• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn hamilelikten sıkıldımmm günler çabucak gecsin sağlıkla hayırlısıyla dogsun miniklerimiz inşallah :KK46:

Geçmiş olsuunn, nişan için sanki daha kıvamlı jölemsi falan diyolar, o yüzden belki seninki muayenedendir ama tabi takip etmek lazim, stres yapma canım sakince devam et beklemeye :)

Yapiyim barii :)) bikaç gün dinleniyim de bulayım bi yerden yapiyim, kahve yanı bardagı 6 tane var bakim başka küçük bardak var mıydı, sağol cınımm :)

Momfortbaby le ilgili ben de hiç olumsuz bişey okumadım ama 1-2 aylık olduktan sonra bi yerlerde deneyip öyle almayı planlıyorum ben, yani şimdiden almiyim dedim, sen de iyi yapmışsın güle güle kullanın şimdiden :)

Bende yenidoğan aparatı olanla aldım çünkü bebeklikten alışmasını istiyorum sevmezse de taliplisi çok zaten yarı fiyatına geri satarım

Gunaydin aksamlari adet sancisiyla uyuyup sabah bel agrisiyla uyanmaya alistim sanirim artik ve daha 3 hafta var doguma hersey yolunda giderse :mad: bi yandan da 3 hafta deyince cok az kalmis diyorum agrilar olunca da gecmez bu zaman diyorum anlayacaginiz ruh halim karisik :KK45::KK45:

Ay valla dün akşam bende artık tam yatarken ağlicak gibi oldum, tuvalete kalkmak işkence artık, en az 2 kere kalkıyorum ve ah uh of diye diye, Nasıl olsa kalkıcam sürekli hiç yatmasam mı diye düşünüyorum, benim hamilelik sürecim doldu galiba yeter bence hadi doğsana artık gelsene diyorum bide çocuğa :))))) delirdim iyice ..

2 gündür bide benim yaramaz oğlum o ayaklarını bacaklarını karnımı delme derecesine getirdi video falan koysam yani şaşkınlıkla izlersiniz, maşallah da yani inanamıyorum ben Nasıl bu kadar o ayaklarını dizlerini uzatabiliyo ittirebiliyor, kazağımdan normal Bi Bebek sanki ayağını uzatıyo gibi, Can'ım aşırı acıyo ..
Dr hareketler azalır artık yeri daraldı dedikçe benimki sinirlenip yerini genişletiyor :)

Zeynep 1537 Zeynep 1537 gözün aydınn, sağlıklı musmutlu bir ömrü olsun sizi başından eksik etmesin Allahımm, maşallah kuzuyaa :) bikaç gün önce kan mı leke mi bişey geldi napiyim diye yazmış mıydın sen doğru mu hatırladımm :))
Teşekkürler canım amin hepimizinkini :) evet bendim leke geldigi gün misafirlerim gelcekti ağırladım geldiler gittiler gece sancilar basladi sabahta doktora gittik hop minigim cikmak istemiş :KK49:

@Makersgirl oo ikizler gelmiişş :) maşallah kuzularaa, Allah analı babalı büyütsün minikleri, sizin de yardımcınız olsun ikizler illaki biraz daha zordur :)

34.haftamda oğlum 2100 gr dı 1 haftada 100 gr almıştı çok üzüldüm sabahları ve akşamları aç karnına cevizli pekmez ve haşkanmış yumurta yedim hiç ihmal etmeden 1.5 hafta sonra bebeğim 2.800 gr olmuş:KK57: pekmezle yumurta gerçekten işe yarıyomuş
Benim gibi bebeğini kilosuna kafayı takanlar bi denesin

Eki Görüntüle 1779905 Kızlar kanguru alan var mı?Ben çok met edilen momfortbaby Kanguru siparişi verdim umarım bebeğim sever
Çok güzel canım ben de bundan alıcam cok memnun kullananlar miniklerimiz sever inşallah hangi siteden aldın ben de ilk aydan itibaren kullanılan aparatı ile olanın pembesinden alıcam ☺️ Kullanamazsam da Dediğin gibi çıkarırım elimden ama bebek arabasından daha cok tercih edicem gibi geliyo bana

205tl cnm
Babaslingler bana pek kullanışlı gelmedi o yüzden bunu tercih ettim bakalım inşallah severiz bir elimle kızımı tutup göğsümde de bebişle rahat rahat gezmek istiyorum
Bir de ben bebek için Çanta almadım bi çantam var tatile giderken kullandığım bölmesi olan Nike Sırt çantası sen de Sırt çantası mı tercih ediyorsun merak ettim yoksa almalımıyım bişmiyorum

Benimde bebeğinde normal gününden bi 200,gr asagida.. Ben kilosuna o kadar takilmiyorum. Hatta çok kilo almasini da istemiyorum.. Cikinca zaten kilo alıyorlar.. Çok büyük olursa agrisi sancisi kesisi çok olur korkuyorum

205tl cnm
Babaslingler bana pek kullanışlı gelmedi o yüzden bunu tercih ettim bakalım inşallah severiz bir elimle kızımı tutup göğsümde de bebişle rahat rahat gezmek istiyorum

Bende Bi kaç kişide gördüm babasling memnun kalmışlar hep kullanmışlar o yüzden alıyim dedim aldım ama şimdide düşünüyorum işte kullanamAzsam bu seninkinden alıyim, sen kullandıkça yorumlarını yazarsın haberleşiriz :)))

Ay valla dün akşam bende artık tam yatarken ağlicak gibi oldum, tuvalete kalkmak işkence artık, en az 2 kere kalkıyorum ve ah uh of diye diye, Nasıl olsa kalkıcam sürekli hiç yatmasam mı diye düşünüyorum, benim hamilelik sürecim doldu galiba yeter bence hadi doğsana artık gelsene diyorum bide çocuğa :))))) delirdim iyice ..

2 gündür bide benim yaramaz oğlum o ayaklarını bacaklarını karnımı delme derecesine getirdi video falan koysam yani şaşkınlıkla izlersiniz, maşallah da yani inanamıyorum ben Nasıl bu kadar o ayaklarını dizlerini uzatabiliyo ittirebiliyor, kazağımdan normal Bi Bebek sanki ayağını uzatıyo gibi, Can'ım aşırı acıyo ..
Dr hareketler azalır artık yeri daraldı dedikçe benimki sinirlenip yerini genişletiyor :)
:KK48::KK48::KK48: o hareletleri nasil yapiyor bu bucurukler bende anlamiyorum. Benim oglumda cok hareketli masallah. Ozellikle geceleri durmuyor. Karnim esime degsin yada esim elini koysun karnima aninda tekmelemeye basliyor :KK48:
Birde inanmayacaksiniz belki ama abisini taniyor ya. buyuk oglum ne zaman karnima yonelip konussa kardesiyle daha dokunmadan sesini duyunca oynamaya basliyor. Gercekten tesaduf degil her seferinde oluyor. :KK68::KK68:

12-1 gibileri yatiyorum.Gece tuvalete 1 kere kalkiyorum birde sabah 7 gibileri kalkiyorum. Ama dedigin gibi kalkarken zorlaniyorum bende.
Zaten nefes almam da cok zorlasti. Kalp carpintim artti yine bu aralar.bir tek sag tarafimda rahat ediyorum. O zamanda tek tarafima yatiyorum diye sirt agrisi cok oluyor. Soluma yatamiyorum sirt ustu yatamiyorum isin kotusu gunduzde dik oturamiyorum hemen carpintim oluyor :KK34: ayy ne cok sikayet ettim az daha sabredelim. Yolun sonuna geldik Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.

:KK48::KK48::KK48: o hareletleri nasil yapiyor bu bucurukler bende anlamiyorum. Benim oglumda cok hareketli masallah. Ozellikle geceleri durmuyor. Karnim esime degsin yada esim elini koysun karnima aninda tekmelemeye basliyor :KK48:
Birde inanmayacaksiniz belki ama abisini taniyor ya. buyuk oglum ne zaman karnima yonelip konussa kardesiyle daha dokunmadan sesini duyunca oynamaya basliyor. Gercekten tesaduf degil her seferinde oluyor. :KK68::KK68:

12-1 gibileri yatiyorum.Gece tuvalete 1 kere kalkiyorum birde sabah 7 gibileri kalkiyorum. Ama dedigin gibi kalkarken zorlaniyorum bende.
Zaten nefes almam da cok zorlasti. Kalp carpintim artti yine bu aralar.bir tek sag tarafimda rahat ediyorum. O zamanda tek tarafima yatiyorum diye sirt agrisi cok oluyor. Soluma yatamiyorum sirt ustu yatamiyorum isin kotusu gunduzde dik oturamiyorum hemen carpintim oluyor :KK34: ayy ne cok sikayet ettim az daha sabredelim. Yolun sonuna geldik Allah hepimizi hayirlisiyla kurtarsin insallah.

Aminn :)
O ses olayına kesinlikle inanıyorum, bizimkide eşim konuşunca falan anlıyo hareketleri değişiyor, karnıma benden başka biri dokunursa kesinlikle duruyo hareket etmiyo :) babası konuşurken sadece tepki veriyo, ay ne akıllı çocuk bunlar :)))))
Az kaldı inşallahh sağlıkla doğumlarımızı yapalım da :)

Back