- 17 Kasım 2015
- 287
- 299
- 18
- 31
Yaa gazı falan mı var yoksa huysuzluk mu yapiyo yoksa cin gibi uyanık mı duruyo sıpa napıyo
İnsan bakmaya sevmeye doyamıyo dimi yaabize de nasip olsun inşallah..
Müsait olduğunda detay veerr taze annee, sütün nasıl nama veriyo musun, bıcı bıcı yaptı mı, su falan vermen gerekti mi Allah korusun sarılik tehlikesi yoktur inßallah, aile hekimine gittiniz mi, sen nasılsın iyi misin vs vsne çok sordum
Gazı yok cikariyo kendi kendine arada gazlaniyo karni tok alti temiz istiyoki mememde uyusun :) amin inşallah az kaldı sabretmama vermiyorum emziriyorum yeterli gelio daha bici bici yapmadık gobegimiz düşsün öyle şimdilik bi sıkıntı
![]()
Benim cmt baby shower vardı o yüzden zaten kocamla dip bucak yaptık geçen hafta annem de yardım etti sağolsun, artık tertemiz evimiz çok ßükür çok rahatım halılarımı da geçen hafta yıkattım, bundan sonrası klasik çamaşir bulaşık sil süpür toz al o kaa, bunların da bi kısmını periyodik olarak kocam yapar zaten 1-2 haftadir o süpürüyo, çamaşırları asıyo, benim bebik zaten heran gelebilirmiş o yüzden şimdiden bitmesi işlerin iyi oldusen de çok bekleme madem günün de belli.