo kusuyorum gün içinde bulanıyo ama öyle öğürme gibi değil ben rahatım ya kalp atışınıda dıyarız minnaklarımızın inşallah Allah hepimizin eline sağlıkla almayı nasip etsin
Benim daha onceden yoktu artik bidahaki ay tekrar yaptiracam zaten ayda bi kontrollere dustuk bi ay sonra gorecem bebisi ufffHmm anladim canim benimki yükseliyo
amin inşallahInsallah saglikli bi sekilde kucagina almak nasip olur canim