• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba :KK43:
Canım sızıntı bilmem ama nutella yı bana sor. Ben de bi ara kaşık kaşık yedim baktım abartıyorum bıraktım ama her gün çikolata felan yiyorum muhakkak ben de 13 14 kilo aldım doktor kilo konusunda beni uyarmadı daha hic

Kızlar ben toplamda 8 kilo aldım ama doktorum sürekli tatlıdan uzak dur diyor şekerimde oldukça düşüktü yalnız bu aralar inanılmaz nutella çekiyor canım akşamları kaşık kaşık nutella yiyorum kilo sorunu yok şekermde yok sizede diyormu doktorlarınız uzak dur diye birde 3-4 gündür üşüyünce göğüs uçlarım inanılmaz sızlıyor hani üşüyünce daha belirgin olurya o durumdayken sanki içi bile oyulcak gibi uca doğru sızı oluyor ayyy anlatamadım sanırım şimdiden böyle sızı varsa emzirince ne olcak acaba :KK43:
canım ben de 13 kilo aldım.hamilelik şekerim var.benim doktor da hamurişi yeme diyor :KK49:

Kızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuan:KK43: perşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa:KK43: eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş:KK43: sağlıkla doğar inşallah:KK43:
Bebek ne zaman gelir hic belli olmuyor demek ki allah bir avaz da kurtarsın inş senin doğum yakın o zaman.

bana da sanki bugünlerde gelecek gibi geliyor,zamanında gelsin hayırlısıyla bebişlerimiz :KK70:
amiinn hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin inşallah :)

benim dr bana bir kez hamur işi tüketme dedi, o zaman da o ay 4 kilo birden almıştım o yüzden, onun haricinde iyi gidiyosun dedi hep kilo konusunda beni hiç kasmadı sağolsun :)

Yahuuu dursanıza daha sırada ben varımmmm herkese yasaklıyorum doğurmayı ben doğurana kadar :KK53: hahaha

Bişey olsa emin ol doktorlar söylerler artık kimse risk almıyor Can'ım, korkma hiç bişey olmicak, rutin kontrole gider gibi git sen yine, olsun bak andramm arkadaşımız da bugün gitti öyle kontrole doğum yaptı maşallah .. Benimde psikolojim bozuldu artık görüyosunuz yazıyorum sürekli napıcağım belli değil, yarın bakalım bana neler söylicek dr
Tamam tamam durduk hadi bekliyoruz seni :))

Bu arada bizde isme sonunda karar verdik sanırım duru zelal olcak kızımızın adı ben başından beri duru diyordum babamız bir türlü karar veremedi sonunda yanına zelal olsun dedi önce istemedim ama baktım çok hevesleniyor istemezsen tek duru olsun da dedi kıyamadım o beni kırmıyor ikimizinde istediği olsun dedim birde onun bulduğu isimler genelde tuhaftı hep eledim artık bunda tamam dedim :)
duru çok güzelmiş :)
benim çocuğum hala NoName :))))
artık işi dalgaya vuruyorum napiyim :KK53:

Kızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuan:KK43: perşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa:KK43: eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş:KK43: sağlıkla doğar inşallah:KK43:
hakkında hayırlısı olsun canım yaa, inşallah sağlıkla gelsin de artık ne zaman ne şekilde olacaksa olsun yeterki ikinizin de sağlığı bozulmasın Hoppa

[Hakkında sumaaan, post: 45296511, member: 589125"]Kızlar bugün kanamam durmayınca doktorumu aradım ve muayneye çağırdı. Gelen nişanımmış, rahmim baya yumuşamış ve doğum sancısıymış çektiklerim. Bebeğim geçen haftadan beri hiç kg almamış 2600 şuan:KK43: perşembe yine çağırdı tabi o güne kadar doğum olmazsa:KK43: eğer bebek yne kg almazsa mecburi sezeryanla bebek alınacak.çünkü vücut doğum sürecini başlatmış plesantadan yeteri kadar bebeğe kan gitmiyormuş:KK43: sağlıkla doğar inşallah:KK43:[/QUOTE]

HAdi hayirlisi canim. İnsallah kilo alir bebisin.

Canım sızıntı bilmem ama nutella yı bana sor. Ben de bi ara kaşık kaşık yedim baktım abartıyorum bıraktım ama her gün çikolata felan yiyorum muhakkak ben de 13 14 kilo aldım doktor kilo konusunda beni uyarmadı daha hic
Canım ben çikolata yiyemiyorum sadece nutella az yemeye çalışıyorum tek yediğim tatlı o zaten ne olcak diyorum kaşıklıyorum :)

Kızlar şu an yine adet sancısı gibi bişeyler tuttu karnımda belimde ama ebe nin anlattığı doğum sancısına pek benzemiyor bakalım hazırlık yapıyoruz doğuma sanırım.
Bugün ikinci kez nst ye girdim ilkinin sonucundan hiç birşey anlamamıştım hangisi kalp hareketi hangisi sancı anlayamamıştım ama bugün öğrendim hangisi nedir. Geçen sefer sancı gösteren çizgi sabit ve aşağılarda idi bu sefer bir kere 60 çıkmış ve ben hiç bişey hissetmedim bi de bi kere daha dalgalanmış 30 40 olmuş doktor iyi güzel dedi.
Kontrolden önce vaktim vardı oturdum bi yerde pasta felan yedim gittim nst boyunca hiç durmadı zıpır endişeli gözler ile karnımı seyrettim kesin bisey oldu diye düşündüm hatta kalp atışları 180 leri buldu bu ne enerji hala da atamadı kuzum canımı acıtıyor resmen.
L Lucky15 canım senin bi sonraki nst de uyuyup kalmaz inş cimcime. Sen de tatlı ye git

Bu arada andramm in bebeği önde giden iri bebek mi idi bi de 39. Haftalarında felan mıydı yanlış mı hatırlıyorum nst den sonra acil sezaryan a mı karar verildi acaba hiç bahsetmemişti değil mi kızlar. Ne yapıyor acaba şu an bir an önce detayları verse bize.
Biraz uzatacağım ama bebiğimden de bahsedeyim 3100 gr dedi doktor ultrasonda yine 2 hafta iri ama yeniden sordum doktora bu erken doğum olur anlamına gelmiyormuş 40 haftaya kadar bekleyede bilir miş. Ki baby23 baby23 de bunu gördük bebek keyfini bekliyor. Ay yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik son 10 günde benim tontik yarım kilo almış bi hafta bi haftasını tutmaz ama bu hızla devam ederse yandık bi de sanki müşteri mennun olsun diye doktor fazla fazla ölçüyor gibi geliyor bana kilo yüksek çıkınca insan önce seviniyor ama sonra düşününce obez sağlıksız bir çocuk olmaktan da sağlıklı olsun zayıf olsun bence. Allah tüm bebeklerimize sağlık versin inşallah

Gasoline Gasoline benimkide kiloyu sorun etmiyor zayıfsın diyor sürekli ama sürekli tatlı hamurişi yeme diyor kilodada sorun yok niye diyor acaba anlam veremedim siz yiyormusunz diye yazdım canım
Bende duruyu seviuorum ama babamız çok üzülüyor diye diğerine de tamam diyorum

34.haftamda oğlum 2100 gr dı 1 haftada 100 gr almıştı çok üzüldüm sabahları ve akşamları aç karnına cevizli pekmez ve haşkanmış yumurta yedim hiç ihmal etmeden 1.5 hafta sonra bebeğim 2.800 gr olmuş:KK57: pekmezle yumurta gerçekten işe yarıyomuş
Benim gibi bebeğini kilosuna kafayı takanlar bi denesin

Super olmus canim ya benim kizda minnak bir deneyeyim gerci kontrolumuz cuma gunu birkac gunde etkisi olurmu acaba

Gasoline Gasoline benimkide kiloyu sorun etmiyor zayıfsın diyor sürekli ama sürekli tatlı hamurişi yeme diyor kilodada sorun yok niye diyor acaba anlam veremedim siz yiyormusunz diye yazdım canım
Bende duruyu seviuorum ama babamız çok üzülüyor diye diğerine de tamam diyorum
ben genel olarak bu aya kadar hep dikkat ettim ama arada bir anneme kv.e falan gittiğimde veya dışarıda yediğimde hamur da yedim tatlı da, ama en fazla haftada birdi yani ilk 6-7 ay böyle geçti, ama son 2-3 haftadır abur cubur da yiyorum, kepeklide olsa ekmek de yiyorum bazen çok, hatta cumartesi baby showerdan kalan pasta beze cakepops cupcake sarma dolma makarna haliyle dolapta elimin altında olunca yedim çokça 2-3 gündür, geçen hafta bir nutella bitirdim, açıkçası 7 ay dikkat etmişim zaten son 1ayda da koyverdim gitti, çok dert etmiyorum, bugünlerden sonra da biraz yine dikkat etmeye çalışır dengelerim artık ne edek :))

Ohoooo benim doktorum bana hamurişi, çikolata ,tatlı ne varsa yasak diyor. Yeme ne gerek var bebeğine hiç faydası yok o hamurişlerinin tatlının çikolatanın diyor.ben de 7.5 kg aldım ama çok nadir kaçamak yaptım. Sana da bebeğe faydası olmadığı için yeme diyordur doktorun. Sonuçta karbonhidrat sana protein bebeğe yarıyor unutma;)

Ben de izlemeye cesaret edemiyorum izlenmesi taraftarı değilim inş gönlüne gore bulirsin doktorunu riskli ise de zaten göze almazsın. Her ikisinin de sonuçta farklı zorlukları var ama ikisi de geçip gidiyor zamanla o masum miniklerin sevgisi herşeyi unutturur inşallah
çok teşekkür ederim, bugün gittim kontrole, içimi bayaa rahatlattı doktor. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi...

Back