2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen yaaaa ben kendim yapıyım ne yapılacaksa, çok utanıp kasılıyorum öyle işlerde.
Bende öyle istiyorum ama 1 gün hastanede kaldım gelen baktı giden baktı 4 kez fitil için geldiler bazılarını kendim koymaya ikna ettim bazıları inatla ben yapcam dedi çok gıcık bişe

Canım senle günlerimizde bebeklerimizde bir

Canım senle günlerimizde bebeklerimizde birebir aynı 35+0 da benim de 1557 di aman erken doğurma sen doğurursan ben panik olurum :) daha 30 gün var diye hayal ediyorum :)

Bende eşimi ikna etmede ilk başta zorlandım benimkinin gerekçesi de her pahalı ürün iyi demek değildir olmuştu neyse ki instagramdan kullananların resimlerini gösterdim bebeğin duruş şekillerini vs gördü de ikna oldu
Kızım da yani 7yıl önce almıştık bir kanguru bilinçsizce hiç kullanamadım desem yeridir çamaşır gibi aşağı sarkıyordu çok dandikti yani
Bunun bel desteği vs harika ürün kendini belli ediyor yani

Canım benim iznim haftaya çarşamba başlıyor ama ben pazartesi günü baslayacam çalışamaz raporumu...mudur çok baskı yapıyor.yerinde olsam.iki gun gelmezdim diye...eşim de pazartesi doktoruma gidip çalışamaz raporu alacak çarşamba da zaten randevum var...

Canım sağolasın :) normal doğum normal işte adı bile normal

Buarada Aklımdan hiç öleceğim geçmedi :)
Amaaaa hani şu okuduklarımız var ya, şöyle yaptılar da böyle oldu diyenler. Onların hepsi tek tek gözümün önüne geldi. bu söylemler yüzünden doktorla pazarlık yapıyordum o an Sancımı kaçırdım :) 4. De bırt diye geldi minik oğluşum :)
O söylemlere kulak asmasak da bilinç altına yerleşiyor işte onlar kötü anılar olmasa zaten kimse isteğe bağlı sezeryan olmaz veyaaa doğum anı travması geçirmez

Benim için kötü olan kısımları hazırlıksız yakalanmıştım kaş bıyık ve diğer organlarımdaki tüy durumu en kötüsü bence buydu

Oğluşum iyi teyzeleri, erkenci olmasının zararlarını çektik biraz emme reflexi falan ama şimdi çok daha iyiyiz. Arkadaşlarımızı bekliyoruz

Şu kıl tüy olayı en korktuğum naptın peki hazırlıksız yakalanınca
Şuan için sezeryan tarihim belli aniden gelmeZse sorun olmaz tertemiz girerim ama ya gelirse naparım diye düşünüyorum azıcık çıkmış bile olsa utanıcağımı düşünüyorum doktorumda erkek

kızlar magnetimizi kendim yapıyorum tülü üstekiler gibi mi olsun yoksa alttakiler gibimi karar veremedim sizce hangisi olsun

Eklentiler

• Adsız.png
    287,5 KB · Görüntüleme: 91
Hadi bakalım hayırlısı 2 günden bişey olmaz ben de çarşamba gideyim kontrole hem de çalışamaz raporu alayım dedim salı da yine başka bi hastane başka bi bölümde randevum var pazartesi giderim kan veririm vel hasıl iki gün de hastanede görünürüm eğer tahlil hastane işleri olmasa idi ben de pazartesi gidecektim doktora.

kızlar magnetimizi kendim yapıyorum tülü üstekiler gibi mi olsun yoksa alttakiler gibimi karar veremedim sizce hangisi olsun
Üsttekiler sanki daha güzel duruyor canım ellerine sağlık ben de boşluktan sıkılıyorum yapsam ya böyle şeyler hiç beceri de malzemem de yok ki

Mudur bir an önce atmacalar gibi izne ayrilmami bekliyor uyiz oluyorum yaa..ni de derya sen bu gün 37 haftama girdim diyorsun.ben de bu gün 36haftama girdim.kk da aramızda bir bin var diyor ama senin deyiminle bir hafta oluyor.benim.bildiğim ben bu gün 36+0 isem ,senin de 36+1 olman gerekmiyor mu ?son adet tarihim yanlış hatirlamiuorsam 17 haziran...ayyy aklım karıştı...

baby23 :) okurken ben bile heycanlandım hemen geçsin sağlıkla kucağına al inşallah L Lucky15 evet canım aynı gün gösteriyor :) yok yalancı sancılarım dışında bi belirtim yok benim düzensiz onlarda ama Adet olacakmışım gibi olan ağrım geçmek bilmiyor hiç ev işi yapasım yok bütün gün yatıyorum desem yeri var hep bi uyku hali
SiremimS inşallah B'nde ikna ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…