• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah 10 dan beri kasılmalar başladı sanırım bende ama daha 15-20 dakikada bir nişan , su vb yok henüz sancılar 5 dkya düşmeden hastaneye gitmeyeyim dimi evde olmak en rahatı siz ne dersiniz ? Dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
Canım sağlıkla al kucağına az sancılı bir doğum olur inşallah

Merhaba kizlar Dun aksam gec saatlerde biraz karin agrim oldu ama afedersiniz buyuk tuvaletimi yapmam gerekiyomus gibi 1 saate yakin sürdü Bu sabahta karnim asagi inmis Esim sana oyle geliyo diyo ama ben asagi indigini hissediyorum rahat nefes almamdan Sizce endiselenmeli miyim yoksa bu ara karnin inmesi normal mi?
bana da sanki kendi karnım eskiye göre indi gibi geliyor son bi kaç gündür. mide yanması da yok yukarda sıkışıklık hissi de yok ama bilemiyorum kesin olarak durum nedir sanki daha küçüğüz yaa.

Kızlar sabah 10 dan beri kasılmalar başladı sanırım bende ama daha 15-20 dakikada bir nişan , su vb yok henüz sancılar 5 dkya düşmeden hastaneye gitmeyeyim dimi evde olmak en rahatı siz ne dersiniz ? Dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
Canım sağlıkla al kucağına az sancılı bir doğum olur inşallah

kizlar benim de sabaktan beri kasilmam ve kasik agrim var simdi kasilmalar 3-4dk da bir oluyor nerdeyse ve kasilma olunca kasiklarimda kaskati kesilip orda da agri oluyor acaba yalanci mi dogum sancisi mi bilemedim aksi gibi burda su an nst falan da yok dr arasam mi acaba

canım biz hiç yaşamadık ki ama 5 dk bir diyosan doğum sancısı olabilir.illa nişan ya da su gelmeyebilir diye okumuştum. şiddeti artarsa doktorunu haberdar et istersen. e gününde gelmiş heralde. Allah bir avazda kurtarsın
kizlar benim de sabaktan beri kasilmam ve kasik agrim var simdi kasilmalar 3-4dk da bir oluyor nerdeyse ve kasilma olunca kasiklarimda kaskati kesilip orda da agri oluyor acaba yalanci mi dogum sancisi mi bilemedim aksi gibi burda su an nst falan da yok dr arasam mi acaba
doğumun bekleniyor muydu canım. doktorunu ara danış istersen. en yakın herhangi bi hastane acil nst yok mu. bi gitsen bakılsa yalancı mı sahici mi. hadi hayırlısı inş.

doğumun bekleniyor muydu canım. doktorunu ara danış istersen. en yakın herhangi bi hastane acil nst yok mu. bi gitsen bakılsa yalancı mı sahici mi. hadi hayırlısı inş.
canim nstde sancim hep çıkıyor ama ben hissetmiyorum haftalardir daha once böyle oldugunda erken dogum riski var diye yattım hastanede dr aradim acmadi beyfendi msj attim acilde bi sansimi deneyeyim nstde pek guvenmesem de buranin aletlerine

Canım Allah kolaylık versin sancı düzenliyse doğum sancısı olabilir.. Bence de 5dk da bire düşünce hastaneye git evde rahatça ilerlesin orda suni fln vermesinler hızlandırmak için
Cnm sana da kolaylıklar diliyorum kasılmaların baya sıklaşmış doktorunu arayıp haber versen iyi olur sanki

canim nstde sancim hep çıkıyor ama ben hissetmiyorum haftalardir daha once böyle oldugunda erken dogum riski var diye yattım hastanede dr aradim acmadi beyfendi msj attim acilde bi sansimi deneyeyim nstde pek guvenmesem de buranin aletlerine[/QUOTE
ne durumdasın peki şiddetlenme var mı. imkanın varsa sen git acile canım ne olur ne olmaz hem danışırsın ordakilere. hem önceden de sancı çıkmış. daha hastaneye yolunda uzakmış duruma göre yola çıkar ya da beklersin. hadi hayırlı haberler inş. bizi de haberdar et.

1 kilo lohusa sekeri siparis verdim gelince öyle yapayım. Teşekkür ederim afiyetle içeriz inşallah :KK68:

Rica ederim :) içine mutlaka çubuk tarçın ve karanfil koyun ben yarım kiloya, 4-5 tarçın, 10-15 tane karanfil attım hatta sonra tadına bakıp biraz daha ekledim, sizde koyun tadı gerçekten çok güzel oluyor :) bide toz şeker tabi yine zevkinize göre damağınıza göre koyarsınız, ben unutuyorum az daha toz şeker koymayı :))

canım çok sıkıldım bile ilk günden ama okula gidesim de yok benim. Allah sana sabır ve kolaylık versin. çocuklar hiç hamile felan dinlemiyor yine üzmeye devam ediyor. hatta cuma günü son saatlerimin heyacını ile girdim sınıfa ama öğrencilerin hiç ders işlemeye hevesleri yoktu. kaynatmaya çalıştılar tabi izin vermedim zorla ders işledim. e tabi huzursuluk çıkaranlara bağırıp çağırırken de önden bir erkek öğrenci ne dese beğenirsin arkasındakine dönüp hocanın doğum stresi başlamış. ben şok. tabi ağzının payını verdim ama yıprandım. ikinci ders neyse ki daha sakin davrandılar ve bitti gitti inş dönemi kapattım. bi de benim beklenmedik zamanlarda çarpıntım oldu bir kaç kez hamileik boyunca araba kullnaırken felan gelicek diye tedirginim. o yüzden de gitmek istemiyorum.
canım eşinle aranda en azından bi muhabbet varmış yardımı olmasa da. biz de o da yok inan ne yardım ne sohbet. zaten ben de bıraktım artık işi gücü sadece yemek bulaşıık. benimkini de hiç dersi de işi de bitmiyor. evle ilgili hiç birşeyden haberi yok kendi halinde yaşayıp gidiyor. boş zamanında da ya dizi izliyor ya da spora gidiyor eskiden ara verdikçe gelir yanıma bir iki bişey söyle bi hal hatır ederdi artık o da yok. geçenlerde bi mevzudan dolayı da gerginlik yaşadık araya bi soğuluk girdi meraba meraba modundayız. hep yanlızım hep yanlızım anlayacağın bu aralar. neyse çok uzun yazdım. uyanık olduğum sürece bilgisayar başındayım bi yürüyüm geleyim ben en iyisi.
Kız muhabbet derken öyle basit sıradan seyler.valla ne yalan söyleyeyim biz de cumartesi günü tartıştık.ağladım.kendimi yirttim.sonra da yatk odasına gidip uyudum.sabah baktim ki salonda uyumuş.tv ye dalmismis da ondan.sonra işte ben hiç orali olmadım.geldi öp bakalım.yanagimi kızım opsun dedi.opmeyince naz yapınca zorla barışmam için opturtu kendini..hanı öyle bana yardımcı olan etrafimda pervane olan beni simartan bir kocam yok.ben hep alttan alıyorum tartışma çıkmasın diye.hanı o da kavgacı biri değil ama tartışınca da mülayim davranmiyor...kalk yuruyus yapalım doğuma iyi gelir diyorum. Hava soğuk ,yorgunum der.ardından arkadaşları arayinca çıkar gider...öyle yanı...bu gün babası geldi bize.vay kahvaltı hazırladım.babasının çağını kaşıkla bi güzel karıştırdı.etrafında pervane oldu...bana gelince fıs yanı...amaaaannn Allah başımızdan eksik etmesin de insan da ilgi bekliyor yaaa...bu arada sen ne ogretmenisin derya ?

Kız muhabbet derken öyle basit sıradan seyler.valla ne yalan söyleyeyim biz de cumartesi günü tartıştık.ağladım.kendimi yirttim.sonra da yatk odasına gidip uyudum.sabah baktim ki salonda uyumuş.tv ye dalmismis da ondan.sonra işte ben hiç orali olmadım.geldi öp bakalım.yanagimi kızım opsun dedi.opmeyince naz yapınca zorla barışmam için opturtu kendini..hanı öyle bana yardımcı olan etrafimda pervane olan beni simartan bir kocam yok.ben hep alttan alıyorum tartışma çıkmasın diye.hanı o da kavgacı biri değil ama tartışınca da mülayim davranmiyor...kalk yuruyus yapalım doğuma iyi gelir diyorum. Hava soğuk ,yorgunum der.ardından arkadaşları arayinca çıkar gider...öyle yanı...bu gün babası geldi bize.vay kahvaltı hazırladım.babasının çağını kaşıkla bi güzel karıştırdı.etrafında pervane oldu...bana gelince fıs yanı...amaaaannn Allah başımızdan eksik etmesin de insan da ilgi bekliyor yaaa...bu arada sen ne ogretmenisin derya ?
Geneli böyle maalesef bunların yetiştirilme tarzları mıı yoksa biz mi eğitip evcilleştirmeyi başaramıyoruz bilmiyorum csnım. Ben ingilizce öğretmeniyim senin branş ne idi canım

Cnm sana da kolaylıklar diliyorum kasılmaların baya sıklaşmış doktorunu arayıp haber versen iyi olur sanki
yarin gidicem canim parmak ucu kadar aciklik var dedi burdaki ebe sanci cikmadi ama burdaki nstye güvenmiyorum düşün ne bagladilar ne yapıştırdi oylece durdu karnimda bi ara ben elimle tuttum düşmesin diye o zaman seri sanci cikti elinle tutarsan çıkar dedi ne alakaysa

Son zamanlarda sinir sistemim bozuldu arkadaşlar herşeyi kafaya takar oldum kv ye aşırı takmış durumdayım sinirimi bozuyo ne yapsa aldığı bileziklerin sesine taktım şıkır şıkır takmış takıştırmış yeni gelin gibi deliricem şıkırtı sesinden nasıl çözüm bulucam bilemiyorum. Akrabalar aldığı bilezikleri hayırlı olsun dememiş kıskanmışlarmış öyle söylüyo takma rahatsız oluyorum da diyemiyorum kıskandı dicek halbuki ben o şıkırtı sesine ayar oldum nApıcam bilemiyorum :(

Geneli böyle maalesef bunların yetiştirilme tarzları mıı yoksa biz mi eğitip evcilleştirmeyi başaramıyoruz bilmiyorum csnım. Ben ingilizce öğretmeniyim senin branş ne idi canım
Ben de sınıf öğretmeniyim canım.2.sınıfları okutuyorum....valla erkeklerin geneli böyle yaa,özeli de bizi bulmaz :) anneleri el ustunde tutunca ,biz cekiuoruz böyle...amaaaannn hiç dusunmeyelim canım ..Allah onları başımızdan eksik etmesin...inşallah yavrulamizla eslerimizle sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı mutlu ömrümüz olur...bu arada bir saat önce bebek mağazasına gittik.yatağı beşiği ortu takımını aldık.beşik adapazarindaki mağazadan geliyormuş.kalmamış buradaki mağazada...dur resim atayim beşiğin..

Pembesini aldik .Allah nasip ederse bir hafta sonra gelecekmis.inşallah sağlıkla hayırla huzurla gelir bebeklerimiz...gozlerim doldu kızlar :(

IMG_20160221_155031.webp
IMG_20160221_155039.webp

Back