- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı sancı kasılma başladığında sıcak duş yapılmaz diye biliyorum.Kask ağrım sabahtan beri geçmedisıcak duş yaptım yine geçmedi
(
inşallah seninki de kolay olur canım teşekkür ederimfailatunfailun ben doğumyapali nnerdeyse6yil oldu ilk kez bir ay oönceizledim. Epudralli normal doğumuda suda dogumuda izledim İzlerken agladim. Aklima kendi çektiğim acilar geldi. Doktoru dinlemek lazim bana normal ysparsin ama zorlanirsin demişti dinlemedim herkes korkuttu sezeryandan. Simdi sezeryan videosu izlemiyorum izlersem korkarim diye. Artik yasayip gorucem. İnşallah coook kolay gecer doğumun. Bazilari maşallah firt diye cikariyo :) :)
evet canım benim şimdiden oluyorKızlar sağa sola dönerken, kalkarken kasıklarınız da şiddetli ağrı oluyo mu?
bazen oluyor canım ama dayanamıcağım kadar değilKızlar sağa sola dönerken, kalkarken kasıklarınız da şiddetli ağrı oluyo mu?
Ay ben bugün yazamadımselamlar kızlar sabah kahvaltı diye çıktık akşam eve girdik. Bu arada dün babynest yaptım ben de
Eki Görüntüle 1779485
Kasiklarimda ozellikle bacak aramda cok agri oluyor benimde.Kızlar sağa sola dönerken, kalkarken kasıklarınız da şiddetli ağrı oluyo mu?
Evet evet daha çok bacak arasında. Bayada şiddetli oluyor. Bir iki adımda hafifliyor gibi biraz.Kasiklarimda ozellikle bacak aramda cok agri oluyor benimde.
Benim şu sıralar şiddetlibazen oluyor canım ama dayanamıcağım kadar değil
Benim de yeni başladı. 3-4 gün falan.evet canım benim şimdiden oluyor
doğumun 15 güne kadar olacağını gösteriyormuş canım,benim erken başladı.senin tam zamanıBenim de yeni başladı. 3-4 gün falan.![]()
Nasil yaniiiiiidoğumun 15 güne kadar olacağını gösteriyormuş canım,benim erken başladı.senin tam zamanı
Zamanımı doldurmama 19 gün var zaten. Bugün hafif hafif bel ağrım da oldu. Heyecan ve tedirginlikle bekliyorum. Yarın sabah doktora gidecem bakalım ne diyecek doğum için.doğumun 15 güne kadar olacağını gösteriyormuş canım,benim erken başladı.senin tam zamanı
ben 38.haftayı görür müyüm bilememZamanımı doldurmama 19 gün var zaten. Bugün hafif hafif bel ağrım da oldu. Heyecan ve tedirginlikle bekliyorum. Yarın sabah doktora gidecem bakalım ne diyecek doğum için.
Benim de kalkarken bacaklarimda bacak aramda cooookkk agri oluyor.insan tedirgin oluyor Allah korusun erken doğum ihtimalinden korkuyor.doktoruma söylemiştim normal demiştiKasiklarimda ozellikle bacak aramda cok agri oluyor benimde.
Aminn. Hepimizin yavruları hayırlısıyla gelsin inşallahben 38.haftayı görür müyüm bilememseninki hayırlısıyla gelir inşallah
![]()
yalancı sancılar oluyormuş canım.ama doğum hemen olacak diye bir şey yok tabi.15 gün demişti yaşayan arkadaşımNasil yaniiiiiiben saga sola donerken bacak aramda agri oluyor ama bu zaten 2 haftadir falan boyle. Bir kac gundur de adet sancilarim oluyor. Ozellikle 3 gundur sıklasti ama ben daha erken diye ciddiye almadim. Simdi bunlar yalanci sancilarmi oluyor
yoksa dogumun baslayacagina isaret mi