- 16 Şubat 2009
- 4.616
- 1.158
- 133
ay silme cam falan, kızlar yormayın kendinizi yaa :)) valla enerjiye ihtiyacımız olacak, depolayın accuk :)Kızlar ben de gece hiç uyuyamadim.kemiklerim ağrıyordu... Kımıldayamiuordum.sabah uyanınca da karın davul gibiydi...sanki icemde patlamaya hazır bir bomba vardı...ayaklarimin altı vajinam ayyyy çok ağrıyordu...normalde de çok ağrıyordu ama.dün temizlik yapmistim.ondan.bu kadar şiddetlendi galiba....camları da sileyim dedim ama 4.katta oturduğumuz için kendime guvenemedim bu gobekle...
göğüs kalkanı, göğüs pompası, biberon sterilizatörü, biberon ısıtıcısı vs şeyleri almadım, şuan gerek yok bence, dooğum sonrası gerekirse alınır.Kızlar göğüs kalkanı aldınız mı acaba lazım mı
yaz tabi ne demek, keşke elimizden birşey gelse ama hepimiz bir tuhafız zaten bu aralar eşin sanki evet biraz fazla ilgisiz gibi ama işte herkes bir olmuyor ki..Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.
şimdi konuşmaya çalışsan seni fazla yorar bence de, ama sen bilirsin tabi, istersen şu doğum işini de atlat sonra konuşursunuz artık, bilemiyorum ki :/