• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yanımda yok , çalıştığım şirketin insan kaynaklarına verdim.Üzerinde 37.kadar çalışabilir gibi bişey yazıyordu.37.de hastane çalışmaz raporu düzenliyecek onuda şirkette i.k vericem.Bu arada aylık alınabiliyormuş doğum izni parası.
Slm bende 37 yekadar çalışır sonrası çalışamaz aldım. Ben parayı toplu alınıyo diye biliyordum aylık nasıl alınıyor ki tam anlamadım canım

Slm bende 37 yekadar çalışır sonrası çalışamaz aldım. Ben parayı toplu alınıyo diye biliyordum aylık nasıl alınıyor ki tam anlamadım canım
Çalıştığın kurum raporunu ssk sistemine aylık işliyor takip ediyor.Sende her ay ssk gitmek durumda kalıyorsun ücret için.Genelde kimse bebişi bırakacak kimse olamadığından veya i.k takibi zor olduğundan mı nedir ,toplu tercih ediyor.Çalıştığın kuruma sor.

Arakdaslar bnm durumum su bnm raporumu isciye gore duzenlemialer memura gore degil. Bugun hastqnede dediler zaten rapor aldgm gun anlamistim 3 saat yapamamislardi bi sorun oldgnu anlamistim. Bugun hastanede raporun yanlis dediler. Onun disinda bi sikintim daha var bn dogum iznine cikarken sat a gore 30 3 tum ama ultrasona gore 33 tum doktor bana rapor yazdi yeni atamayim ilk dogumum bnm bilgim yok tabi oylr yapilio saniodum burda dr a soledim ole olmaz dedi sat a gore vetilirmis bnm sat a gore 17 mart dogum gozukuo rapora gore doktrun verdgne gore 3 mart . Suan icin erken dogum gozukmuo kafasi 2 hafta onde bacak boyu iki hafta onde karin cevresi ise geride sat a gore . Bnm 3 martta dogum olmazsa bn napcam obu dusnuyorum kara kara hem doktor hem de raporu duzenleyenler yanlisliklar yapmis bn bu halimle kosturuorum moralm cok bozuk bi de ustune karin cevrrsi geride kafasi onde bacagi onde dr bise demedi ama bn kafami cok taktim moralim cok bozuk inanin suan kendimde degilim

Arakdaslar bnm durumum su bnm raporumu isciye gore duzenlemialer memura gore degil. Bugun hastqnede dediler zaten rapor aldgm gun anlamistim 3 saat yapamamislardi bi sorun oldgnu anlamistim. Bugun hastanede raporun yanlis dediler. Onun disinda bi sikintim daha var bn dogum iznine cikarken sat a gore 30 3 tum ama ultrasona gore 33 tum doktor bana rapor yazdi yeni atamayim ilk dogumum bnm bilgim yok tabi oylr yapilio saniodum burda dr a soledim ole olmaz dedi sat a gore vetilirmis bnm sat a gore 17 mart dogum gozukuo rapora gore doktrun verdgne gore 3 mart . Suan icin erken dogum gozukmuo kafasi 2 hafta onde bacak boyu iki hafta onde karin cevresi ise geride sat a gore . Bnm 3 martta dogum olmazsa bn napcam obu dusnuyorum kara kara hem doktor hem de raporu duzenleyenler yanlisliklar yapmis bn bu halimle kosturuorum moralm cok bozuk bi de ustune karin cevrrsi geride kafasi onde bacagi onde dr bise demedi ama bn kafami cok taktim moralim cok bozuk inanin suan kendimde degilim
Can'ım sgk ya hastane giriş yapıyor. Ben alırken öyle dediler . Hasteneye tekrar gitsen düzeltirler diye düşünüyorum. Raporu aldığının günün ertesi yapılıyormuş giriş. 16 haftanı da kurumun hesaplıyor diye biliyorum . Benim bebeğinde kemik gelişimi maşallah önde ama ona göre verilmedi rapor ki hala doğurmadım

Canım Allah yardımcın olsun ben de nasipse 4 martta doğum yapıcam inşaallah seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım inan.Umarım hiç birşey anlamadan bir anda olur biter herşey ve kolay atlatırız.Rabbim sağlıkla almak nasip etsin bebişlerimizi kucaklarımıza.

Aminn canım amin. . Bu aksam hastane odasını süsleme gideceğim. .hersey tuhaf geliyor bana kendimi hazır hissetmem gerekiyor son günler tuhaf ☺

Biraz geç oldu ama odamızı ve anne yanı beşiğimizi aldık. Haftaya gelecek inşallah bebişim mi önce gelir beşiğimiz mi bilemedim :KK70:

Eklentiler

• 2016-02-23 12.46.02.webp
    2016-02-23 12.46.02.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 120
  • 2016-02-23 12.45.24.webp
    2016-02-23 12.45.24.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 130
  • 20151205_160721.webp
    20151205_160721.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 128
Kızlar Günaydın dün sabah prensesim doğdu çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin dün biraz sancılı geçti Spinal oldum çok rahatti.KUMSAL hanim da çok iyi sütüm hemen geldi cokur cokur emdi çok sukur 3.350 doğdu aynı ben :))kendimi yapmışım :))bugunde cikacaz inşallah evimize gidecez hepinizi öpüyorum herkeze hayırlı doğum lar olsun insallah :KK36:
Allah bağışlasın prensesini gözün aydın:nazar:

kizlar Allah a şükür bebegim dün spinal sezaryen ile dogdu ama emmedi göğüs ucum yok pek mamada yemedi kontrole aldilar inşallah bi sorun olmaz gözetim altında simdi Allah sizleri de kolay kurtarsin detaylari yazarim bir ara
Geçmiş olsun ve gözün aydın moralini yüksek tut düzene girer emmesi :nazar:

Sanirim ben bir kac ay sonrasina erteleyecegim. Acelesi yok bizim icin simdilik.doguma zaten az kalmis bir aksilik filan olur ranza yetismez falan dogum yaparim getirirler birde onla ugrasamam. Bizde 3 yatakli model begendik. Hatta resmini atayim sizlerinde fikrini alayim nasil diye :KK66:
Canim buna benzer model yaptirdim bende ozel olarak yani disardan almadim ben odami komple yaptirdim dolap eksigim coktu fakat dolaplar ranza geldi daha dolap kapaklari ile ranzanin koltuk olan kismi yapilcak oda haftaya biter ins ben evimi komple tadilata sokmustum kapi pencere boya parke vs temizle temizle bitmiyor biraz aceleci olmam gerwkdi o yuzden :)

Aminn canım amin. . Bu aksam hastane odasını süsleme gideceğim. .hersey tuhaf geliyor bana kendimi hazır hissetmem gerekiyor son günler tuhaf ☺
tatlım her şey güzel olur inşallah.bak ne güzel 38.haftadasın yavruna kavuşmana saatler var.güzel haberlerle gel. insan hamileliğe alışıyor doğunca da sanki hala karnımızda gibi hissetcez sanırım. bir tuhaf hissetmen bundan olabiir mi:) epidural sezeryan mı olacaksın? spinalle arasındaki farkı ne hangisi daha iyi bahsetti mi doktorun?

Hepinize hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar hanımlar bebrklerinize n doğumunda tevhitlerinizde misafirlere sevdiklerinize vereceğiniz unutulmayan hediyeler uygun fiyatta kokulu taşlar ve sabunlar kısa süreliğine 1 ve 2 TLdir bunlar sadece birkaci

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20160130_152048.webp
    IMG_20160130_152048.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20160130_152029.webp
    IMG_20160130_152029.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 44
  • FB_IMG_1454154601289.webp
    FB_IMG_1454154601289.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 47
  • FB_IMG_1454346756931.webp
    FB_IMG_1454346756931.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
  • FB_IMG_1447655877804.webp
    FB_IMG_1447655877804.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 50
  • FB_IMG_1446311887889.webp
    FB_IMG_1446311887889.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 47
  • FB_IMG_1446311323527.webp
    FB_IMG_1446311323527.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 49
Kontrolden geldik kızlar 2888 gr 48 cm olmuş paşam daha doğuma var dedi dr çatı muayenesi yapti kordonu hala çözememis kuzum normale engel degil sadece asagi inmesi gecikir dedi ayin 4 ünde tekrar gitcez inş bu sefer doğum kanalinda olur bebisim:anneadayı::KK46:
Ohh maşallah kuzuya, inşallah yerleşir Can'ım ne güzel engel değilmiş :KK39:

Ben de şimdi 2 makina yıkadım hem cmt hediye gelenleri hem de annemin getirdiği bohçadakileri, birini astım, karnım yine taş gibi oldu, ikinciyi de asıcam şimdi dinleneyim sonra, yarına kadar kurusunki paşamın ananesi gelicek yine ütülicek sağolsun :))
bu arada hurma Can'ım çok çekiyodu almıştım ama korkudan yememiştim, dünden beri gönül rahatlığıyla yiyorum oohh paşam isterse gelsin artık :KK69::KK73::KK55::KK49:

24 mart sezaryen tarihim. nisan anneleri grubundayım :)
koç burcu olacak inş hayırlı evlat olur. sizlerin 19 marta kadar olanlar balık olacak. ben de balık istiyordum ama herkes balık çok duygusal diyor. duygusallık kötü bişey mi ki :)

24 mart sezaryen tarihim. nisan anneleri grubundayım :)
koç burcu olacak inş hayırlı evlat olur. sizlerin 19 marta kadar olanlar balık olacak. ben de balık istiyordum ama herkes balık çok duygusal diyor. duygusallık kötü bişey mi ki :)
Sağlıkla kucağına al inşallah, burçlara pek takılmam ama benim kuzu da balık olmayaydı eyiydi sanki, erkek Ada'm balık burcu olur mu yeeaa :KK70:
Şaka bi yana sağlıklı olsun başka tasam yok..Hoppa

Hurmayı ilk bebekte emzirirken tükettim.çok faydasını gördüm ama nasıl.bebek 4 aylıkken çalışmak zorunda kaldım sabah kahvaltı yapmaya fırsatım olmadığı yada öğle yemeği yemeye vaktim olmadığı zaman 6 7 tane hurma yiyordum sadece hurma öğün gibi.vakitsizliğin sebebi süt sağmam idi.eylülden hazirana nasıl oldu anlamadım 10 kilo verdim böyle.

Back