Gurbetım sen martmı subatmı dogum yapacaksın canımgunaydin fistiklarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gurbetım sen martmı subatmı dogum yapacaksın canımgunaydin fistiklarrrr
keskee canimmm kucuk bir kizim.var onunla.ilgilenmeliyim.esimde hastaaa aileceee gribix m3cbur ayakta durmaliyimbil bol sivi al limon ilik su karabiber karisimi bogazina da iyi gelir cokca yat dinleniy
merhabaaa
yıllardır bu siteyi takip ettim her yazılanı okudum
4 yıllık evliyim 2 kere kist ameliyatı oldum 3 kere aşılama yaptırdım
çoookk dua ettim Rabbim kendiliğinden verdi şükürler olsun
4+4 hamileyimmm beni de aranıza alınnn :)
merhabaaa
yıllardır bu siteyi takip ettim her yazılanı okudum
4 yıllık evliyim 2 kere kist ameliyatı oldum 3 kere aşılama yaptırdım
çoookk dua ettim Rabbim kendiliğinden verdi şükürler olsun
4+4 hamileyimmm beni de aranıza alınnn :)
Günaydın sizin bugün kontrolunuz vardı değilmi? kalp atışı içingunaydin fistiklarrrr
Geçmiş olsun bende 23.00 civarı hastanedeydim kahverengi akıntı korkuttu ama kese düzgün dedi dr kalp atışı için 24 temmuzu bekliycem vakit geçmiyor endişem hat saffada bebekde bir gelişim geriliği var diye aklım çıkıyor.mrb herkese ben dun geceyi hastsnede gecirdim aksam kanamam oldu ilk defa oldugu icin beni cok korkuttu cok sukur bebegim iyi bir sorum yok bir an kaybedecgim korkusuna kapildim cok kotu oldum ama cok sukur iyiyz ....insallah sizler yssamazssiniz
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün.Biz doktora gittik geldik hersey yolunda tik tik hiphizli atan kalp seslerinide duyduk cok sukur darisi bekleyenlerin basina
Amin canim gelisim geriligi falan olmaz hic korkma bende gec dolleme yasadim adete gore gecen gittigimde 4+3 dum simdi 6+2 olmam gerekiyodu ama guzel gelismis ultrason 6+6boyutunda oldugunu gosteriyo dedi doktor sikinti yok cok sukurHayırlı olsun sağlıkla büyüsün.
Geçmiş olsun bende 23.00 civarı hastanedeydim kahverengi akıntı korkuttu ama kese düzgün dedi dr kalp atışı için 24 temmuzu bekliycem vakit geçmiyor endişem hat saffada bebekde bir gelişim geriliği var diye aklım çıkıyor.
gecmiss olsun ins bir daha yasamazsin canimm..canm benimki baya kanamaydi sok oldum gorunce panikledim zaten gun icerisinde bir surru aksilik yasadik ama yetisdik hastaneye
Benimde geç döllenme ama dün dr keseyi ölçtüğünde hala 1.6 mm di embriyoda 2-3 mm di geçen haftada aynıydı o yüzden canım sıkıldı 4 gün var mucize olması lazım sanırım, Hayırlısı ise olur inşallah olmazsa da rabbim bebeği sürpriz yapmıştı bana Verende o Alacaksa da o ...Amin canim gelisim geriligi falan olmaz hic korkma bende gec dolleme yasadim adete gore gecen gittigimde 4+3 dum simdi 6+2 olmam gerekiyodu ama guzel gelismis ultrason 6+6boyutunda oldugunu gosteriyo dedi doktor sikinti yok cok sukur
kızımda hiç bulantı vs yaşamamıştım bu gebelikde Biraz var umarım geçerBenim birde 2006 ocak dogumlu oglum var...aynen sansliyiz bizimkiler buyudu ama benim bulantim cok bisey yiyemez oldum hersey kokuyor migdem cok fena normal halimiz nasildi onu bile unuttum..cok fena oldum hele bu sabah
Merdivenlerden inerken bi sızlama oluyor bende de biraz daha dolgunlaştı zamanla olur sizde deBen
bende aynı seyler oldu hemen hemen ama sanırım psıkolojık cunku adet sancılarım cogaldı bırde göguslerımde hiç degısıkkık yok benım
kalp atislarini duydunuz mu kizlarrre ben daha yeniyimm duymam 2 3 haftaya kadar sanirim
canimmm doktora git gun al o sana gun verecekk bu zamanda gel diyecekkk doktorunu ara randevu al...ill bebisin mi?kızımda hiç bulantı vs yaşamamıştım bu gebelikde Biraz var umarım geçer
Merdivenlerden inerken bi sızlama oluyor bende de biraz daha dolgunlaştı zamanla olur sizde de
Habibte henüz duymadım bugün Bhcg yaptırdım 341.43çıktı değerim reglimden 4gün geçti daha ne zaman gitsem acaba doktora