• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkeslere Kocaman günaydın :anneadayı: biz bugün 36yı doldurduuuk 37ye girdik teyzoşları :KK68: bu arada Eltim her gördüğünde iyice şişmişsin iyice kilo almışsın diyip duruyor. Bu insanlar bu kadar anlayışsız olmak zorunda mı. Benim hamileliğim anca onun normal hali olur. Resmen normal halim zayıf olduğu için onu kıskanıyor kadın ya, acısını hamileliğimle çıkarıyor :KK11: boy 170 60 kilo normal halim ve şu an 76 kiloyum. Açıkçası hiç kafaya da takmıyorum , 2-3 aya vereceğimi düşünüyorum :21:
seninkinin aynindan bende de var canim daha 7.ayda hatta bastan beri alisamadim kilolu haline deyip durdi ben de normalde minyonumdur su ana kadar da 17kilo aldim gayet normal bence kendinin normal kilosu benim hamile halim kadar bi ara doktora gitmis doktor zayıflaman gerek demis lafi sokacaktim o zaman da neyse dedim bosver ayni seviyeye düşmeyim

seninkinin aynindan bende de var canim daha 7.ayda hatta bastan beri alisamadim kilolu haline deyip durdi ben de normalde minyonumdur su ana kadar da 17kilo aldim gayet normal bence kendinin normal kilosu benim hamile halim kadar bi ara doktora gitmis doktor zayıflaman gerek demis lafi sokacaktim o zaman da neyse dedim bosver ayni seviyeye düşmeyim
Ay resmen aynılar :KK70:şimdi eğlensinler biraz, biz bu işin sonunda zayıfladığımızda onlar düşünsün :KK59:

Pazartesi gidicem. Bakalım almış olacak mı. Ya kilosu haftasıyla uyumlu gerçi, ama benim hep 2 hafta önde giderdi gelişimi. Birden haftasıyla uyumlu olması vede gecen haftayla kilosunun aynı olması düşündürdü beni.
evet ileri olsa düşünüyoruz haftası ile uyumlu dese yine düşünüyoruz. demek ki bu kilo alımları hafta hafta değişebiiyor ve ölçümden ölçüme farkadebiliyor. mesela bende 32 de gititğimde 2185 gr dedi ölçüme göre iki hafta önde idi. sonra 34 de gtiğimde 2600 gr dedi bu sefer haftasıyla uyumlu dedi. ben de niye haftası ilerlememmiş diye düşünmüştüm. kilodan önce benim normal doğumu engellerse koca kafası engeller. önemli olan sağlıklı olmalar aslında. kafa karıştırmayalım

Gubaydin kizlarr.. herzaman takip edemiyorum ama suan bilgilerize ihtiyacim var. 36+4 um ve dunki kontrolumde bebegimin ters pozisyon aldigini gorduk. Yani kafasi yukarda makat gelisi.. benimle ayni durumda olan varmi ?? Ve doktor bi yontemden bahsetti. Igneyle beni gevsetiyolarmis ve cocugu eliyle cevirmeye calisiyolarmis, tek riski cevirme esnasinda kalp atislari yavaslayabilirmis ve ozamanda acil sezeryana alirlarmis. Yanj biraz erken dogum yapmis olurum. Yada direk sezeryan icin randevu yapalim dediler. Ben cok korkmama ragmen cevirme islemini denemeyi sectim. Sali gunu uyguliycaklar. Siz etrafinjzda boyle bisey duydunuzmu ??
canım kendi kendine dönmesini beklemediler mii bazı egzersiler varmış. bana riskli gibi geldi daha haftan da dolmamış hem. ben olsam beklemeyi tercih ederdim sanırım.

Herkeslere Kocaman günaydın :anneadayı: biz bugün 36yı doldurduuuk 37ye girdik teyzoşları :KK68: bu arada Eltim her gördüğünde iyice şişmişsin iyice kilo almışsın diyip duruyor. Bu insanlar bu kadar anlayışsız olmak zorunda mı. Benim hamileliğim anca onun normal hali olur. Resmen normal halim zayıf olduğu için onu kıskanıyor kadın ya, acısını hamileliğimle çıkarıyor :KK11: boy 170 60 kilo normal halim ve şu an 76 kiloyum. Açıkçası hiç kafaya da takmıyorum , 2-3 aya vereceğimi düşünüyorum :21:
hiç kafaya takmıyorum demişsin ama takmışşsın sanki :D boşversene eltni kendine baksın herkess. çok normal değil mi kiloo almamız karnımızda mucize taşıyoruz insan büyütüyoruz. inş sağlıkla doğuralım hepsi gidecek inşallah. bu arada bunu diyen ben 3 aylık 4 aylık fotolarıma baktığımda aa ne kadar zayıfmışım diyorum :D aslında o zaman da baya kilolu idim ama o bile zayıf göründü gözüme. ah eski ben dedim. o günlere de geliriz daha. önemli olan sağlıkla doğması bebişlerin.

başladı mı :KK45:peki ne kadar sürüyorgerçeğinin gelmesi :KK28:

Benimde 35-36 haftalarda başlamıştı, dedim ben kesin erken doğurucam :)))) o gün bugündür hala devam ediyor Can'ım :KK53: gittikçe şiddeti artıyor ve özellikle akşam ve gece tutuyor, dinlenince geçiyor zaten anlıyorum hemen yatıyorum artık :)))Bende ısrarla gerçeğinin gelmesini bekliyorum .. Bakalım salı günü dr ne dicek :rolleyes:

hiç kafaya takmıyorum demişsin ama takmışşsın sanki :KK70: boşversene eltni kendine baksın herkess. çok normal değil mi kiloo almamız karnımızda mucize taşıyoruz insan büyütüyoruz. inş sağlıkla doğuralım hepsi gidecek inşallah. bu arada bunu diyen ben 3 aylık 4 aylık fotolarıma baktığımda aa ne kadar zayıfmışım diyorum :KK70: aslında o zaman da baya kilolu idim ama o bile zayıf göründü gözüme. ah eski ben dedim. o günlere de geliriz daha. önemli olan sağlıkla doğması bebişlerin.
Ay bana kalsa hiç takmıyorum ama kadın gözüme gözüme soktukça takıntılı oluyor insan :confused: diyorum ya kendisinin normal hali benim hamile halim kadar ama arsızlık ediyor. Başkaları ay ne güzel sadece göbeğin büyümüş derken bi bunun çıkıp çıkıp aynı şeyi söylemesi beni sinirlendiriyor :KK62:

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sağ kasığımdan karnıma doğru yukarı çıkan bir ağrı var kıramp gibi uzanınca iyiyim ama yürüdüğümde ayakta kaldığımda çok fenayım aranızda böyle bir şey yaşayan oldumu acaba

Benimde 35-36 haftalarda başlamıştı, dedim ben kesin erken doğurucam :)))) o gün bugündür hala devam ediyor Can'ım :KK53: gittikçe şiddeti artıyor ve özellikle akşam ve gece tutuyor, dinlenince geçiyor zaten anlıyorum hemen yatıyorum artık :)))Bende ısrarla gerçeğinin gelmesini bekliyorum .. Bakalım salı günü dr ne dicek :rolleyes:
ay hadi inşaalah sağ salim kavuşalım çok heyecanlı ya :KK48:

Bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sağ kasığımdan karnıma doğru yukarı çıkan bir ağrı var kıramp gibi uzanınca iyiyim ama yürüdüğümde ayakta kaldığımda çok fenayım aranızda böyle bir şey yaşayan oldumu acaba

Bazen benimde oluyor, yoruldun mu bu ara Can'ım, ağrımayan tarafa doğru uzan yat geçer belki

Back
X