Bende öyle istiyorum ama 1 gün hastanede kaldım gelen baktı giden baktı 4 kez fitil için geldiler bazılarını kendim koymaya ikna ettim bazıları inatla ben yapcam dedi çok gıcık bişeAynen yaaaaben kendim yapıyım ne yapılacaksa, çok utanıp kasılıyorum öyle işlerde.
Zamanlarını bekliyorlar daha marta girmedik mart gelsin hepsi patır patır sağlıkla sırayla doğarlar inşallah canım
Canım senle günlerimizde bebeklerimizde birbaby23 gününüz belli olmus canım hayırlı olsun maşallah paşana :) çok güzel kilosu sağlıkla kucağına al inşallah benim ki pek bi Minnak kendimde kilo almadım çok bebişte bi cogunuza göre zayıf sanırım 35+1 de 2500 dü sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :) zaman yaklaştıkça heycan artıyo senin günün de belli heycan durumu nasıl ? Merak ettim .. Ben gecen yıl nişan ayında apandisit amilyatı oldum son anda yetiştiğimiz için kesik normalden büyük hep Sezeryn olur diye düşündüm ama doktorum hiç bi sorun olmadıgını dikişlerimin kaynadığını söyledi içim rahat normal bekliyoruz bakalım sat a göre doğuma 30 gün kaldı
Canım senle günlerimizde bebeklerimizde birebir aynı 35+0 da benim de 1557 di aman erken doğurma sen doğurursan ben panik olurum :) daha 30 gün var diye hayal ediyorum :)baby23 gününüz belli olmus canım hayırlı olsun maşallah paşana :) çok güzel kilosu sağlıkla kucağına al inşallah benim ki pek bi Minnak kendimde kilo almadım çok bebişte bi cogunuza göre zayıf sanırım 35+1 de 2500 dü sağlıkla alalım inşallah kucağımıza :) zaman yaklaştıkça heycan artıyo senin günün de belli heycan durumu nasıl ? Merak ettim .. Ben gecen yıl nişan ayında apandisit amilyatı oldum son anda yetiştiğimiz için kesik normalden büyük hep Sezeryn olur diye düşündüm ama doktorum hiç bi sorun olmadıgını dikişlerimin kaynadığını söyledi içim rahat normal bekliyoruz bakalım sat a göre doğuma 30 gün kaldı
Güle güle kullanın canım inşallah ben de önümüzdeki hafta sipariş vericem henüz eşimi ikna edemedim çarşıda bakmıştık en pahalısı 90 dı bunun kalitesinden ve güvenilirliğinden bahsediyorum çarşıdKilerle bir değil vs diyorum bakalım :) 1 haftaya kandırır alırız umarım :)
Canım benim iznim haftaya çarşamba başlıyor ama ben pazartesi günü baslayacam çalışamaz raporumu...mudur çok baskı yapıyor.yerinde olsam.iki gun gelmezdim diye...eşim de pazartesi doktoruma gidip çalışamaz raporu alacak çarşamba da zaten randevum var...Bugün 36 hafta bitti 37 ye girdim aile hekiminden rapor aldım bu hafta. Önümüzdeki hafta da kadın doğumcu çalışamaz raporu vericek canım artık sona eklenir mi bu hafta yanar mı bilmem ama çocuklar strese sokuyordu beni. Gerçi hoş şimdi de evde sıkıldım 2 günde. Sen haftaya mı ayrılcaksın
bana verdiği tarih haftaya pazartesi o zaman nst ye giricem 35+6 oluyorum o gün34+dan beri her kontrolde giriyorum, haftada veya max. 10 günde bir
Canım sağolasın :) normal doğum normal işteSen ne kdar tatlı bir annesin yaa insan seni dinleyince asla normalden korkmaz kimle konuşsam normal doğum rahat bile dese araya sokuşturuyor çok ağrı oldu ölcem sandım ama geçti rahat yani onca şey söyledikten sonra rahat desen ne olur diyorum sen ne güzel atlttın darısı bize inşallah bebişin nasıl herşey yolundamı canım
Bu da güzelmişBen ekmeği hamurişinden saymadım kiii :))))
Şu kıl tüy olayı en korktuğum naptın peki hazırlıksız yakalanıncaCanım sağolasın :) normal doğum normal işteadı bile normal
Buarada Aklımdan hiç öleceğim geçmedi :)
Amaaaa hani şu okuduklarımız var ya, şöyle yaptılar da böyle oldu diyenler. Onların hepsi tek tek gözümün önüne geldi. bu söylemler yüzünden doktorla pazarlık yapıyordum o an Sancımı kaçırdım :) 4. De bırt diye geldi minik oğluşum :)
O söylemlere kulak asmasak da bilinç altına yerleşiyor işteonlar kötü anılar olmasa zaten kimse isteğe bağlı sezeryan olmaz veyaaa doğum anı travması geçirmez
Benim için kötü olan kısımları hazırlıksız yakalanmıştımkaş bıyık ve diğer organlarımdaki tüy durumu en kötüsü bence buydu
Oğluşum iyi teyzeleri, erkenci olmasının zararlarını çektik biraz emme reflexi falanama şimdi çok daha iyiyiz. Arkadaşlarımızı bekliyoruz
Hadi bakalım hayırlısı 2 günden bişey olmaz ben de çarşamba gideyim kontrole hem de çalışamaz raporu alayım dedim salı da yine başka bi hastane başka bi bölümde randevum var pazartesi giderim kan veririm vel hasıl iki gün de hastanede görünürüm eğer tahlil hastane işleri olmasa idi ben de pazartesi gidecektim doktora.Canım benim iznim haftaya çarşamba başlıyor ama ben pazartesi günü baslayacam çalışamaz raporumu...mudur çok baskı yapıyor.yerinde olsam.iki gun gelmezdim diye...eşim de pazartesi doktoruma gidip çalışamaz raporu alacak çarşamba da zaten randevum var...
Normal canım 34 35 den sonra giriliyor zaten bi sıkıntı olursa erken başlıyor geç kalmış sayılmıyorsun.bana verdiği tarih haftaya pazartesi o zaman nst ye giricem 35+6 oluyorum o gün
Üsttekiler sanki daha güzel duruyor canım ellerine sağlık ben de boşluktan sıkılıyorum yapsam ya böyle şeyler hiç beceri de malzemem de yok kikızlar magnetimizi kendim yapıyorum tülü üstekiler gibi mi olsun yoksa alttakiler gibimi karar veremedim sizce hangisi olsun
Mudur bir an önce atmacalar gibi izne ayrilmami bekliyor uyiz oluyorum yaa..ni de derya sen bu gün 37 haftama girdim diyorsun.ben de bu gün 36haftama girdim.kk da aramızda bir bin var diyor ama senin deyiminle bir hafta oluyor.benim.bildiğim ben bu gün 36+0 isem ,senin de 36+1 olman gerekmiyor mu ?son adet tarihim yanlış hatirlamiuorsam 17 haziran...ayyy aklım karıştı...Hadi bakalım hayırlısı 2 günden bişey olmaz ben de çarşamba gideyim kontrole hem de çalışamaz raporu alayım dedim salı da yine başka bi hastane başka bi bölümde randevum var pazartesi giderim kan veririm vel hasıl iki gün de hastanede görünürüm eğer tahlil hastane işleri olmasa idi ben de pazartesi gidecektim doktora.
Aaaa hayirlivolsun allah uzun saglikli omurler versin niye bu kadar erken geldi dunyaya kac kilo hersey normalmi... Ayyyy heycan basti simdi benideBebegim saglikli bir sekilde dunyaya geldi dualarini esirgemeyen herkese cok tesekkurler
Normal canım 34 35 36.. genelde bu haftalarda oluyo zaten :)bana verdiği tarih haftaya pazartesi o zaman nst ye giricem 35+6 oluyorum o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?