• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu gün ilk kez farklı sancılr yaşıyorum korkmaya başladım ve bunu yaşadıktan sonra anldım ki diğerlerinden çok farklı gaz sancısıyla hiç alakası yok bu durumu yaşayan varmı korkuyorum hemen doğurmayım diye bu gün belime iğneler batıyor gibi belden vajinama ordan karnıma vurdu 1 dk fln sürdü geçerken bir kez daha oldu sonra saatlerce olmadı az önce aynısının daha hafifi oldu peş peşe düzenli değil sizlerde bu kadar belirgin oluyor mu annem bursada haftaya pazar gelcekti daha çok var diye çağırsammı acaba diyorum :(

Gasoline Gasoline bende gece yatağa yatınca sinirlerim bozuluyor canım hiç rahat etmiyorum artık öyle olunca ağlıyorum sinirleniyorum eşimide üzüyorum ne yapcağını şaşırıyor ağlaya ağlaya uyuyorum bazen uyuyuncada sabah kalkmak istemiyorum eşimde saat kaç olursa olsun uyandıramıyor korkuyor resmen geceki sinirim geri gelcek diye :)

Kızlar bu gün ilk kez farklı sancılr yaşıyorum korkmaya başladım ve bunu yaşadıktan sonra anldım ki diğerlerinden çok farklı gaz sancısıyla hiç alakası yok bu durumu yaşayan varmı korkuyorum hemen doğurmayım diye bu gün belime iğneler batıyor gibi belden vajinama ordan karnıma vurdu 1 dk fln sürdü geçerken bir kez daha oldu sonra saatlerce olmadı az önce aynısının daha hafifi oldu peş peşe düzenli değil sizlerde bu kadar belirgin oluyor mu annem bursada haftaya pazar gelcekti daha çok var diye çağırsammı acaba diyorum :KK43:

Dün gece bende farklı bir kasılma yaşadım ama devamı gelmedi. Doğumun sancılarının düzenli aralıklarla devam etmesi gerekiyor. Bende saatlerce bekledim ama devamı gelmedi. İkinci sancı gelmediği için doktorumu aramadım. sancıları takip etmeni öneririm. Allah yardımcımız olsun.

Dün gece bende farklı bir kasılma yaşadım ama devamı gelmedi. Doğumun sancılarının düzenli aralıklarla devam etmesi gerekiyor. Bende saatlerce bekledim ama devamı gelmedi. İkinci sancı gelmediği için doktorumu aramadım. sancıları takip etmeni öneririm. Allah yardımcımız olsun.
Benimde o ilk şiddetli gibi olmadı bir daha az az oldu öyle olsaydı arıycaktım şimdi takip ediyorum amin canım Allah yardımcımız olsun

Kızlar bu gün ilk kez farklı sancılr yaşıyorum korkmaya başladım ve bunu yaşadıktan sonra anldım ki diğerlerinden çok farklı gaz sancısıyla hiç alakası yok bu durumu yaşayan varmı korkuyorum hemen doğurmayım diye bu gün belime iğneler batıyor gibi belden vajinama ordan karnıma vurdu 1 dk fln sürdü geçerken bir kez daha oldu sonra saatlerce olmadı az önce aynısının daha hafifi oldu peş peşe düzenli değil sizlerde bu kadar belirgin oluyor mu annem bursada haftaya pazar gelcekti daha çok var diye çağırsammı acaba diyorum :KK43:
benim şuana kadar akşamları olan bel ağrılarımdan ve vajinama bıçak batmasından başka sancım olmadı hiç o yüzden bilmiyorum ki hiç.. bu gece biraz takip et bakalım nolacak..o_O

Gasoline Gasoline bende gece yatağa yatınca sinirlerim bozuluyor canım hiç rahat etmiyorum artık öyle olunca ağlıyorum sinirleniyorum eşimide üzüyorum ne yapcağını şaşırıyor ağlaya ağlaya uyuyorum bazen uyuyuncada sabah kalkmak istemiyorum eşimde saat kaç olursa olsun uyandıramıyor korkuyor resmen geceki sinirim geri gelcek diye :)
keşke uyanmadan uyuyabilsem, her tuvalete kalktığımda yanlarımın ağrımasından bacaklarımın ağrımasından zor uyuyorum ve sabahtan sonra bir daha mümkün değil yatamıyorum ağrıdan, uykum gelirse ancak oturarak uyuyabiliyorum, ne sağıma ne soluma bir daha uzanamıyorum bile...
benim kocama pek etkim olmuyo ya, o görmüyo pek ağlamamı, bu akşam gördü bi, üzüldü ama ona bi sinirim falan olmadığı için sorun olmuyo, sadece ne olduğunu anlamaya çalışıyo ve elinden bişey gelmeyince üzülüyo o kadar, geceleri de en fazla benim ah'lamalarıma uh'lamalarıma uyanıyo ben dönerken, çünkü dönmek işkence, iyi misin aşkım deyip uyumaya devam ediyo :KK53:

bi de 2 aydır falan fiziksel olarak çok zorlandıığım için hep karnımı okşayıp diyo ki, afedersiniz 'oğlum ananın ağzına ettin valla yaa' diyo :))))))

Benim kafam karıştı bu hasta bezi marketlerde satılan depend falan marka kadın mesane pedi denen şey mi? Doğumdan sonra orkid gece uzun falan kullansak olmaz mı ki? Hasta bezi şart mı? Bazısı da "emici kullan at külot "alın diyor? Haşır huşur naylon gibi bişeyse giyemem ben hangisini kullanmak lazım tecrübeliler bi yardımcı olsanıza:) hamile külodu götürmek lazım mı mesela ben hiç hamile külodu giymedim benim normal iç çamaşırlarımın hepsi bana oluyor ama olur da sezeryan olursam diye 1 tane ten tengi hamile külodu alıp götüreyim hastaneye diyorum siz ne diyorsunuz?
ben depend aldım kullanışlı geldi bana iççamaşırı şeklinde olduğu için iç çamaşırına da gerek yok kullan at , daha önce doğum yapanlar bu kolaylığından dolayı memnun kalmış, tavsiye ederim

Gasoline Gasoline canım bende eşime sinirlenmiyorum kendi kendime saçma şeylere o benim halime üzülüyor ona da sinirlenirim diye de temkinli davranıyor yazıkk :)) bende geceleri ahh vahhla eşimi uyandırıyorum noldu aşkım iyimisin diyor sürekli benim senden bi farkım var gece boyu uyuyamıyorum ama sabaha karşı bi uyuyorum sabah 7-8 gibi kalkıp süt muz fln yiyip tekrar yatıp deliksiz bir kaç saat daha uyuyorum gündüz ağrısız uyuyorum nedense
Benim bu sancı kimsede yok herhalde ayy korkmalımıyım acaba

Gasoline Gasoline canım bende eşime sinirlenmiyorum kendi kendime saçma şeylere o benim halime üzülüyor ona da sinirlenirim diye de temkinli davranıyor yazıkk :)) bende geceleri ahh vahhla eşimi uyandırıyorum noldu aşkım iyimisin diyor sürekli benim senden bi farkım var gece boyu uyuyamıyorum ama sabaha karşı bi uyuyorum sabah 7-8 gibi kalkıp süt muz fln yiyip tekrar yatıp deliksiz bir kaç saat daha uyuyorum gündüz ağrısız uyuyorum nedense
Benim bu sancı kimsede yok herhalde ayy korkmalımıyım acaba
korkma canım benim ya, devamı gelecek mi bi takip et bakalım, panik yapma sakın, düzenli gelmediği sürece bi anlamı yok zaten :)

Kızlar ben de gece hiç uyuyamadim.kemiklerim ağrıyordu... Kımıldayamiuordum.sabah uyanınca da karın davul gibiydi...sanki icemde patlamaya hazır bir bomba vardı...ayaklarimin altı vajinam ayyyy çok ağrıyordu...normalde de çok ağrıyordu ama.dün temizlik yapmistim.ondan.bu kadar şiddetlendi galiba....camları da sileyim dedim ama 4.katta oturduğumuz için kendime guvenemedim bu gobekle...

Ayva çekirdeğini bende yaptım kızlar. . Yarım çay bardağı kaynatılmış ılık suya 6 adet çekirdek atıp sürün rahatlatıyor. . Silmeden emzirebilirsiniz. .yanısıra garmastan kremden çok memnunum. . Ve hakiki zaytinyag sürüyorum arada hem bebek gaz çıkarıyor rahatça. .ve lansinoh göğüs pompasiyla sagip sütümü öyle veriyorum göğüs dinlenmesi için. . İnşallah hepinizin sütü olur..

Kızlar ben de gece hiç uyuyamadim.kemiklerim ağrıyordu... Kımıldayamiuordum.sabah uyanınca da karın davul gibiydi...sanki icemde patlamaya hazır bir bomba vardı...ayaklarimin altı vajinam ayyyy çok ağrıyordu...normalde de çok ağrıyordu ama.dün temizlik yapmistim.ondan.bu kadar şiddetlendi galiba....camları da sileyim dedim ama 4.katta oturduğumuz için kendime guvenemedim bu gobekle...
Aman haa o da eksik kalsın ben de ortada çok gezdiğim de ertesi gün elimayağımın şiş uyanıyorum sanırım kendimizi yormamamuz lazım

Aslinda ben de keske dikis flan olmasa sa tampon+ped kullansam diyorum. Ama herhalde dikis olunca hatta dikissiz bile olsa hicbir doğum da pek onerilmiyormus tampon
o tamponları hiç sağlıklı bulmuyorum. geçen tamponu çıkrmayı unuttuğu için zehirlenen bir kadının haberini okudum. önce sağlıklarımızı düşünelim ;)

Kızlar bir derdim var depresifim ara ara için için ağlıyorum hormonlardan mı ben mi kafamda büyütüyorum bilmiyorum ama dert sahibiyim hakkınızı helal edin paylaşmak istiyorum umarım çok uzun olmaz.
Derdimin konusu eşim oluyor. Beyefendi çok meşgul sürekli meşgul hiç kendi ile ilgili işleri bitmiyor. Evle ilgili hiç bir olaydan haberi yok ne temizliğinden ne eksiğinden gediğinden kendi halinde yaşayıp gidiyor. Tabi işleri yoğun olduğu için değil ona kızgınlığım sürekli işleri ile uğraşıyor ama boş vakitlerinde de yine kendine zaman ayırıp keyif aldığı şeyleri yapıyor demiyor ki bana bi şikayetin bi isteğin yardıma ihtiyacın var mı. Ya da hadi gel beraber yürüyüşe gidelim birşeyler yapalım felan da yok. Anca arada vi sıkılıyorsan dışarı çıksana kendine bi hobi bul arkadaşlarınla görüş diyor ama benim içimden hiç biri gelmiyor açıkçası. Bilmiyorum onu kırdığım birşey mi oldu da bana tavır yapıyor ama benim de içimden gelmiyor sormak ilişkimizi canlandırmak ortak birşeyler yapmak için bi fikir atmak da içimdem gelmiyor. Ondan bekliyorum ve bulamadıkça çok üzülüyorum. Bunları konuşmaya ise cesaretim yok zaten ağlak zırlak biriyim kesin ağlarım lafımı toplayamam. Bir derdim var topiğine uygun bir mesaj oldu ama başka takip ettiğim topik yok size yanmak istedim hakkınızı helal edin. Bana bi tavsiyeniz olursa severek dinlerim.

malesef bende vajınal varıs olustu oyuzden sol bacagımdan kasıklara dogru agrım var canım senınkı varıs degıldır ınsallah:KK61:

O nasil oluyor ki başka belirtisi var mı ? :KK1:@gulsunoguz
bende de vajinal varis var :( internetten bakınca bayaa korktum ama yeni dr um rahatlattı biraz beni.vajina bölgesinde top top görünüyorlar, doğumdan sonra geçiyormuş ama doğumda ne olur bilemiyorum

bende de vajinal varis var :KK43: internetten bakınca bayaa korktum ama yeni dr um rahatlattı biraz beni.vajina bölgesinde top top görünüyorlar, doğumdan sonra geçiyormuş ama doğumda ne olur bilemiyorum
Geçmiş olsun cnm sana. Ben de öyle bir şey yok şimdilik. Gerçi gobisten göremiyorum ama hissederdim olsaydı :anneadayı:

Sende herhangi bi belirti var mı peki durumlar nasıl:KK6: 3 gündür geçmek bilmeyen adet sancısıyla kıvranıyorum ben, çatı ağrısıda var kemiklerim çürüdü sanki yatakta dönerken eşim yardım ediyor :KK74: drum 11 marta kadar bekleyebiliriz dedi normal doğumu niye öyle dediki anlamışta değilim yani 11 martın özelliği ne o_O
ya valllahi hicbir sey yok iste bebek hareketleri disinda, her tuvalte gittigimde kontrol ediyorum renkli bir sey agri sizi ben anlamadim esigim mi yuksek nassi birsey hissedince dogum olucak kafamda deli sorular :) 3 mart 40.haftamiz 11 mart 41.haftamiz olmadi 41 e kadar bekleriz gelmezse sezeryan demek istemistir dr beklemeye devam :D

Ay canım yaa doğuruorsun sandım bi annnnn :KK45: ama yinede belli olmaz fırtına öncesi bi sessizlik gelmiştir şimdi belkide başlar tekrar bi kaç saat içince mutlaka haber ver:KK5:

Back