• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

@smile53
İnşallah kolay doğum yaparız canım.ben de normal doğum videoları izledim,çok korkuyorum şimdi :KK17:
bence video falan izlemeyin, doğum hikayeleri de dinlemeyin. herkesin doğumu farklıdır. ben ilkini normal yaptım, sıkıntı falan olmadı. çoooook zor birşey olsa 2. yi normal istemezdim.

gittiğim hastane kapanacak, dr um da bu hafta falan katar ile anlaşmış,oraya gidiyor :KK43: araştırma hastanesi evime çok yakın,orda tanıdık bir doçent hocayla görüştüm, hocalar normal doğuma girmiyormuş,asistanları giriyor. bir de vajinal varis oluşmuş bende, doğumda varisler patlayabiliyor,tehlikeli olabiliyor diye okudum netten :KK43: başka hastanede iyi bir dr buldum sonunda, bugün görüşeceğim, bakalım varislerim için ne diyecek

34.haftamda oğlum 2100 gr dı 1 haftada 100 gr almıştı çok üzüldüm sabahları ve akşamları aç karnına cevizli pekmez ve haşkanmış yumurta yedim hiç ihmal etmeden 1.5 hafta sonra bebeğim 2.800 gr olmuş:KK57: pekmezle yumurta gerçekten işe yarıyomuş
Benim gibi bebeğini kilosuna kafayı takanlar bi denesin
Masallah iyi almis bebisin.Canm ben de arada ceviz ve pekmez yiyorum ama öyle düzenli degil.pekmez de 2.3 yemek kasigi iciyorum.şükür 1 haftada 200 gr almıştı.bakalm bu hafta ne kadar alacak?

34.haftamda oğlum 2100 gr dı 1 haftada 100 gr almıştı çok üzüldüm sabahları ve akşamları aç karnına cevizli pekmez ve haşkanmış yumurta yedim hiç ihmal etmeden 1.5 hafta sonra bebeğim 2.800 gr olmuş:KK57: pekmezle yumurta gerçekten işe yarıyomuş
Benim gibi bebeğini kilosuna kafayı takanlar bi denesin
son haftalara doğru daha çok kilo alıyor diyorlar.onun etkisi ve beslenme de olunca toparlamıştır

Çok güzel canım ben de bundan alıcam cok memnun kullananlar miniklerimiz sever inşallah hangi siteden aldın ben de ilk aydan itibaren kullanılan aparatı ile olanın pembesinden alıcam ☺️ Kullanamazsam da Dediğin gibi çıkarırım elimden ama bebek arabasından daha cok tercih edicem gibi geliyo bana
Bende yenidoğan aparatı ile beraber aldım doğar doğmazdan itibaren kullanılıyor bu sayede
Bebek arabasından bende daha çok tercih edeceğimi düşünüyorum çanta işini hiç düşünmedim ben de ya bilemedim şimdi
Ergonomik-Kanguru-Yenidogan-Seti-0-4-Yas/5
Buradan sipariş verebilirsin
http://www.momfortbaby.com/Urunler/Ergonomik-Kanguru-Yenidogan-Seti-0-4-Yas/5

Bir de ben bebek için Çanta almadım bi çantam var tatile giderken kullandığım bölmesi olan Nike Sırt çantası sen de Sırt çantası mı tercih ediyorsun merak ettim yoksa almalımıyım bişmiyorum

Bende Bi kaç kişide gördüm babasling memnun kalmışlar hep kullanmışlar o yüzden alıyim dedim aldım ama şimdide düşünüyorum işte kullanamAzsam bu seninkinden alıyim, sen kullandıkça yorumlarını yazarsın haberleşiriz :)))
Tabi Can'ım yazarım seve seve

Arkadaslar evinizin temizligini ne zaman yaptirdiniz-yaptirmayi dusunuyorsunuz?
Ben daha yaptirmadim.3 haftam var doguma Onumuzdeki hafta halilari yikamaya gondermeyi dusunuyorum sonrda bi kadin cagirip camlar tuller mutfak dolaplari heryer temizlenecek. Ama halilar gelsin oyle yapmayi dusunuyorum. Yani halilarda 1 hafta yikamada kalsa 2 hafta sonra yapilmis olacak temzilik. Cok gecmi olur sizce? Son anda yapilsin ki kirlenmesinler istiyorum. Bir yandan da ya ters giden birsey olursa diye hemen yaptirsam mi diyorum bilemedim :KK35:

Ciger gelistirici yapmasi cok iyi banada yapti doktorum bundan onceki gebeligimde gebelik zehirlenmesi gecirdim su an hicbir sikinti olmamasina ragmen onlwm amacli yaptirdi bu igne sayesinde cogu bebek erken dogsa bile solunum sikintisi yasamiyor zayif dogsada dogduktan sonra alir yeterki saglikli olsun kafaniza takip stres yapmayin bebeginizi en kotj stres etkiliyor
ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada oldun? ben de oldum ama 26.hafta gibi yaptırdı. kaşıntı problemim olduğu için hem kaşıntıyı hafifletsin hem de doğum riskine karşı. ama ilaç paketinde 32.haftada falan yazıyor Allaha sığınıp vurdurdum 2 tane. bunun bebeğme çok faydası olduğunu söyledi inşallah faydası olmuştur.

ciğer geliştiriciyi kaçıncı haftada oldun? ben de oldum ama 26.hafta gibi yaptırdı. kaşıntı problemim olduğu için hem kaşıntıyı hafifletsin hem de doğum riskine karşı. ama ilaç paketinde 32.haftada falan yazıyor Allaha sığınıp vurdurdum 2 tane. bunun bebeğme çok faydası olduğunu söyledi inşallah faydası olmuştur.
Kesinlikle faydasi cok var bu ignenin olasi erken dogum.durumunda herkese yapilir bu igne genellikle bana 33 haftada yaptirdi doktorum onceki gebeligimde 25 haftada yapilmsti 26 haftada dogum oldu zaten
Erken yapildi filn diye dusunmeyin doktorunuz icinde bulundgnz durumdan dolayi onlem.almis ve en dogrusunu yapmis

Ben daha yaptirmadim.3 haftam var doguma Onumuzdeki hafta halilari yikamaya gondermeyi dusunuyorum sonrda bi kadin cagirip camlar tuller mutfak dolaplari heryer temizlenecek. Ama halilar gelsin oyle yapmayi dusunuyorum. Yani halilarda 1 hafta yikamada kalsa 2 hafta sonra yapilmis olacak temzilik. Cok gecmi olur sizce? Son anda yapilsin ki kirlenmesinler istiyorum. Bir yandan da ya ters giden birsey olursa diye hemen yaptirsam mi diyorum bilemedim :KK35:
bence başla temizliğe, miniklerin ne zaman gelecekleri hiç belli olmaz, bir iki haftada o kadar kirlenmez halı falan

bence başla temizliğe, miniklerin ne zaman gelecekleri hiç belli olmaz, bir iki haftada o kadar kirlenmez halı falan
Haklisin yaramazlarin ne yapacaklari belli olmuyor. Sezeryan olacak gunu belli diye rahatim ama yinede belli olmaz. Persembe gunu kontrolum var bi gidip gorim bebegimi doktora sorim uslu duruyormuymus yerinde rahatmiymis. Geldigimde de veririm halilarimi haftaya birakmiyim en iyisi.

15tatilde anacığım gelmişken yapıverdi temizliğimi yeter zaten bebiş doğduktan 3buçuk ay sonra taşınma işimiz var

dogurmamis anne adaylari Minigim geceleri hic uyutmuyor ama alistim öyle masum kii anlatamam :KK76:
Yaa gazı falan mı var yoksa huysuzluk mu yapiyo yoksa cin gibi uyanık mı duruyo sıpa napıyo :KK48:
İnsan bakmaya sevmeye doyamıyo dimi yaa:oops: bize de nasip olsun inşallah..
Müsait olduğunda detay veerr taze annee, sütün nasıl nama veriyo musun, bıcı bıcı yaptı mı, su falan vermen gerekti mi Allah korusun sarılik tehlikesi yoktur inßallah, aile hekimine gittiniz mi, sen nasılsın iyi misin vs vs :KK70: ne çok sordum :KK23:

Benim cmt baby shower vardı o yüzden zaten kocamla dip bucak yaptık geçen hafta annem de yardım etti sağolsun, artık tertemiz evimiz çok ßükür çok rahatım halılarımı da geçen hafta yıkattım, bundan sonrası klasik çamaşir bulaşık sil süpür toz al o kaa, bunların da bi kısmını periyodik olarak kocam yapar zaten 1-2 haftadir o süpürüyo, çamaşırları asıyo, benim bebik zaten heran gelebilirmiş o yüzden şimdiden bitmesi işlerin iyi oldu:KK53: sen de çok bekleme madem günün de belli.

Kızlar biraz önce kontrolüm vardı nst ye girdim baya sancım çıktı ve hiç birini hissetmedim kadın çok şaşırdı.sonra doktora girdim bebek iri olduğu için erken gelmeye çalışıyor olabilir dedi.çatı muanesi yaptı açılmam yokmuş şükür.ama bundan sonra her an gelebilir dedi ayyy heyecan yaptım ben ya ama nasıl hissetmemo kadar ağrıyı doktor da çok şaşırdı ağrı eşiğin çok yüksek sanırım dedi

Bence yaptir canım hiç belli olmaz

Kızlar en başından beri isim olarak Ece yi düşünüyoruz. Bugün birden aklıma belis ismi geldi belis Ece nasıl olur sizce kulağınıza nasıl geliyor. Ben çok heyecanlandım bu ismi söylediğimde.
Lohusa şerbeti için hacı şeriften sipariş veren var mı? geçen eşimin doğum günüydü ordan hediyelik çikolata yolladım iş yerine çok güzeldi. Şerbeti nasıldır acaba
Benim arkadaşım ordan aldı menu kaldı bende bu aksam siparis vercem

bence video falan izlemeyin, doğum hikayeleri de dinlemeyin. herkesin doğumu farklıdır. ben ilkini normal yaptım, sıkıntı falan olmadı. çoooook zor birşey olsa 2. yi normal istemezdim.

gittiğim hastane kapanacak, dr um da bu hafta falan katar ile anlaşmış,oraya gidiyor :KK43: araştırma hastanesi evime çok yakın,orda tanıdık bir doçent hocayla görüştüm, hocalar normal doğuma girmiyormuş,asistanları giriyor. bir de vajinal varis oluşmuş bende, doğumda varisler patlayabiliyor,tehlikeli olabiliyor diye okudum netten :KK43: başka hastanede iyi bir dr buldum sonunda, bugün görüşeceğim, bakalım varislerim için ne diyecek
Ben de izlemeye cesaret edemiyorum izlenmesi taraftarı değilim inş gönlüne gore bulirsin doktorunu riskli ise de zaten göze almazsın. Her ikisinin de sonuçta farklı zorlukları var ama ikisi de geçip gidiyor zamanla o masum miniklerin sevgisi herşeyi unutturur inşallah

Kızlar biraz önce kontrolüm vardı nst ye girdim baya sancım çıktı ve hiç birini hissetmedim kadın çok şaşırdı.sonra doktora girdim bebek iri olduğu için erken gelmeye çalışıyor olabilir dedi.çatı muanesi yaptı açılmam yokmuş şükür.ama bundan sonra her an gelebilir dedi ayyy heyecan yaptım ben ya ama nasıl hissetmemo kadar ağrıyı doktor da çok şaşırdı ağrı eşiğin çok yüksek sanırım dedi
Ben de bundan korkuyorum benim de canım çok tatlı değildir ya son ana kadar hissetmezde evde yolda doğurursam diye. Bugün anneme dedim hatta o da mümkün değil öyle bisey hissedersin keşke o kadar kolay olsa dedi önemli olan açılma olmaması açılma olsa idi her an tetikte bekleyecektin. Bebek de 37 sini doldurdu ise zaten durdurmaya çalışmazlar. Hadi hayırlısıyla inşallah

Hayırlısı olsuunnn :KK73:
Benzer seyler olmuş :KK53: bende de ağrı falan yoktu, sadece karnımın her zamanki sertleşmelerinden olmuştu dr.da sancın çıkmıs deyip çatala atmıştı beni:KK48: 1-2 haftaya gelir dedi ben de çok heyecan olmuştum:KK45:ama bu haftaki nst.m daha normal çıktı, dr yine de bekle dedi, artık ben de akışına bıraktım bekliyorum :KK55::KK55:

Back