• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben de gece hiç uyuyamadim.kemiklerim ağrıyordu... Kımıldayamiuordum.sabah uyanınca da karın davul gibiydi...sanki icemde patlamaya hazır bir bomba vardı...ayaklarimin altı vajinam ayyyy çok ağrıyordu...normalde de çok ağrıyordu ama.dün temizlik yapmistim.ondan.bu kadar şiddetlendi galiba....camları da sileyim dedim ama 4.katta oturduğumuz için kendime guvenemedim bu gobekle...
ay silme cam falan, kızlar yormayın kendinizi yaa :)) valla enerjiye ihtiyacımız olacak, depolayın accuk :)

Kızlar göğüs kalkanı aldınız mı acaba lazım mı
göğüs kalkanı, göğüs pompası, biberon sterilizatörü, biberon ısıtıcısı vs şeyleri almadım, şuan gerek yok bence, dooğum sonrası gerekirse alınır.

Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.
yaz tabi ne demek, keşke elimizden birşey gelse ama hepimiz bir tuhafız zaten bu aralar :KK51::KK53: eşin sanki evet biraz fazla ilgisiz gibi ama işte herkes bir olmuyor ki..
şimdi konuşmaya çalışsan seni fazla yorar bence de, ama sen bilirsin tabi, istersen şu doğum işini de atlat sonra konuşursunuz artık, bilemiyorum ki :/

[COLOR=#8000ff .!.:
göğüs kalkanı, göğüs pompası, biberon sterilizatörü, biberon ısıtıcısı vs şeyleri almadım, şuan gerek yok bence, dooğum sonrası gerekirse alınır.
[/COLOR]
:/
bence hiç biberon olayına girmeyin derim. bebek biberona alışınca emmeyi bırakıyor. çok mecbur kalırsanız mamayı kaşıkla verebilirsiniz. ben 3. gün mama vermiştim süt az olduğu için, ama kaşıkla. sonradan bebek emmeye bşlayınca sütüm daha çok geldi.

Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.

Canım insanın ister istemez canı sıkılıyor konu eşin olunca dahada çok etkileniyor insan benimde hamileliğimde bi dönem oldu böyle normalde çok ilgilidir ama bi dönem pek umursamadı beni çok uzun bi zaman şikayet etmedim sustum bekledim ama sonunda fena patladım o gün bugündür daha dikkatli :KK76:
senin eşin önceden nasıldı yani belkide sana hamileliğinden dolayı öyle geliyordur çünkü normalde hiç takılmadığım üzülmediğim şeylere üzülür oldum sorun bizdede olabilir :KK19: konuşmayı denemelisin eşinle anlamıyorlar işte bizi napsınlar :KK67:

Ya kızlar ben normalda 30 40 dk cok iyi yürüyebiliyodum:KK55: bu gun ciktim yurumek icin o_O aferdesiniz ama cisim gelmesin diye:KK48: yaptimciktim ona ragmen :KK17: iki dk sonra bi baski oldu anlatamam hep yurudugum yolu yuruyemez oldum :KK75: altima yapicakmisim gibi ewe krndimi zor attim geldim hemn lavoya girdim amasıkıstigim kadarda yoktu acikcasi var mi ayni sikintiyi yasayan:KK64:o_O
:KK31:Beeeen:). Artık yürüyüş yapamıyorum 1 haftadır. 4. Aydan beri 5 km yürüyodum haftanın 3 günü. En son yürüdüğmde doktoruma sordum karnım sertleşiyor ve çabuk yoruluyorum. Alttan baskı oluyor tuvaletim geliyor dedim. Yürüme artık dedi:(. Aynı senin dediğin gibi nasıl tuvaletim geliyor hissediyorum ama sıkıstıgım kadar olmuyor dediğin gibi resmen .

Canım insanın ister istemez canı sıkılıyor konu eşin olunca dahada çok etkileniyor insan benimde hamileliğimde bi dönem oldu böyle normalde çok ilgilidir ama bi dönem pek umursamadı beni çok uzun bi zaman şikayet etmedim sustum bekledim ama sonunda fena patladım o gün bugündür daha dikkatli :KK76:
senin eşin önceden nasıldı yani belkide sana hamileliğinden dolayı öyle geliyordur çünkü normalde hiç takılmadığım üzülmediğim şeylere üzülür oldum sorun bizdede olabilir :KK19: konuşmayı denemelisin eşinle anlamıyorlar işte bizi napsınlar :KK67:
genel de de pek bi paylaşımımız olmaz herkes kendi dünyasında kendi hayatı ile meşguldur arada bi ortak bişiler yaparız ama hamileliktn beri hiç ortak yaptığımız birşey kalmadı.aslında eskden bi meşgalesi olsa stresini atsa ne iyi olur diyordum şimdi bi hobi buldu kendine spor yapmak ve dağ bayır yürümek gibi ama çok sık yapınca rahatsız edici olmaya başladı açıkcası. belki normal olsam konuşurdum ama bu halde hiç konuşabilecek gibi değilim. dün akşam biraz beni ddışarı çıkarmıştı film felan seyretmiştik. bugun de yine kendi kendine pln yapıyor ama bana soruyor gideyim mi diye. ben de hiç vakit geçirmediğimizi söyledim dün çıktık ya işte diyor.

ay silme cam falan, kızlar yormayın kendinizi yaa :)) valla enerjiye ihtiyacımız olacak, depolayın accuk :)

yaz tabi ne demek, keşke elimizden birşey gelse ama hepimiz bir tuhafız zaten bu aralar :KK51::KK53: eşin sanki evet biraz fazla ilgisiz gibi ama işte herkes bir olmuyor ki..
şimdi konuşmaya çalışsan seni fazla yorar bence de, ama sen bilirsin tabi, istersen şu doğum işini de atlat sonra konuşursunuz artık, bilemiyorum ki :/
doğumdan ssorna hiç onun yüzüne bakarmıyım oğluşum varken:D şimdi yokluktan yanlızlıktan ilgi bekliyorum ama bulamayınca üzülüyorum.

Ben pek kilo almadim bebeğim 3250 gr zaten hepi topu 7kilo aldim. Eğer bebek doğunca emerse 4 kiloyu vermek pek sorun olmaz gibi geliyor..[/QUO
Canım ben dependin emici külotlarından aldım 10 lu bide arasına pedler var ya onlardan koyarım tamamdır diye düşünüyorum çünkü pijamam krem rengi batsın istemiyorum sende öyle yapabilirsin
benim de pijamam geceliğim hep krem rengi. Ben de şu emici külotlardan alayım madem. Sanki daha korunaklı gibi. Peki dokusu nasıl. Naylon gibi haşur huşur bişey değil dimi? Yürürken falan ses çıkartmasın:KK48:

Aman haa o da eksik kalsın ben de ortada çok gezdiğim de ertesi gün elimayağımın şiş uyanıyorum sanırım kendimizi yormamamuz lazım
Kendimi çok enerji dolu hissediyorum.sanki enerji icegi ictim :D bu gün camasirlari katla ütü yap çamaşır ,yemek yao ,mutfağı toparla ,eşi idare et :D yogundum yanı :)

Bu gün bir daha olmadı ama bebek hareket ettikçe bıçak saplanır gibi oluyor artık :KK43:
o zaman henüz birşey yoktur merak etme, bebek hareket ettikçe alttan bıçak batması bende 2 haftadır falan oluyo, hatta son 1 saattir sürekli yapıyo, oturduğum yerde canımı yakıyo istemsiz olarak ahh diye sesim yükseliyo hatta, diyorum şimdi kukumdan çıkacak :)))) ama başkaca sancı falan yok, bakalım sıpalarımız ne zaman gelecek :))

:KK31:Beeeen:). Artık yürüyüş yapamıyorum 1 haftadır. 4. Aydan beri 5 km yürüyodum haftanın 3 günü. En son yürüdüğmde doktoruma sordum karnım sertleşiyor ve çabuk yoruluyorum. Alttan baskı oluyor tuvaletim geliyor dedim. Yürüme artık dedi:KK43:. Aynı senin dediğin gibi nasıl tuvaletim geliyor hissediyorum ama sıkıstıgım kadar olmuyor dediğin gibi resmen .
ayy ben de dr.uma yürüyemiyorum bıçak saplanıyo çok zorlanıyorum diyorum, yürüyeceksin normal istiyosan diyo, dinlene dinlene dura dura da olsa yürü merdiven in çık diyo, ki sancılarım başlasın bebiş daha büyümeden doğurayımmış, öyle diyo :KK51::KK53::KK47:o_O

genel de de pek bi paylaşımımız olmaz herkes kendi dünyasında kendi hayatı ile meşguldur arada bi ortak bişiler yaparız ama hamileliktn beri hiç ortak yaptığımız birşey kalmadı.aslında eskden bi meşgalesi olsa stresini atsa ne iyi olur diyordum şimdi bi hobi buldu kendine spor yapmak ve dağ bayır yürümek gibi ama çok sık yapınca rahatsız edici olmaya başladı açıkcası. belki normal olsam konuşurdum ama bu halde hiç konuşabilecek gibi değilim. dün akşam biraz beni ddışarı çıkarmıştı film felan seyretmiştik. bugun de yine kendi kendine pln yapıyor ama bana soruyor gideyim mi diye. ben de hiç vakit geçirmediğimizi söyledim dün çıktık ya işte diyor.
boşuna kendini üzüyorsun. erkeklerin geneli böyle ilgisiz. bir de hamileliğin hormonlarıyla daha duygusallaşıyorsun, daha çok gözüne batıyor. bir yerde okumuştum, erkeklerde baba olmak psikolojilerini etkiliyormuş diye. bütün zorluk bizde tabi ki, ama onlar duruma zor alışıyorlarmış. benim eşimin de çok ilgili olduğu söylenemez.

:rolleyes: demekki benim bebisde iyice asyagiya indi yohsa geliyo mu belimdede bi agri var heycandan agri girdi belime:KK9:
o_O ay sen cok azicik bi kilo amissin dogru hemencecik vrrirsin ben 20 kiloya yakin aldimo_O ve cok zayifken hamile kalmisfim doktor normal dediama gel bana sor senin icin kolay benim icin epey bi zor olacak:KK34::KK35:
Ben
ben depend aldım kullanışlı geldi bana iççamaşırı şeklinde olduğu için iç çamaşırına da gerek yok kullan at , daha önce doğum yapanlar bu kolaylığından dolayı memnun kalmış, tavsiye ederim
teşekkürler canım ben de alayım bari.

boşuna kendini üzüyorsun. erkeklerin geneli böyle ilgisiz. bir de hamileliğin hormonlarıyla daha duygusallaşıyorsun, daha çok gözüne batıyor. bir yerde okumuştum, erkeklerde baba olmak psikolojilerini etkiliyormuş diye. bütün zorluk bizde tabi ki, ama onlar duruma zor alışıyorlarmış. benim eşimin de çok ilgili olduğu söylenemez.
hamile olduğumun farkında olduğunu sanmıyorum canım duygusuz adam hiç heyecanlı değil :) babalık stresi ne ona kendi stresi yetiyor zaten ama bende de onun stresini alıcak hal yok. ama haklısın biraz stresli bu ara kendisi.

G
Kızlar göğüs kalkanı aldınız mı acaba lazım mı
Göğüs kalkanı anladığım kadarıyla eğer göğüsler yara olursa hava alsın çabuk iyileşsin diye kullanılıyormuş. Çokta işe yarıyormuş. Sızan sütlerde kalkanda birikiyormuş sanırım. Kullanan birçok kişi memnun olduğunu söylüyor. Ben almak istiyorum açıkcası. Dursun kenarda lazım olabilir. Böyle o lazım olabilir bu lazım olabilir diye dünyayı aldık valla. Sonrasında en çok kullandıklarımızı da yazalım da bizden sonrakilere referans olalım bari:)

o zaman henüz birşey yoktur merak etme, bebek hareket ettikçe alttan bıçak batması bende 2 haftadır falan oluyo, hatta son 1 saattir sürekli yapıyo, oturduğum yerde canımı yakıyo istemsiz olarak ahh diye sesim yükseliyo hatta, diyorum şimdi kukumdan çıkacak :)))) ama başkaca sancı falan yok, bakalım sıpalarımız ne zaman gelecek :))

ayy ben de dr.uma yürüyemiyorum bıçak saplanıyo çok zorlanıyorum diyorum, yürüyeceksin normal istiyosan diyo, dinlene dinlene dura dura da olsa yürü merdiven in çık diyo, ki sancılarım başlasın bebiş daha büyümeden doğurayımmış, öyle diyo :KK51::KK53::KK47:o_O
Hadi yaaa:) benimki de bilio normal istediğimi. Gittiğimde bi daha soriim bakiim

Hep böyle ilgisizmiydi eşin yoksa son zamanlarda mı böyle oldu?

kızlar bebişler geldikten sonra emerlerken göğüslerin ucu acıyabiliyor, hatta yara olabiliyor. doğalını bulabilirseniz kantaron yağı çabuk iyileştiriyormuş. bilginiz olsun.

Back