Sanirim ben bir kac ay sonrasina erteleyecegim. Acelesi yok bizim icin simdilik.doguma zaten az kalmis bir aksilik filan olur ranza yetismez falan dogum yaparim getirirler birde onla ugrasamam. Bizde 3 yatakli model begendik. Hatta resmini atayim sizlerinde fikrini alayim nasil diyebiz de université lojmanında kalıyoruz, ev küçük. oğlum hala park beşiği kullanıyor. ranza aldık 3 yataklı olanından. yatakların hepsi gelmedi henüz, gelirse oğlumu yatağa alıp bebişi park yatağa koyarız. bebiş gelmeden oğlumu yatağa alıştırabilirim umarım. ya park beşiğini isterse diye de tedirginim açıkçası
Canım Allah yardımcın olsun ben de nasipse 4 martta doğum yapıcam inşaallah seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım inan.Umarım hiç birşey anlamadan bir anda olur biter herşey ve kolay atlatırız.Rabbim sağlıkla almak nasip etsin bebişlerimizi kucaklarımıza.Kızlar ben 24.02.2016 saat 9.00 da doğuma giriyorum.. iki gecedir hiç uyuyamiyorum.. stresten tansiyonum düşüyor
Hayırla alırsınız inşallah.Sters yapmayın allah yardımcınız olsungünaydın kızlar perşembe gününe kadar meleğim gelmezse suni sancıyla epidural doğum yapacağım kısmetse son iki olduğunu bilmek çok geriyor beni bin duyguyu biraarda yaşıyorum
Geçmiş olsun cnm kendine iyi bak şu son donemlerimizde rabbim şifa versinKozlar çok hastayim ya. Oğlundan bulasti sanirim. Öksürük grip Burnum tikali kolunu kaldiracak halim yok. Zencefilli bal yaptim inşallah oksurugmu keser
İsmiyle yaşasın cnm çok güzel iyi yapmışsın ikinizin yavrusu ne de olsaBu arada bizde isme sonunda karar verdik sanırım duru zelal olcak kızımızın adı ben başından beri duru diyordum babamız bir türlü karar veremedi sonunda yanına zelal olsun dedi önce istemedim ama baktım çok hevesleniyor istemezsen tek duru olsun da dedi kıyamadım o beni kırmıyor ikimizinde istediği olsun dedim birde onun bulduğu isimler genelde tuhaftı hep eledim artık bunda tamam dedim :)
Allah kolaylık versin cnm hayırla sağlıkla gelir inşallah sen içini ferah tutKızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuanperşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş sağlıkla doğar inşallah
Gözün aydın cnm ne güzel maşallah kokla bıdığı benim yerimeBu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda.Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız.
Senin de gözün aydın cnm sizleri duydukça nasıl hevesleniyorum anlatamam.. Hele neye kime benzeyecek merakı yok mu.. Sen kopyala yapıştır yapmışsın süperKızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Model çok hoş cnm markası ne? Dediğin gibi acelesi yok hemen kullanmayacak zatenSanirim ben bir kac ay sonrasina erteleyecegim. Acelesi yok bizim icin simdilik.doguma zaten az kalmis bir aksilik filan olur ranza yetismez falan dogum yaparim getirirler birde onla ugrasamam. Bizde 3 yatakli model begendik. Hatta resmini atayim sizlerinde fikrini alayim nasil diye
Valla markasi neydi hatirlamiyorum ama Demirkapida mobilyacilar sitesinden bakmistik hosuma gitti.Geçmiş olsun cnm kendine iyi bak şu son donemlerimizde rabbim şifa versin
İsmiyle yaşasın cnm çok güzel iyi yapmışsın ikinizin yavrusu ne de olsa
Allah kolaylık versin cnm hayırla sağlıkla gelir inşallah sen içini ferah tut
Gözün aydın cnm ne güzel maşallah kokla bıdığı benim yerime
Senin de gözün aydın cnm sizleri duydukça nasıl hevesleniyorum anlatamam.. Hele neye kime benzeyecek merakı yok mu.. Sen kopyala yapıştır yapmışsın süper
Model çok hoş cnm markası ne? Dediğin gibi acelesi yok hemen kullanmayacak zaten
Amin inşallah hepimz için..Zaman daraldıkça işte elimde değilHayırla alırsınız inşallah.Sters yapmayın allah yardımcınız olsun
Korkma 156 bişey değil, ortalama zaten 140lar olduğu için 130 ve 150ler çok sorun değil zaten hareket ettiği Zamanlardaysa mecbur artacak normal, dr.un da inşallah güzel şeyler söyler, sancı rakamların Nasıl?Günaydın nst den selamlar heyecan dorukta kuzum da heyecanlı galiba arada hizlaniyo 156 lara cikiyo korktum bi an umarim sorun yoktur
Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağınagünaydın kızlar perşembe gününe kadar meleğim gelmezse suni sancıyla epidural doğum yapacağım kısmetse son iki olduğunu bilmek çok geriyor beni bin duyguyu biraarda yaşıyorum
Hahahhah Allah hayır etsin :)))Herkeslere günaydınkabuslu bir geceydi benim için , boynuz yedim kocamdan rüyamda of ya sabahta karın Ağrı'm vardı. Doğurup zayıflamadan bana rahat yok yoksa her gece kabus olacak bana
Yaşasın nutellaaaaNutellacılar parmak kaldırsın
Sizin muhabbetleri okurken tam da nutellaya gömülmüş durumdaydimdedim görüyorlar mi beni acaba ilk 6 ay çikolata midemi bulandırdı yiyemedim sonra açığı hızla kapattım şu meşhur reklamdaki gibi bnm oğlan içerden kordonu çekip nutella nutella diye bağırıyor
Biz de oğluma tek kisilik yatak aldik,kardesi de onun besigini kullanacak insallah. Ben de zor olur sandım ama kolayca alisti. Sevdigi bi nevresim takimi aldim ise yaradi o da..biz de université lojmanında kalıyoruz, ev küçük. oğlum hala park beşiği kullanıyor. ranza aldık 3 yataklı olanından. yatakların hepsi gelmedi henüz, gelirse oğlumu yatağa alıp bebişi park yatağa koyarız. bebiş gelmeden oğlumu yatağa alıştırabilirim umarım. ya park beşiğini isterse diye de tedirginim açıkçası
Allah bağışlasın canım sağlıkla büyütün inşallah.Bu durumda bile size yazıyorum teyzelerrr :) biz sabah nst için geldik. Ama hareketler yine yavaş çıktı. Ultrason da karnıma dışardan bakıldığın da kıpır kıpır olan oğlum nst kagıdında cok az hareketli cıkıyodu. Kalp ritmi hep 150 lerdeydi onda da sıkıntı yoktu. Bol bol yedim hareketlensin diye. İşe yaramadı. Suni sancıyla normal doğumu başlatmasını istedim fakat hiç açılmam yoktu. Sezeryana acilen aldı doktorum. Ve spinal olarak, malum o kadar yemek, çikolata yedim. Genel anestezi uygulayamadılar. 37+3 te 2.100 gr olarak doğdu oğlum. Şimdi yanımda.Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Hep dualarımdasınız.
Canım okula verdiğim için elimde yok şu an. Hastaneden alman gerekiyor. Hastane nasıl rapor vereceğini bilmiyor anlamadimArkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz
Kızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah
Kızlar tebrikler gözünüz aydın kolaylıklar dilerim sizekizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
oy çok az zaman kalmış ve çok heyecanlı ben bile max 4 hafta hesapladığımda bi heyecan basıyor beni de. İnş sağlıkla gelir miniğingünaydın kızlar perşembe gününe kadar meleğim gelmezse suni sancıyla epidural doğum yapacağım kısmetse son iki olduğunu bilmek çok geriyor beni bin duyguyu biraarda yaşıyorum
canım 32 yi tamamladığımda doktora çalışmak istediğimi söyledim sgk dan bana bir rapor çıkarttı form gibi ismim bilgilerim haftam felan yazıyordu en sonda da 2 marta kadar yani 37. Hafta oluyor çalışabilir yazıyordu. Şimdi 10 gün sonra gidip onu çalışamaz almam lazım çünkü yasal olarak çalışılmıyor istersen beklemeden 32 hafta da izne ayrılabilirsin. Sen ne yapmayı düşünüyorsunArkadaslar lutfen yardim edin ogretmen olan arkadaslar dogum izni raporunuz nasil bn dogudaydim bnmkini yankis duzenlemisler mus bulaniktaydim dogruaunu da bilmiyorular bnaa bi tane ornek gosterebilirmisiniz
Benimde yanımda yok , çalıştığım şirketin insan kaynaklarına verdim.Üzerinde 37.kadar çalışabilir gibi bişey yazıyordu.37.de hastane çalışmaz raporu düzenliyecek onuda şirkette i.k vericem.Bu arada aylık alınabiliyormuş doğum izni parası.Canım okula verdiğim için elimde yok şu an. Hastaneden alman gerekiyor. Hastane nasıl rapor vereceğini bilmiyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?