• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlıkla kucağına al inşallah, burçlara pek takılmam ama benim kuzu da balık olmayaydı eyiydi sanki, erkek Ada'm balık burcu olur mu yeeaa :KK70:
Şaka bi yana sağlıklı olsun başka tasam yok..Hoppa

Ya ben hic anlamam bu burc islerinden. Ama merak ettim bu balik burcunda ne var boyle:) benim bebegim de erkek cunku.

Ya ben hic anlamam bu burc islerinden. Ama merak ettim bu balik burcunda ne var boyle:) benim bebegim de erkek cunku.
Ben de pek anlamam da çok ağlak duygusal melankolik oluyolarmış ya ondan dedim, ama işin şakası o, dedim ya hiç takılmam Burcu'na falan, Allahım güzel yazılar yazsın inşallah :)

Hurmayı ilk bebekte emzirirken tükettim.çok faydasını gördüm ama nasıl.bebek 4 aylıkken çalışmak zorunda kaldım sabah kahvaltı yapmaya fırsatım olmadığı yada öğle yemeği yemeye vaktim olmadığı zaman 6 7 tane hurma yiyordum sadece hurma öğün gibi.vakitsizliğin sebebi süt sağmam idi.eylülden hazirana nasıl oldu anlamadım 10 kilo verdim böyle.
Aa süte de faydası var mı, ben sevdiğimden yiyorum şimdiye kadar beklememin sebebi de doğumun başlamasına etkisi olması, süte de yarıyosa oh ne âlâ :KK71:

Sanirim ben bir kac ay sonrasina erteleyecegim. Acelesi yok bizim icin simdilik.doguma zaten az kalmis bir aksilik filan olur ranza yetismez falan dogum yaparim getirirler birde onla ugrasamam. Bizde 3 yatakli model begendik. Hatta resmini atayim sizlerinde fikrini alayim nasil diye :KK66:
evet bu model tırtıl ındı değil mi :D bendeki bunun beyazı. çekmeceli merdiven yine ama tırtıl ın değil, hepsiburadadan aldık. küçük evler için çok kullanışlı gerçekten de.

merhaba kizlar ben mart 2015 annesiyim nerdeyse kizimin 1 yasi olacak soyle bir foruma goz atayim derken mart 206 annisleri neler yapiyor dedim valla heyecan hep ayni masallah :anneadayı::KK200: heveslendim mi ne yeniden :KK48::KK48::KK48: Saka saka ! Balik burcu bebelerle cok isiniz var tam anneci oluyorlar ayni evin icinde bile bensiz dolasmka istemiyor :KK70::KK70::KK70: Saglikla bebisleri kucuklayin insallah...

Nst çekildi dr doğuma girmiş onu bekliyorum nst de sancı çizgisi 80-90 ı gösteriyor bu ne anlama geliyor acaba ben kasık ağrısı hissediyorum hayırlısı bakalım çıksın doğumdan bakalım neler olacak :(

Kızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
03.03.2016 doğum tarihimiz ..
Şu an kilosu 3900kg boy53 cm
Haftaya kaç olur Allah Kerim ..
Bu saatten sonra bol bol dinlenip stressiz beklicem günümün gelmesini ..

tatlım her şey güzel olur inşallah.bak ne güzel 38.haftadasın yavruna kavuşmana saatler var.güzel haberlerle gel. insan hamileliğe alışıyor doğunca da sanki hala karnımızda gibi hissetcez sanırım. bir tuhaf hissetmen bundan olabiir mi:) epidural sezeryan mı olacaksın? spinalle arasındaki farkı ne hangisi daha iyi bahsetti mi doktorun?

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. . En çok üzüldüm o zaten karnımda çok alıştım boşluk olucak gibi :)) ben kendim hastanede çalışıyorum genel olacağım. . Spinal istemiyorum .

Kızlar geldik doktordan, anca ailelere anlat haber ver derken bu saate anca yazabildim size de :)
Durumum hala aynı, açılma, yumuşama, bebeğin kanala inmesi, sancı .. Hiçbirşey yok, 1 cm bile açılmam yokmuş .. Sancılarımda resmen 5-10 arası çıktı dr bile şaşırdı bu çocuk doğmaktan vazgeçti diye ..
Neyse yarın sabahıydı hemen suni sancı verip deneyelim şansımızı Dedi bende kabul etmedim açılma bile yok, neyse o Zaman haftaya alalım sezeryanla, biraz daha kalsın o Zaman kilosu artsın Dedi hemde bu hafta alırsam zorunlu değil sen seçmiş olursun, haftaya zorunlu sezeryan olmuş olucaksın Dedi, kabul ettik
Suni sanciyi kabul etmeyerek dogru yapmissin Masallah tosuncuga Normal dogum zaten zorlardi o kiloyla Saglikla gelsin minik adam

Kızlar ben 24.02.2016 saat 9.00 da doğuma giriyorum.. iki gecedir hiç uyuyamiyorum.. stresten tansiyonum düşüyor
Canm sezaryan mi olacaksn?hic stres yapma rahat ol herkes senin gibi dogum yapiyo.Allah yardm eder ins.bebeginle eve donecegini hayal et.cekecegin sadece bir gün.ins kolaylikla atltrsn.

belirsizlikten iyidir. birşey kalmamış 3 marta. hem de zorunnşu olmuş olucaksın bebeğinin de maşallahı var 4500 kiloyu bulur da geçebilir de. aslında çatın normalden geniş ise müsaitse normal de doğurabilirsin belki. sezeryanı beklerken bi de birden geliyormuş bebiş vakti zamanı geldi artık. hadi bakalım canım Allah hayırlısını versin dilerim

Back