2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

seninkinin aynindan bende de var canim daha 7.ayda hatta bastan beri alisamadim kilolu haline deyip durdi ben de normalde minyonumdur su ana kadar da 17kilo aldim gayet normal bence kendinin normal kilosu benim hamile halim kadar bi ara doktora gitmis doktor zayıflaman gerek demis lafi sokacaktim o zaman da neyse dedim bosver ayni seviyeye düşmeyim

Ay resmen aynılar şimdi eğlensinler biraz, biz bu işin sonunda zayıfladığımızda onlar düşünsün

evet ileri olsa düşünüyoruz haftası ile uyumlu dese yine düşünüyoruz. demek ki bu kilo alımları hafta hafta değişebiiyor ve ölçümden ölçüme farkadebiliyor. mesela bende 32 de gititğimde 2185 gr dedi ölçüme göre iki hafta önde idi. sonra 34 de gtiğimde 2600 gr dedi bu sefer haftasıyla uyumlu dedi. ben de niye haftası ilerlememmiş diye düşünmüştüm. kilodan önce benim normal doğumu engellerse koca kafası engeller. önemli olan sağlıklı olmalar aslında. kafa karıştırmayalım

canım kendi kendine dönmesini beklemediler mii bazı egzersiler varmış. bana riskli gibi geldi daha haftan da dolmamış hem. ben olsam beklemeyi tercih ederdim sanırım.

hiç kafaya takmıyorum demişsin ama takmışşsın sanki boşversene eltni kendine baksın herkess. çok normal değil mi kiloo almamız karnımızda mucize taşıyoruz insan büyütüyoruz. inş sağlıkla doğuralım hepsi gidecek inşallah. bu arada bunu diyen ben 3 aylık 4 aylık fotolarıma baktığımda aa ne kadar zayıfmışım diyorum aslında o zaman da baya kilolu idim ama o bile zayıf göründü gözüme. ah eski ben dedim. o günlere de geliriz daha. önemli olan sağlıkla doğması bebişlerin.

başladı mı peki ne kadar sürüyorgerçeğinin gelmesi

Benimde 35-36 haftalarda başlamıştı, dedim ben kesin erken doğurucam :)))) o gün bugündür hala devam ediyor Can'ım gittikçe şiddeti artıyor ve özellikle akşam ve gece tutuyor, dinlenince geçiyor zaten anlıyorum hemen yatıyorum artık :)))Bende ısrarla gerçeğinin gelmesini bekliyorum .. Bakalım salı günü dr ne dicek

Ay bana kalsa hiç takmıyorum ama kadın gözüme gözüme soktukça takıntılı oluyor insan diyorum ya kendisinin normal hali benim hamile halim kadar ama arsızlık ediyor. Başkaları ay ne güzel sadece göbeğin büyümüş derken bi bunun çıkıp çıkıp aynı şeyi söylemesi beni sinirlendiriyor

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sağ kasığımdan karnıma doğru yukarı çıkan bir ağrı var kıramp gibi uzanınca iyiyim ama yürüdüğümde ayakta kaldığımda çok fenayım aranızda böyle bir şey yaşayan oldumu acaba

ay hadi inşaalah sağ salim kavuşalım çok heyecanlı ya

Bazen benimde oluyor, yoruldun mu bu ara Can'ım, ağrımayan tarafa doğru uzan yat geçer belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…