Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atar inşallah 7-8 haftalıkken kesin bilgi olur olumsuz düşünmeyinMerhaba kızlar
benimde bugun kont vardı gecen hafta bugun 6+0 haftalıktı kese var bebek yoktu
bugunde bebegi gördu ama kalp atısı yok ayrıca 6+1 gunluk görünüyo haftaya
tekrar gideceğim eger kalp atısı yoksa kürtaj olacagım benden
haberler bu kadar Rabbim herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin
kız bebeklerin kalbi daha hızlı atarmış :)Biz doktora gittik geldik hersey yolunda tik tik hiphizli atan kalp seslerinide duyduk cok sukur darisi bekleyenlerin basina
hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı? bazı forumlarda 1000 küsür yazmışlar benim adetime 3 gün kala 45 ve adet günümde 140 çıkmıştı, sizlerin nasıl?
Benim adet günümde 195 adetten 5 gün sonra da 1643 çıktıhamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı? bazı forumlarda 1000 küsür yazmışlar benim adetime 3 gün kala 45 ve adet günümde 140 çıkmıştı, sizlerin nasıl?
Adetten 1 gün önce 333,6 ydı adetten 2 gün sonra 1290dı.hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı? bazı forumlarda 1000 küsür yazmışlar benim adetime 3 gün kala 45 ve adet günümde 140 çıkmıştı, sizlerin nasıl?
Ikiz var mı ailede?Benim adet günümde 195 adetten 5 gün sonra da 1643 çıktı
İkiz yok canım daha doktora yarın gideceğimIkiz var mı ailede?
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah, bu mart annelerinde ne kadar çok fire vermeye başladık (( sağlıklı gebelik olanlar kadar sağlıksız olanlarda çok malesef ((((((((((Merhaba kızlar
benimde bugun kont vardı gecen hafta bugun 6+0 haftalıktı kese var bebek yoktu
bugunde bebegi gördu ama kalp atısı yok ayrıca 6+1 gunluk görünüyo haftaya
tekrar gideceğim eger kalp atısı yoksa kürtaj olacagım benden
haberler bu kadar Rabbim herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin
ADETTEN 1 GÜN ÖNCE 60tı.hamileliğinizi ilk öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı? bazı forumlarda 1000 küsür yazmışlar benim adetime 3 gün kala 45 ve adet günümde 140 çıkmıştı, sizlerin nasıl?
aynen, baş dönmesi değil mübarek sanki oturduğum yerde dandik bir otobüste gider gibi bir haldeyim öyle feci bir dönme benimkisiHerkese bebden de gunaydin calisan annekere Allah bir kkat daha yardim etsin...bulantilar basdonmesi hat safhada bende evde yesem birturlu yemesem burturlu midem agzimda sanki